secret yazdı:Nasıl hayvanlar var ya bir insan ölecek derecede nasıl dövülür allah belasını versin bu tiplerin, başı sağ olsun sevdiklerinin yakınlarının
BAŞ SAĞLIGI
- Laraxxcroft
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BAŞ SAĞLIGI
Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
((
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
Laraxxcroft yazdı:secret yazdı:Nasıl hayvanlar var ya bir insan ölecek derecede nasıl dövülür allah belasını versin bu tiplerin, başı sağ olsun sevdiklerinin yakınlarının

DİVAN-I HÜMAYUN LONCA LİDERİ
Kalıcxdogukan
www.divanloncasi.yetkinforum.net
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
ÖNCELIK TÜM IKV HALKININ başı saolsun ve aramızdan ayrılan arkadaşmın mekanı cennet olsun aılesi ve ark ve dosları bassaglıgı dilerım GAZİXONURBURKEL TELELOMBARDİA
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
Phislikxcerrah yazdı:ALLAH rahmet eylesin.ALLAH ailelerine sabır versin. [Amin]![]()
![]()
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
- Yakamozxinziva
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Allah rahmet eylesin Ailesine Sabır versn ..
umarm yapanlar cezalarnı fazlasyla cekerler..
YakamoZx Ailesi
eNDLesSLove
eNDLesSLove
ALLAH RAHNET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN ALLAH GERİDE KALAN AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE SABIR VERSİN..
***En bÜyÜK kAbAdAyıLıK eFeNdİlİkTiR***
-
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Cenabı Hak Rahmetini Bol Mekanını Cennet Eylesin
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
corumlu yazdı:Laraxxcroft yazdı:secret yazdı:Nasıl hayvanlar var ya bir insan ölecek derecede nasıl dövülür allah belasını versin bu tiplerin, başı sağ olsun sevdiklerinin yakınlarının
- DismotixfiremanX
- Sahaf Yardımcısı
Bende araştırdım bu nedir ya çok üzüldüm allah rahmet eylesin off gözlerim doldu

Herşey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
kullu nefsin zâiqatul-mevt (Her nefis ölümü tadıcıdır)[color=#FF0000]Hatice Çelenk[/color] yazdı:Yavrumu gösterin bana, ona dokunanların elleri kırılsın, ben ona bakmaya kıyamıyordum, arkadaşları ona hiç mi yardım edemediniz!
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ
3:185 Her nefis ölümü tadacaktır. Kıyamet günü, ecirleriniz size mutlaka ödenecektir...
Sonradan verilen herşeyin bir sonu vardır. Asıl olan O'dur. Herşey geçici, Kalıcı olan yalnız O. el-bâqî, huvel-bâqî
Beşer olmak sonradan kazanılan bir vasıf, onun da bir sonu var: Ölüm. Nitekim nice peygamberler geçti, hiçbiri bu alemde kalmadı, hepsi Rablerine döndüler. Çünkü hayatta insanın başına geleceğinden kesinlikle emin olduğu tek bir şey varsa, o da ölümdür.
Arkadaşımıza Allah (c.c) rahmet eylesin inşALLAH. Bize düşen sadece duaları eksik tutmamak ve arkasından konuşmamaktır.
Selam ve dua ile kalın.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN