Oyuna Veda Etmek Zorundayım Arkadaşlar İyice Sıkmaya Başladı Oyun Beni Sığnağa,Miğrata bile ejder olacakmış ecel olacakmış Ejderi olmayan adam değil mi yani ?? Dersler Felan İyice Başım Ağrıdı Tek İstanbul'da Oluyor Bu Kutlamalar Başka Şehirdekiler Adam Değil mi ? Neyse Kendinize İyi Bakın Oyuna Girersem Bile Haftada 1 oda 10-15 dk fazlası zarar
Crazyxdance,Xcrazyxdance,Viperxintikam'dan veda
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Crazyxdance,Xcrazyxdance,Viperxintikam'dan veda
Merhaba Saygı Değer İstanbul Kıyamet Vakti Kardeşlerim,Ablalarım,Abilerim
Oyuna Veda Etmek Zorundayım Arkadaşlar İyice Sıkmaya Başladı Oyun Beni Sığnağa,Miğrata bile ejder olacakmış ecel olacakmış Ejderi olmayan adam değil mi yani ?? Dersler Felan İyice Başım Ağrıdı Tek İstanbul'da Oluyor Bu Kutlamalar Başka Şehirdekiler Adam Değil mi ? Neyse Kendinize İyi Bakın Oyuna Girersem Bile Haftada 1 oda 10-15 dk fazlası zarar
Hadi Hakkınızı Helal Edin Arkadaşlar Charımı Hypnoz Arkadaşıma Devrediyorum Kendine İyi Bakın.
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- ViperTeam
- Sahaf Yardımcısı
Re: Crazyxdance,Xcrazyxdance,Viperxintikam'dan veda
Kararına saygı duyuyoruz. Az önce de konuştuk dediğim gibi derslerin daha mühim şaheser ile adamlık oluyorsa hiç uğraşma gerçek hayatta adam gibi adamsın GBlere girmek istiyorsan loncanın 49 olmasını beklemelisin
yolun açık olsun özletme kendini 
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~
- DismotixfiremanX
- Sahaf Yardımcısı
Kanka nereye yav.
Engellemek isterdim ama işin içinde ders var özletme kendini çabuk gel seviliyorsun yoldaş

Herşey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
Saygı Değer SEMİH abim ve Yağız Dismotixfiremann ve Semih abim Connor Yok Fazla Özletmem Knka Oyuna giriceğim tam olarak bırakmıyorum bu oynu haftada 2-3 kere girerim oda biraz arkadaş sohbeti etmek için hadi sağlıcakla kalın 
Bu Arada Forumdan Uzak Kalmıyıcağım. Bunu Belirtmek İstiyorum .
Bu Arada Forumdan Uzak Kalmıyıcağım. Bunu Belirtmek İstiyorum .
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
ViperTeam yazdı:Kararına saygı duyuyoruz. Az önce de konuştuk dediğim gibi derslerin daha mühim şaheser ile adamlık oluyorsa hiç uğraşma gerçek hayatta adam gibi adamsın GBlere girmek istiyorsan loncanın 49 olmasını beklemelisinyolun açık olsun özletme kendini
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı