acil cvp
Re: acil cvp
acil cvp lütfennnnnnnnnnnnnn enrden üye polcam
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
üye oldum cep tlfıona kod gelmedi yollandı dio ama yok neden acil cvğp
KraLarTor
KraLarTor
tamam kodda geldi üye oldum şimdi mynetden karakter transwer etcem de ttnet bölümüne ne yazcam kullanıcı adı olarak
KraLarTor
KraLarTor
cvp lütfenKraLarTor yazdı:tamam kodda geldi üye oldum şimdi mynetden karakter transwer etcem de ttnet bölümüne ne yazcam kullanıcı adı olarak
KraLarTor
KraLarTor
- girayankara
- Demirci Çırağı
MyneT böümüne oyuna giriş yaptığın üye adının sonunua @mynet.com uzatantısı getirip yazıcan ( ğğğğ@mynet.com)KraLarTor yazdı:cvp lütfenKraLarTor yazdı:tamam kodda geldi üye oldum şimdi mynetden karakter transwer etcem de ttnet bölümüne ne yazcam kullanıcı adı olarak
TTneT ise giriş yaptığın yerdkei kullancı adını komple yazıcan
tamamda arkadaşım ben ttnete üye oldum tlfon numaram we şifre ile ama kullanıcı adım ne ayriyetten msn adresimlede ttnete üye oldum onunla ttnet sitesine giriyom ama oyuna giremiyomgirayankara yazdı:MyneT böümüne oyuna giriş yaptığın üye adının sonunua @mynet.com uzatantısı getirip yazıcan ( ğğğğ@mynet.com)KraLarTor yazdı:cvp lütfenKraLarTor yazdı:tamam kodda geldi üye oldum şimdi mynetden karakter transwer etcem de ttnet bölümüne ne yazcam kullanıcı adı olarak
KraLarTor
KraLarTor
şimdi baştan anlatayım ttnete msn hesabım la üe oldum
ayrıca cep numaram ilede üye oldum oyuna nası giricem msn adımı yazıyom girmiyo cep nuamramı yazıyom yine girmiyo oyuna
ayrıca cep numaram ilede üye oldum oyuna nası giricem msn adımı yazıyom girmiyo cep nuamramı yazıyom yine girmiyo oyuna
KraLarTor
KraLarTor
- girayankara
- Demirci Çırağı
hesaba giriş yaparken kullancığın yer kullancı adı sadece tel no ile üye olmuşsan Sobee ye üye olmuşsundurKraLarTor yazdı:tamamda arkadaşım ben ttnete üye oldum tlfon numaram we şifre ile ama kullanıcı adım negirayankara yazdı:MyneT böümüne oyuna giriş yaptığın üye adının sonunua @mynet.com uzatantısı getirip yazıcan ( ğğğğ@mynet.com)KraLarTor yazdı:cvp lütfenKraLarTor yazdı:tamam kodda geldi üye oldum şimdi mynetden karakter transwer etcem de ttnet bölümüne ne yazcam kullanıcı adı olarak