KAFAM KARIŞTI
KAFAM KARIŞTI
Arkadaşlar benim 46 lvl savaşçım var urban tora tora satır hidrofis kafa var arkadaşlarım bana urban yada yücelen balyoz al ws için dediler bende ws için arıyorum silah zaten herkes balyoz dedi satır iş görmez dediler kasmadada kafa idare eder dediler benim bütçem çok iyi değil yücelen urban yerine element 43 45 lvl bir balyoz alim diyorum 1 2 m e hidrofis kafa ilede ex kasim diyorum sizce nasıl olur maden çek yücelen al diyorsanız bugun 40 kere mantar çektim sonuç 2 sinek mantarı 38 mantar ÖZETLERSEK (yani diyorumki element balyozu ws de klanda kullanim hidro kafa ile de kasim yaratık kesim diyorum bütçem iyi değil çünkü. )
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KAFAM KARIŞTI
dur145 yazdı:Arkadaşlar benim 46 lvl savaşçım var urban tora tora satır hidrofis kafa var arkadaşlarım bana urban yada yücelen balyoz al ws için dediler bende ws için arıyorum silah zaten herkes balyoz dedi satır iş görmez dediler kasmadada kafa idare eder dediler benim bütçem çok iyi değil yücelen urban yerine element 43 45 lvl bir balyoz alim diyorum 1 2 m e hidrofis kafa ilede ex kasim diyorum sizce nasıl olur maden çek yücelen al diyorsanız bugun 40 kere mantar çektim sonuç 2 sinek mantarı 38 mantar ÖZETLERSEK (yani diyorumki element balyozu ws de klanda kullanim hidro kafa ile de kasim yaratık kesim diyorum bütçem iyi değil çünkü. )
herkesin taktiği kendine gereksiz konu açmışsın

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
yok ben sizin fikrinizi almak istedim daha farklı cevaplar varmı sağol kardeşim yazdığın için
hidro kafa satılmıştır bu arada onun yerine satırla kasayım element balyozlar klan ws yapim diyorum sizce iyi olurmu üzerim zırh eldiven ve ceket hariç ayakkabı pantolon takı seti yücelen
Yapabildiğince max. item kullan. Kasarken de, vs'de de.
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
kasarken hafif silah kullan.mesela diş,papağan....
ws de ise kafa,balyoz...
ws de ise kafa,balyoz...
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
wsde ecel al eline ful halit ardener diz mor gzöünüde al haa ttm 
gaRpTeaMReiS[49]