Çalınan Karakterlerimiz için Yapılan Pazarlık .

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yakamozxinziva
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çalınan Karakterlerimiz için Yapılan Pazarlık .

Mesaj gönderen Yakamozxinziva »

yok böyle bi yüzsüzlük Allah ıslah etsin ne diyim yaaa...şu carı bi geri alamadık ona yanıyorum ... yetkillern ilglenmesni özenle rica ediyorumm ....
YakamoZx Ailesi

eNDLesSLove
Kullanıcı avatarı
Hestia
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hestia »

Destek ekibinin bununla ilgilenmesi gerekirken umarım sizi üzmez geçmiş olsun dileklerimi sunarım ama yakında konuyu kilitlerler neden derseniz destek ekibine sadece yollanılan şeyler ilgilendirir burdan yazarsanız hırsızı üzmüş olduğunuzu düşünüyorlar ve üstüne ceza verebiliyorlar allahın izniyle inş çarlarına kavuşursun :)
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

öncelikle selamlar ..

Belaxbattle fuarda gördüğüm ağırbaşlı iyi bir kardeşimiz ; ve karakterinin çalınmasına çok üzüldüm .. gerekli kanıtlar toplanmış zaten bunları gerekli yerlere yollamanız belki bir sonuc cıkarabilir. inşallah karakterini geri alırsın dileği ile ; oyuna ne lazım olursa benden isteyebilirsin

iyi oyunlar .
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Çarları çalıp üstüne maden istemesi cok üzücü.. İnşallah karakterleri geri alabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

Yönetimin bu çarı alıp sahibine iade etmesi gerekir, artık bu noktadan sonra söyleyecek başka bir söz yok , Eger vermezse bu da yönetimin ayıbıdır. Az buz bir emekten bahsetmiyoruz burda adamın çarları full bu adamın oyuna harcadığı saatleri maden başında geçirdiği günleri düşünün bu kadar kolay mı be ? GM ve yöneticiler kendinizi bu konuda mağdur olan insanların yerine koyun kendinizi normal bir oyuncu gibi düşünün elinizi vicdanınıza koyup...
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Çaldırdığınız hesabınızın isim değişikliği yapıp yapmaması önemli değildir. Aşşağıdaki açıklamalarda size uyan hangisi ise o açıklamaya göre hareket edin lütfen. Siz kurallara uygun hareket edip başvurunuzu yapın ekip gerekeni yapar .

Sobee üyeliğime ait şifremi kaybettim ne yapmalıyım?

Eğer GSM numarası ile Sobee üyeliği yaratmışsanız; Masaüstü’nde[Özel isim değilse küçük harfle] yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Sobee olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz.Size GSM numaranız sorulacaktır. GSM numaranızı giriniz, güvenlik kodunu giriniz. Size şifreniz SMS olarak gönderilecektir. Bu SMS ücretsizdir.

Eğer E posta adresi ile Sobee üyeliği yaratmışsanız e posta adresinizi giriniz. Ardından güvenlik kodunu giriniz ve Gönder 'i seçiniz. Şifreniz kayıt olduğunuz e posta adresine gönderilecektir.

Sobee üyeliğine kayıt olduğum GSM numaramı kapattırdım. Karakterlerim içinde kaldı
ne yapabilirim?

Karakterlerinizi yeni edinebileceğiniz bir Sobee üyeliğine aktarabilirsiniz. Destek almak için IKV Destek http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
formundan bildirim tipini üyelik yapınız
.

TTNET Üyeliğime ait şifremi unuttum / yitirdim ne yapmalıyım?

TTNET Oyun üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Bu yüzden TTNET Oyun şifre hatırlatma seçeneği yada TTNET Çağrı Merkezi aracılığı ile TTNET Oyun şifrenizi alabilirsiniz. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini TTNET olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız.

Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. E postanızı giriniz. Şifreniz E postanıza gönderilecektir. Ayrıca 444 0 375'i 7/24 arayarak şifrenizi TTNET Çağrı Merkezi'nden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi TTNET ADSL sahibinden TTNET ADSL bilgilerinizi isteyeceğinden TTNET ADSL sahibi ve abonelik bilgilerinin hazır bulundurulması gereklidir.

Mynet üyeliğimin şifresini kaybettim ne yapabilirim?

Mynet üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Mynet olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. Üye adınızı, doğum tarihinizi giriniz ve resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz. Üye olurken saptadığınız güvenlik sorusuna vermiş olduğunuz yanıtı Gizli Soruya Yanıtınız alanına giriniz. Yeni Şifreniz alanına saptamış olduğunuz yeni şifrenizi giriniz. Yeni Şifrenizi Tekrarlayın alanına şifrenizi tekrar giriniz. Resimde görmüş olduğunuz doğrulama kodunu giriniz. Tamam'a tıklayarak şifrenizi değiştiriniz.

Bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Bu yöntem ile Mynet üyeliğinize ait şifrenizi alamazsanız hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0 212) 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek üyeliğinize ait şifrenizi talep edebilirsiniz. Mynet bu hizmeti sadece , herhangi bir zaman dilimi içinde, Plus Paket satın almış müşterilerine sağlamaktadır.

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Lostxdewrimci »

Chatlaqs yazdı: ELimizde yeterince kanıt var zaten İkv Destek ebininide göreve davet ediyoruz

Saat:20:45 civarı fotolar çekilmiştir . ikv desteğe mail attık cevab geLmedi. Bu konunun kesinlikLe kilitLenmesi gibi bir durum bizi üzer . Sizden istediğimiz tek şey çarın gerçek sahibine iade edilmesidir.

Lütfen duyarLı oLaLım..

Chatlaqs Samsunspor
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Sobee üyeliğine kayıt olduğum GSM numaramı kapattırdım. Karakterlerim içinde kaldı
ne yapabilirim?

Karakterlerinizi yeni edinebileceğiniz bir Sobee üyeliğine aktarabilirsiniz. Destek almak için IKV Destek http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
formundan bildirim tipini üyelik yapınız.

Bunu gönderdim inş benim çarlarında en kısa zamanda aktrılıR..
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
Kullanıcı avatarı
BaTuZeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaTuZeR »

Lostxdewrimci yazdı:
Chatlaqs yazdı: ELimizde yeterince kanıt var zaten İkv Destek ebininide göreve davet ediyoruz

Saat:20:45 civarı fotolar çekilmiştir . ikv desteğe mail attık cevab geLmedi. Bu konunun kesinlikLe kilitLenmesi gibi bir durum bizi üzer . Sizden istediğimiz tek şey çarın gerçek sahibine iade edilmesidir.

Lütfen duyarLı oLaLım..

Chatlaqs Samsunspor
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

ne yapabilirim?

formundan bildirim tipini üyelik yapınız.

Bunu gönderdim inş benim çarlarında en kısa zamanda aktrılıR..
:arrow: :arrow: :arrow:
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
    Y a K a M o Z
    [/color]
    Kullanıcı avatarı
    eseslisemi
    İstihbarat Üyesi
    İstihbarat Üyesi
    Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Bişi merak ettim nasıl çaldırmış adama çarlarını ?
    Börteçinexthoth
    Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
    Kullanıcı avatarı
    kuccukhusam1
    Labirent Rehberi
    Labirent Rehberi
    Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Tek sölüyeceğim şey bu olay benimde başıma geldi, ve ikv destek e büssürü mesaj yolladım sonunda cevap geldi ve şöle yazıyordu.
    Üyeliğinizin kullanıcı adı ve şifresi size aittir ve sizin sorumluluğunuzdadır, msn den mail den, oyun ici dialoglardan kimse ile bu bilgilerinizi paylaşmayınız, aksi taktirde bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yoktur.

“Genel Sohbet” sayfasına dön