Gel bakem Digitalkumsaati
Gel bakem Digitalkumsaati
lan naptımda kilit atıyon konuma sizin gibi yetkisi olanlar kendilereni daha ustun goremesler sadece ''aldım'' dedim konu kılıt yedi bakın isterseniz kapalı carsıda !Bilgic! konusuna
İkvking[Ecel Getiren]
Xxxhellboyxxxx[49]
Lordxbilgic[49]

Xxxhellboyxxxx[49]
Lordxbilgic[49]

- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gel bakem Digitalkumsaati
Ee aldıysan konu kilitlenmiş nedir yani adam iyi yapmış ? İlerde başkaları güncellicek konunu belki karmaşa olacak adam kilitlemiş olmuş bitmiş işin bitti mi bitti neyin hesabını soruyorsun ?
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: Gel bakem Digitalkumsaati
ayrıca;Kaptanmagaradami yazdı:Ee aldıysan konu kilitlenmiş nedir yani adam iyi yapmış ? İlerde başkaları güncellicek konunu belki karmaşa olacak adam kilitlemiş olmuş bitmiş işin bitti mi bitti neyin hesabını soruyorsun ?
Forum Kuralları
Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!