Kutsal savaş isimli arkadaşım nede güzel maddeleştirmişsin kelamalrınıxXxHoLyWaRxXx yazdı:bLacksin yazdı:xXxHoLyWaRxXx yazdı: %100 fotomontaj
bence sende %100 fotomontajsın
espiri yaptı bal kabağı sende kesin %1m orjinalsindir.
1- bu konuyu acan adam daha yeni üye olup konu acmış
2- İsmini silmiş
3-Sohbet sayfasında yazılanlar yok
4- Anlamamışındır biraz acıklayıcı oluyum malum sizin gibileri bilirim neden kimliğini gizliyor.
soruyorum sana bu bi gerçekse bu adam neden böyle bişi yapma gereksini mi duysun ?
Bunları göz önüne alarak fotomontaj olma olasılığı yüksek .!.
1- Bu konuyu açan adam belkide forumu yeni keşfetmiştir.( Şimdi taa eminönünden gelipte teşkilatın yerlisine yorum yapan adama farklı uzuvlarımla gülerim)
2- Kişi etiket olmayı sevmiyordur.
3- Adam belki sohbet etmeyi sevmiyordur ve/veya bizim sunucuda sohbet genelde nadiren ediliyordur...
4- Kimlik gizlemekmi
Doğan abinin affına sığınarak sana rütbe olayını anlatmak istiyorum.
Doğan abinin bu rütbeyi yapmasındaki amaç, talihsiz bir olay sonucu yitirdiğimiz sunucumuz oyuncularından ve Doğan abinin oğlu Halit GİRMENÇ kardeşimizin hayaliydi bu rütbe. Ancak kader buna müsade etmedi. Doğan abi de kardeşimizin bu hayalini bildiğinden Halit kardeşimiz için yani öz oğlu için onun hayalini gerçekleştirmeyi kendine görev bildi ve yaptı...
Gözünün önüne neyi aldın bilmiyorum ama bu tuhaf fotomontaj kompleksinden kurtulman için, bir gün gelip sunucumuzda pumaa yı görebilirsin.
İçini burktuğum varsa affetsin şayet bu tuhaf insanın bu olayı bilmesinde fayda var diye düşünüyorum...
Dip Not: Dahada anlamadıysan ben bu forumuda, oyunuda bırakırım arkadaş...