MaSSacHuSeTT yazdı:bir kaç kişiden oluşan bi grubdan ve memnuniyetsiz bir oyuncu toplumuna sahip olan şirketten ne bekleyebilirsinki ne yapsalar beğenmiyoruz
Şu Çemberlitaş'a kadar yaptıkları her şey hoşuma gitmişti fakat Çemberlitaş'a kanım ısınmadı...
Ne Yeraltı'na ne de Sığınaklar ve Migrat'a ne de Hidralar'a herhangi bir olumsuz tepkide bulunmadım, aksine çok hoşuma gitti iki güncelleme de...
winwar3 yazdı:Bende iflisin yanındaki UZUN BİR TAŞ VAR o TAŞın altından bakarsanız yukarıya doğru dewam ediyor ve O TAŞ ,o çemberlitaşın dewamı die düşünüyorum.! (Bide iflis ölürken efendimin emriyle diyor)Ve videodaki kızda YA BOSS yada GÖREV vercek.(lamia gibi) ama elindeki ateş boss olduğun gösteriyor sanki.
Benimle aynı fikirde olan bir kişi daha...Arkadaşlar Gong'ları biliyorsunuzdur , tepeye çıkıldıkça Erg enerjisi artıyor ve ibre delice dönmeye başlıyor.Ve İfliss'e varınca kırılıyordu galiba.Oradaki taşın yukarısı yuvarlak şekilde boş.Yani Meran'la alâkası olabilir ama girişi oradan olmaz çünkü Teşkilat bu bölgeye girebiliyorsa Meran Şehri'nden başka yerler olabilir.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
EVet.BEn sadece o Taşın çemberli Taşın olduğu yere çıktığını ayriyetten o çemberli taşın alltta kalan kısmıdır Demekki ordan birşeyler geliyor gidiyor.Mantık olarak öyle isterseniz iflisi kesmeye gidin ve tam taşın hizasından yukarı bakın hala dewam ediyor...
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır.... EfLatuN