Cemberlitaş Kutu ???
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Cemberlitaş Kutu ???
arkadaşlar cemberlitaşın kutusu cıkıcak mı ??? sürüm geldiğinde bilgisi olan varmı bir şey daha sevgili yönetim şu cemberlitaş kutuları cıkıcaksa şu t-shırtlerden koyarsanız memnun oluruz
<)
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Re: Cemberlitaş Kutu ???
Birkaç tane de tekila atıverin kutuya.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
?????? yada bu ikv Özel sürüm Kutusunda Çemberli taş mevcuttur haReymond yazdı:arkadaşlar cemberlitaşın kutusu cıkıcak mı ??? sürüm geldiğinde bilgisi olan varmı bir şey daha sevgili yönetim şu cemberlitaş kutuları cıkıcaksa şu t-shırtlerden koyarsanız memnun oluruz
GameX'e katılamayacak oyuncularımız bu fırsatı kaçırdı mı?
GameX'e katılamasanızda GameX'e katılacak arkadaşlarınız aracılığı ile İKV Özel Sürüm Kutu aldırabilirsiniz. İKV Standında satılacak bu özel sürüm kutularla birlikte, bu haktan faydalanılmasını sağlayan özel kodlar olacaktır (E PIN gibi).
GameX katılımcılarına Karakter adı değiştirme hediyesi aynı zamanda bir test midir? Daha sonra böyle bir fırsat olacak mı?
Kesinlikle test değildir. GameX'e katılarak bizlerle buluşan ve İKV Standında Özel Sürüm kutu alarak bizlere destek olan İKV oyuncularına bir HEDİYEDİR.
GameX'e katılamasanızda GameX'e katılacak arkadaşlarınız aracılığı ile İKV Özel Sürüm Kutu aldırabilirsiniz. İKV Standında satılacak bu özel sürüm kutularla birlikte, bu haktan faydalanılmasını sağlayan özel kodlar olacaktır (E PIN gibi).
GameX katılımcılarına Karakter adı değiştirme hediyesi aynı zamanda bir test midir? Daha sonra böyle bir fırsat olacak mı?
Kesinlikle test değildir. GameX'e katılarak bizlerle buluşan ve İKV Standında Özel Sürüm kutu alarak bizlere destek olan İKV oyuncularına bir HEDİYEDİR.
Merhaba;
[GM]CaptainATX ile GameX'te bu meseleyi konuştum.
Çemberlitaş'ın DLC olarak çıkacağını,kutu versiyonunu düşünmediklerini bildirdi.
İyi Günler
Aédan Athélius
Çemberlitaş'ın DLC olarak çıkacağını,kutu versiyonunu düşünmediklerini bildirdi.
İyi Günler
Aédan Athélius
"Everything starts in the head"

mafya 2 ye dlc yapıolarAedan yazdı:Merhaba;
İyi Günler
Aédan Athélius
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
xDarkiMMortaLx yazdı:Birkaç tane de tekila atıverin kutuya.
2011 yaz başlangıcına anca yetişeği söyleniyor. Gereken bilgiler zaman ile bizlere ulaşacaktır; şu an çok erken.