Hadi canım cidden mi ? Bizde biliyoruz heralde. Ama o kadar kişiler, her birine bir bölüm verilip, daha sonra hep beraber kısaltılarak en fazla 3 günde bitecek bir iş. Ama gerçekten çok abarttılar olayı artık.leviathan yazdı:naz mı ??? kaç bin tane fotograf kaç bin tane video yollandığını tahmin edebiliyormusun ? o kadar fotoğraf arasından seçmek ki bu seçmek fotoğraflara bakıp aa bu olsun demek kadar kolay değil meselsa 1000 resim varsa önce 200 bırakılır sonra onlar arasından 50 kalır sonra 10 kalır en sonunda bu 10 tanesi içinden 4 tanesini seçilir ilk üç belirlenir bi de mansiyon ödülü var sanırım. ve kaç kategori var bi düşün kaç bin resim eder buMyDream yazdı:Fan art dediniz, ödüller dediniz, yarışma dediniz katıldık. Kazanamayacağımız belli olabilir ama en azından fazla naz yapmadan açıklasanız şu sonuçları ? Ya da bir tarih verseniz şu zamanda açıklanacak diye ? Olayın iyice cılkı yani. Kim bilir belki bakmayacaksınız bu konuya ama en azından küçük bir bilgilendirme yapabilirdiniz. Yeter lan yeter off !!Bıktım artık yönetimin böyle her olayı atlayarak ilgilenmeden başlayıp bitirmeden gitmesine.
Fan art hk.
Re: Fan art hk.
Eminönü / Meth
- nanumeay
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Selamlar, Benim merak ettiğim tek konu var;
''Beğenilen eserler 02-05 Aralık 2010 tarihlerinde GameX fuarı Sobee standında İKV severler önünde sergilenecektir. ''dediler.Peki öyleyse,
Fuara katılan bir kaç arkadaşlardan öğrendiğime göre en beğenilen videoları sergilemişler,Peki ya diğer katerogiler ? Onlar sergilendi mi bari ? Sergilendiyse sonuçlar açıklanmalıydı şimdiye kadar.Yok sergilenmediyse ,''geç kardeşim geç.Ciddiye alındığımız yok ! :evil: '' diyorum !
''Beğenilen eserler 02-05 Aralık 2010 tarihlerinde GameX fuarı Sobee standında İKV severler önünde sergilenecektir. ''dediler.Peki öyleyse,
Fuara katılan bir kaç arkadaşlardan öğrendiğime göre en beğenilen videoları sergilemişler,Peki ya diğer katerogiler ? Onlar sergilendi mi bari ? Sergilendiyse sonuçlar açıklanmalıydı şimdiye kadar.Yok sergilenmediyse ,''geç kardeşim geç.Ciddiye alındığımız yok ! :evil: '' diyorum !

- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
o zaman da adaletsizlik olur mesela dielim ki 4 kişilik bi ekip kurdular ayırdılar resimleri 1. kişi mesela bi resmi beğenmedi kenara attı ama diğer 3 kişi belki o resmi beğenecekti ve kategoriye alacaktı ? 3 oy a 1 oy çok fark ederMyDream yazdı:Hadi canım cidden mi ? Bizde biliyoruz heralde. Ama o kadar kişiler, her birine bir bölüm verilip, daha sonra hep beraber kısaltılarak en fazla 3 günde bitecek bir iş. Ama gerçekten çok abarttılar olayı artık.leviathan yazdı:naz mı ??? kaç bin tane fotograf kaç bin tane video yollandığını tahmin edebiliyormusun ? o kadar fotoğraf arasından seçmek ki bu seçmek fotoğraflara bakıp aa bu olsun demek kadar kolay değil meselsa 1000 resim varsa önce 200 bırakılır sonra onlar arasından 50 kalır sonra 10 kalır en sonunda bu 10 tanesi içinden 4 tanesini seçilir ilk üç belirlenir bi de mansiyon ödülü var sanırım. ve kaç kategori var bi düşün kaç bin resim eder buMyDream yazdı:Fan art dediniz, ödüller dediniz, yarışma dediniz katıldık. Kazanamayacağımız belli olabilir ama en azından fazla naz yapmadan açıklasanız şu sonuçları ? Ya da bir tarih verseniz şu zamanda açıklanacak diye ? Olayın iyice cılkı yani. Kim bilir belki bakmayacaksınız bu konuya ama en azından küçük bir bilgilendirme yapabilirdiniz. Yeter lan yeter off !!Bıktım artık yönetimin böyle her olayı atlayarak ilgilenmeden başlayıp bitirmeden gitmesine.

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Fan Art Hk.
Merhaba,
Fan Art sonuçları ne zaman açıklanacak? Yetkililerden bilgi bekliyorum.
Hayırlı günler...
Fan Art sonuçları ne zaman açıklanacak? Yetkililerden bilgi bekliyorum.
Hayırlı günler...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Re: Fan Art Hk.
hergün 10 tane konu açılıyor böyle. katılım çok ki kesin bi tarih veremiyorlar.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Haklısın ama hiçbirine de yetkililer cevap vermiyor. Parça parça açıklansa bari. Görseller önce, hikayeler sonra gibi.mitmet yazdı:hergün 10 tane konu açılıyor böyle. katılım çok ki kesin bi tarih veremiyorlar.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
TurkDragon yazdı:Şu an değerlendirme aşamasında. Eserlerin hepsi çok güzel olduğu için aralarında seçim yapmakta oldukça zorlanıyoruz. Bu da biraz zamanımızı alıyor![]()
Yeter artık açıklayın şunu
Yeter aetık açıklayın şunu o kadar resim göndei boşamı gitti sizin reklamınız içinm gittti ya Fanart la ilgilş hiç bir açıklama yoKK
ne bu akrdeşim ya Yada tarih verin sanki öyle bi yarışma hiç olmamış gibi davranıyosunuZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ne bu akrdeşim ya Yada tarih verin sanki öyle bi yarışma hiç olmamış gibi davranıyosunuZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Re: Yeter artık açıklayın şunu
bütün ekip fuarda görev aldı fuar yeni bitti şimdi fan artın zamanı geldi adamlar sonic mi herşeyi dakikada yapıcak ?? az anlayışlı ol ama eminimki senin kafadan birisininde gönderdiği herhangi bi şeykazanmaz..
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Yeter artık açıklayın şunu
Hahahah katılıyorm merak etme sen zaten 1. olamazsın bu kafada gidersen