Karekterım calındı...yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Warshief12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Karekterım calındı...yardım

Mesaj gönderen Warshief12 »

GMLER BENIM KAREKTERI SOYMUSLAR meranda adı warshief banaklda ne var ne yok bosaltmıs ve suturlma yemıs kacgun bılmıyorum plusluyum suan sobee de sıfreyı [içerik silinmiştir] yapmıs arıyorum yanlıs dıyor kım bu bulabılrmyz herkese kufur etmıs susturlmada yemıs lutfen yardım edın ya lutfen ya uyelık adım [İçerik silinmiştir.] Tahirbey

Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Karekterım calındı...yardım

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Öncelikle geçmiş olsun;
Fakat kişisel bilgileri burda paylaşmakl yasak hele şifreni hiç paylaşma :( Destekle irtibat kurmalısınki sana yardımcı olabilsinler...
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Karekterım calındı...yardım

Mesaj gönderen Reha »

Warshief12 yazdı:GMLER BENIM KAREKTERI SOYMUSLAR meranda adı warshief banaklda ne var ne yok bosaltmıs ve suturlma yemıs kacgun bılmıyorum plusluyum suan sobee de sıfreyı [içerik silinmiştir] yapmıs arıyorum yanlıs dıyor kım bu bulabılrmyz herkese kufur etmıs susturlmada yemıs lutfen yardım edın ya lutfen ya uyelık adım [İçerik silinmiştir.] Tahirbey

Merhaba,

Öncelikle bilinmesi gereken şudurki hesaplarınızın güvenliği tamamen size aittir. Bunun yanı sıra forum bu tarz isteklerinize cevap alabileceğiniz bir yer değildir. Sorununuzu "
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden gerekli bilgileri doldurarak iletebilirsiniz.

İyi Forumlar.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön