BoŞa SeviNmeYn..
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BoŞa SeviNmeYn..
Arkadaşlar ÇEMBERLİTAŞ Büyü ve teknolojinin birleşmiş halidir
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ben kendi şahsi fikrimi sundum sadece gelicek yer neyi gösterir bilemem..
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Şimdi şurası var işin ;
Tank ya da ofans ne olursa olsun bir şekilde artık bu tip savaşçıların yerini büyücüler doldurabiliyor.. Ofans savaşçı max vuruyorsa büyücünün de meteoriti var hem de kudret sorunu yok..Yani savaşçılara gün doğdu demek zor biraz.. Sadece ne olur da savaşçıların yüzüne bakılır onu da belirteyim : Savaşçı kudret harcamadan savaşır , savunma ve saldırı efsunları yine önemli hale gelir , sakınma defansif dövüş altında bir seçenek olmaktan kurtarılırsa evet o zaman savaşçı kral olur..
Yoksa meteorit ve kutup yetenekleri büyücülerin savaşçıların yerini almasını çoktan sağlamış durumda..
Bu yazıdan çıkan ana fikir ise : Şifacının yeri doldurulamaz :mrgreen:
Tank ya da ofans ne olursa olsun bir şekilde artık bu tip savaşçıların yerini büyücüler doldurabiliyor.. Ofans savaşçı max vuruyorsa büyücünün de meteoriti var hem de kudret sorunu yok..Yani savaşçılara gün doğdu demek zor biraz.. Sadece ne olur da savaşçıların yüzüne bakılır onu da belirteyim : Savaşçı kudret harcamadan savaşır , savunma ve saldırı efsunları yine önemli hale gelir , sakınma defansif dövüş altında bir seçenek olmaktan kurtarılırsa evet o zaman savaşçı kral olur..
Yoksa meteorit ve kutup yetenekleri büyücülerin savaşçıların yerini almasını çoktan sağlamış durumda..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Yeni açılacak bölgede menzilli hasar veren yani merandaki buz büyücüleri gibi yaratıkları koysunlarda bak bakalım büyüler bir adım atabiliyormu orda büyücü yakalanamadığı sürece işe yarar. Şifalar zaten her zaman revaçta yine revaçta kalacaklar yeni bölge nasıl olursa olsun
bluewolf45 yazdı:Size olabilmesi %80 ihtimali söylüyorum..
Bölge--------------------->Kral Karakter
Meteor Bölgesi------------->Savaşçı
YerAltı----------------------->Büyücü
Grup Bölgeleri--------------->Büyücü
ÇEMBERLİTAŞ--------------->ŞİFACI
Her iddiasınada varım gelicek bölge ile şifacılar kral olucak..
Sanırım Yeraltı ilk geldiğinde büyücü kasmamışsın sen
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
Sağlam savaşçı büyücüye 2 tane vurur ama işini bilen büyücü kendine dokundurtmazkfat4 yazdı:bluewolf45 yazdı:Size olabilmesi %80 ihtimali söylüyorum..
Bölge--------------------->Kral Karakter
Meteor Bölgesi------------->Savaşçı
YerAltı----------------------->Büyücü
Grup Bölgeleri--------------->Büyücü
ÇEMBERLİTAŞ--------------->ŞİFACI
Her iddiasınada varım gelicek bölge ile şifacılar kral olucak..
Sanırım Yeraltı ilk geldiğinde büyücü kasmamışsın senlabirente girip daha yılan bile kesemiyordu büyücüler. Savaşçılarda kafa koparan veya balyozu olan ve max giyen önüne çıkan bütün yaratıkları farketmeksizin çok rahat kesiyordu. İşe bir de klan yönünden bakalım. Klanda ful savaşçıya karşı ful büyücü bir hiç neredeyse. Sadece yeteneklerin yenilenme sürelerine bakılsa bile bu anlaşılır. Ful ışık hanım-yücelen nadide seti olan savaşçının 2 vuruş attığını söylemiyorum bile... Çemberlitaş eklentisi, Her genişleme paketinde olduğu gibi yine bir büyük değişim olacak gibi geliyor bana. Mesela max hasarın işlemediği yaratıklar, savaşçının zihin toplamasına ihtiyaç duyulan yaratıklar vs vs...
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
savaşçılar eksi aline dönsün(eşit ağırlıklı
)
bu ne böyle ya.. savaşçının zırhı diğer karakterlerden farkıdır ama ofans yeteneğini açıp bu farkı kaldırdılar :S
bu ne böyle ya.. savaşçının zırhı diğer karakterlerden farkıdır ama ofans yeteneğini açıp bu farkı kaldırdılar :S
Arkadaşlar bir ejderdir gidiyor.
Ejderi şuan için söylüyorum tılsım sunucusunda üretmek isteyipte üretebilcek kişi sayısı en fazla 5 kişi.
Oda zaten sunucunun önde gelenleri.
Kendi sunucumdan örnek vereyim.
Menekşe Elmas *5 =250 m
Akik*5=50 m
Alex*5= 5m
Mavi Kaya*3= 210 m
Meran,Örümcek vb **8=16m
Kadim Pençe *2=80m
Ne yaptı;611 m
Biz düz hesap yapalım ;610 m
100 M değil,200 m değil ,300 m değil 610 m !
Bu parayı bölgelerden düşen itemler satılamazken,yeraltı bölgesindeki yaratıklardan düşen itemler artık çöp olmuşken ,her madende gecenin 3 ünde dahi 5 kişi varken,bir menekşe elmasın 2 günde sadece bir madende çıkıyo olması varken siz söyleyin arkadaşlar ve sayın yetkililer nasıl ejder üretelim ..?
Buna artık bir çözüm getirilmeli.
Yeter artık..!
Ejderi şuan için söylüyorum tılsım sunucusunda üretmek isteyipte üretebilcek kişi sayısı en fazla 5 kişi.
Oda zaten sunucunun önde gelenleri.
Kendi sunucumdan örnek vereyim.
Menekşe Elmas *5 =250 m
Akik*5=50 m
Alex*5= 5m
Mavi Kaya*3= 210 m
Meran,Örümcek vb **8=16m
Kadim Pençe *2=80m
Ne yaptı;611 m
Biz düz hesap yapalım ;610 m
100 M değil,200 m değil ,300 m değil 610 m !
Bu parayı bölgelerden düşen itemler satılamazken,yeraltı bölgesindeki yaratıklardan düşen itemler artık çöp olmuşken ,her madende gecenin 3 ünde dahi 5 kişi varken,bir menekşe elmasın 2 günde sadece bir madende çıkıyo olması varken siz söyleyin arkadaşlar ve sayın yetkililer nasıl ejder üretelim ..?
Buna artık bir çözüm getirilmeli.
Yeter artık..!

Ana fikir süper :mrgreen:justine yazdı:Şimdi şurası var işin ;
Bilgiğim birşey varsa benim bittiğim.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]

Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
29 lvl zamanında şifacı üstündü zaten genelde.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!