Türkçe konuşmayı öğren önce Halil sonra belki gelir seninle konuşurum.Türk Alfabesinde " q " ve " w " harfi yok ve cümle kurma yeteneğin henüz gelişmemiş.Yazım kurallarına çalış biraz
Düzgün konuşmayı öğrenebildiğin zaman belki konuşuruz.
Konuya son yorumumdur.
Neyse sen Gencsin Kanın yeni yeni kaynıyorr Senle Uğraşamam Gir oyuna Sen oyunda Oyun oynaa hadee abisi.. q w harflerini kulanıyorum cünkü hoşuma gidiyor hobi gibi bişe sen bunu anlayamazsın Cocuk ..!!
Kuklacı sunucusu oyuncusu olan ve üniversite 1.sınıfta okumakta olan ENES ÇELENK isimli kardeşimiz dün haince bir saldırı sonucu yaşama veda etmiştir merhuma allahtah rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz
Mekanın cennet olsun kardeşim.
kFygFb yazdı:Kuklacı sunucusu oyuncusu olan ve üniversite 1.sınıfta okumakta olan ENES ÇELENK isimli kardeşimiz dün haince bir saldırı sonucu yaşama veda etmiştir merhuma allahtah rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz
Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet olur inşAllah
Tanımamama rağmen hakketen üzüldüm Allah yakınlarına sabır versin
kFygFb yazdı:Kuklacı sunucusu oyuncusu olan ve üniversite 1.sınıfta okumakta olan ENES ÇELENK isimli kardeşimiz dün haince bir saldırı sonucu yaşama veda etmiştir merhuma allahtah rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz
Allah gani gani rahmet eylesin. Kuklacı sunucusndaki konuda okuduma göre öbülerek öldürülmüş .Allah öldürenlerinde belasını versin.
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
"Fan Art '11 Görsel Kategorisi İkincisi" Ana Karakterlerim; XxFBeRkAYxX (49)... [(^) Ejder Asa] Fberkay (49)... [(^) Ecel Getiren] Fberkayyy (49)... [(^) Ashab-ı Kehf](Fan Art '11 Hediyesi)