Çemberlitaş ile araştırmalar başladı.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ÇemBeRLi TaŞın GİZEMİ COZuLDu

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Orada ZAHİR demiyor . 'Yinede bir GB makine kadar güvendiler bana' diyor.
XXCEZAXX
MeGmaGe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeGmaGe »

45 sanıye ıle 1 dk kada denılen yerde Zahıre Dıyor bır bak ıstersen
MeGmaGe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeGmaGe »

Vede 2 ters 1 duz un acıklamasıda KuKLA oyunlarında kullanılan terımdır 2 ters yapılıp 1 duz yapılır kuklacnın oradanda gırıs olabılır ve ondan once Baslıyacaz bızde oynamaya dıyor
Kullanıcı avatarı
DisiSilahsor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Academy Of War

Re: Çemberlitaş ile araştırmalar başladı.

Mesaj gönderen DisiSilahsor »

Merhabalar, Arkadaşlar iyi ForuMLar.
Bende ŞÖYLe Düşünüyorum, Bir arkadaş var eminönünden ÇemberLiTaş Yolunu anLatıyor ve Tamami iLe Ona katıLıyorum. Eminönündeki Kapalı çarşının biraz iLerisindeki beyaz bi Saray ( Köşk ) var Rivayetlere Göre orda oturup Kendi Kendine Söylenen Konuşan Bir adam Yaşıyormuş Her sabah oraya Oturup BirşeyLer Gördüğünü İdda ediyormuş ( Agah'a BenzetiLen Kişi) O adam 126 Yaşında geçen sene öLmüş herneyse.
İşte O Köşk'ün Biraz iLerisinde bir Tren yoLu var eski bir yoL SoL Gidiş çaLışmıyordu ( Benim Gitdiğimde )
İşte o Tren yoLunun Devamında Bir Sahil Görünüyor O Sahil ise Balıkcının oLduğu yer.
Onun Devamında tren yoLu devam etmekte ve o tren yoLunun Biraz saĞ bLoğ'unda Antrepo deniLen Yer buLunmakta ( İÇerisini araştırmadım )
Neyse O Tren yoLunun Devamında Sahil Kısmı DerinLeşiyer Orda birçok baLıkcı Oltası iLe Balık tutuyor.
Biraz daha iLerLediğinizde Çok güzeL Bir manzara iLe karşıLaşıyorsunuz.
Ben buraları gitdim gördüm ve Video'da anLadığım kadarı iLe bi karede O Balıkcının devamındaki tren yoLu gösterior ve arkasında Makina.
Sanırım Balıkçının arkasındaki Kırık Köprünün devamında bir meydan orda ise Yeni bir düzenleme yapıLıcak ( Bunun asLı yok sadece benim düşüncem ) .

Ne oLacağı tam belli değil ama inşaLLah Oyun Toparlanır .
Resim

2006 B E T A EN ESKİLERDEN . . .

DişiSilahşör - GizliGörev -

Resim
Resim
tak2010
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen tak2010 »

bu gibi
Kullanıcı avatarı
HanedanxBisus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re:

Mesaj gönderen HanedanxBisus »

tak2010 yazdı:
bu gibi
Bunun girişi belli yılanların yukarsın daki AMATİST madenin düz gittigimiz zaman karşımıza bir kapı konulacak girişi oradan
RiSuS DieAnotherDay

HANEDAN
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Eğer dediğin gibi giriş balıkçının oradan olursa katliyam olur o köprüde. Sonuçta içeri girmek isteyen klan üyeleri olacak tekil yada grup olarak. Lodos kalesine bu kadar yakın bir giriş hem forumda hem oyunda baya gerginlik yaşatır. Tıpkı yeraltına giriş için ikinci kapı isteyen lodos üyeler gibi yine kapı istekleri formu doldurur taşırır. Umarım makul bir giriş kapısı olur ve bu tarz gerginliklerden uzak yeni bölgenin keyfini çıkartabiliriz.

Hikayelerde Gaffar beyin meteor bölgesinin ardındaki tehlikeli topraklara gittiği yazılı. Ve genç bilginlerin enerji santralini meteordaki bir su kaynağına kurduğundan bahsediliyor. Çemberli taşta yüksek erg bulunan o santral olabilir. bunlardan yola çıkarak girişin Şah kobranın oradaki mağra olabileceğini düşünüyorum. çok geniş bir bölge olduğundan yola çıkarsak burası meteordan ve emin önüne uzanan katlı bir mekan olabilir. Haritayı hayal edecek olursak iflisin bulunduğu yerdeki sütun yukarı doğru uzanır ise aşağı yukarı o kısıma denk geliyor. bu benim fikrim. belkide hem eminönü hemde meteor olarak iki girişide olabilir.

iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

az önce tarihçeye baktımda;

Saldırıdan son anda kurtulabilen Topuz'un bir bacağı koptu. Atölyenin büyük bir kısmı yıkıldı. Yeni geliştirilen Makine prototipi de bu öfkeden payını aldı. Bu olayın ardından Gaffar Bey'in çok sevdiği ekibi bile, kendisine karşı uzun bir süre mesafeli davrandılar.

sanırım bu makine videodaki robot.

Bu olayın sonucunda, Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. Meteor bölgesinin ardına geçmek, delice bir hareket olmasına rağmen, Azat Efendi, Gaffar Bey'e duyduğu saygıdan dolayı onu durdurmadı.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Fikirlerinize saygı duyuyorum.Meteor bölgesinin ardı diyor . Bu bölge Sivri Ada ve Yeraltı'nda da olabilir. Yer altında klan mensupları bırbırıne vuramıcak ve tatsızlık cıkmıcak ?
Bır de su konuya degınmek ısterım. Sıgınak ve Mıgrat ıcın zaten Lodos Arzları Arzlar Lodosları kesmekte bu sorun olmıcaktır Balıkçıda. Ama cok karısık bır durum bekleyip görmek gerek.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
xenn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xenn »

Video da 1:33 de pause yapın. Geniş bir alan ve gökyüzü görünüyor. Bu yuzden Meteorda Şah kobranın ordaki, Eminöünde bir köşkün kapısından girilcek gibi düşüncelerin yanlış oldugunu dusunuyorum Çunku kapalı ortam olur oralar Aynı mıgrat ve sıgınak gıbı ama vıdeo da genıs bır arazı ve gökyüzü gornuyor bence Balıkcının ordan gıbı dusunuyorum bende. :|
I lost my temper

“Genel Sohbet” sayfasına dön