Küçük Bir Soru Cevap Lütfen [Çemberlitaş]
Re: Küçük Bir Soru Cevap Lütfen [Çemberlitaş]
Çemberlitaş senin ejder üretmen için çok iyi bir neden olacak çünkü çemberlitaş normal gb'den daha zor olacak ve buda senin ejder üretmen gerektiğini gösteriyor. Ejder üretirsen daha güçlü olursun ayrıca ilk girenlerden, ilk detayları keşveden olmaktan büyük bir zevk alacağına eminim.Fearoftheclipse yazdı:Arkadaşlar ben Ejder Asa malzemelerimi hemen hemen tamamlamıştım fakat bu çemberlitaş kafamı karıştırdı sizce şu anda Ejder Asa üretmelimiyim üretmemeliyim mantıklı cevaplar bekliyorum...
Hadi bakalım.
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Şimdi Gorgarın açıklaması önemli burda yeni şaheserler,reçeteler vs gelicek diyor ama ejder,ashap,ecel,latif gibi ÜRETİLEN şaheserlerden mi bahsediyor yoksa alternator,funditores,ışık hanım gibi DÜŞEN şaheserlerden mi bahsediyor orası kilit noktası Arif Bey okuduysanız bir açıklama bekleniyor bilginize...DarkShare yazdı:Çemberlitaş senin ejder üretmen için çok iyi bir neden olacak çünkü çemberlitaş normal gb'den daha zor olacak ve buda senin ejder üretmen gerektiğini gösteriyor. Ejder üretirsen daha güçlü olursun ayrıca ilk girenlerden, ilk detayları keşveden olmaktan büyük bir zevk alacağına eminim.Fearoftheclipse yazdı:Arkadaşlar ben Ejder Asa malzemelerimi hemen hemen tamamlamıştım fakat bu çemberlitaş kafamı karıştırdı sizce şu anda Ejder Asa üretmelimiyim üretmemeliyim mantıklı cevaplar bekliyorum...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
Fearoftheclipse yazdı:Şimdi Gorgarın açıklaması önemli burda yeni şaheserler,reçeteler vs gelicek diyor ama ejder,ashap,ecel,latif gibi ÜRETİLEN şaheserlerden mi bahsediyor yoksa alternator,funditores,ışık hanım gibi DÜŞEN şaheserlerden mi bahsediyor orası kilit noktası Arif Bey okuduysanız bir açıklama bekleniyor bilginize...DarkShare yazdı:Çemberlitaş senin ejder üretmen için çok iyi bir neden olacak çünkü çemberlitaş normal gb'den daha zor olacak ve buda senin ejder üretmen gerektiğini gösteriyor. Ejder üretirsen daha güçlü olursun ayrıca ilk girenlerden, ilk detayları keşveden olmaktan büyük bir zevk alacağına eminim.Fearoftheclipse yazdı:Arkadaşlar ben Ejder Asa malzemelerimi hemen hemen tamamlamıştım fakat bu çemberlitaş kafamı karıştırdı sizce şu anda Ejder Asa üretmelimiyim üretmemeliyim mantıklı cevaplar bekliyorum...
Bir sürü kişi daha bu şaheserleri üretememişken yeni şaheser getirmezler, sen merak etme.
Hadi bakalım.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
ejder asa gibi şaheserlerden daha üstünü çıkmaz ama mesala alternator kolyenin daha iyisi çıkabilir
Büyü Hasarı (Buz) :156.000
Büyü Hasarı (Elektrik) :156.000
Büyü Kritik :4.2 gibi ......
Büyü Hasarı (Buz) :156.000
Büyü Hasarı (Elektrik) :156.000
Büyü Kritik :4.2 gibi ......
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL