Selamlar,
Lafı fazla uzatmadan, 4 yıldır oynadıgım sunucuyu bırakma kararı aldıgımı söylemek istiyorum. Sebebini soran olursa; eski arkadaşlardan pek az kalması, her girdiğimde bölgeden küfür edilmesi(tartışılması), yaş grubu v.b sebeplerden ötürüdür. Öğrenmek isteyen olursa; Sancak'a geçiyorum. Pek de aktif olamıycam YDS dolayısıyla. Ama ulaşmak isteyen olursa, sancak sunucusu'nda ki karakter ismim 'yNçRxMosTDamaqE' olmuştur. Bu arada, fuarda gördüğüm, tüm dostlara selam olsun tekrardan.
Allah'a Emanet..
Sunucu Değişimi...
- eceLinizqeLdi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Sunucu Değişimi...
Sancak !

Re: Sunucu Değişimi...
Allah'a emanet ol
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Burak yolun acık olsun ıns sancak sunucusunda mutlu olursun kardesımeceLinizqeLdi yazdı:Selamlar,
Lafı fazla uzatmadan, 4 yıldır oynadıgım sunucuyu bırakma kararı aldıgımı söylemek istiyorum. Sebebini soran olursa; eski arkadaşlardan pek az kalması, her girdiğimde bölgeden küfür edilmesi(tartışılması), yaş grubu v.b sebeplerden ötürüdür. Öğrenmek isteyen olursa; Sancak'a geçiyorum. Pek de aktif olamıycam YDS dolayısıyla. Ama ulaşmak isteyen olursa, sancak sunucusu'nda ki karakter ismim 'yNçRxMosTDamaqE' olmuştur. Bu arada, fuarda gördüğüm, tüm dostlara selam olsun tekrardan.
Allah'a Emanet..
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
HOŞGELDİN SUNUCUMUZA BİZİM SUNUCUDA ÖLE Bİ SORUN YAŞAMASSIN KARDEŞİM Bİ ARIZA ÇIKARAN OLURSA BİRLİKTE HALLEDERİZ
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir...!
HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...!
BU ADAM YALANCIMI_?

HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...!