1-Konu farklı boyutlara taşındı amacım yanlış yerlere kaydı..
2-Evet bayanlar küfreder tanıyorumda öyle bayanları..Tamam burasıqistanbul kız olsun olmasın hangi cinsim derse seçim onun ahi dünyada ne yaparsa vebali onun boynunadır cinsiyeti beni artık ilgilendirmez..Lakin bana bir kızın ana avrat gitmesi veyahut gamlı küfürler etmesi yanımdayken etmesi..Tuhafıma gider açıkcası..Ben kızın yanında ''LaN'' demeye çekinirken ana bacı giden ... :S ne biliyim tuhafıma kaçar..
3-Hadi erkek yada kız onuda geçtik oyunda gerçekten bayanlar erkekler ve Çocuklar oynuyor..Yani düşünsenize tanıdığım çocuklar var oynayan 9 yaşında 10 yaşnda..Akşam annesinin veya babasının yanında dilindeki baklayı ıslatmadan baba bugün oyunda bi abla yada abi bir karaktere senin annenin..... diye bir şey dedi bu ne demek ??
4-bu durumda baba devreye girebilir ve dava açma gibi konu olabilir :S yani karışık durumlar..Bence hiç küfür olmasın.2 cinse de söylüyorum bayan yada erkek..Zaten adam gibi adam olan Küfürle değil lafla gömer adamı küfür ağızı laf yapamayan insanlar için geçerli argo teriminden üretilmiş bir kavram..
Bir insanın(özellikle de bir bayanın) küfür etmesini ya da edebilmesini normal görüp,
bunu savunan şahısların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. SERENİTY

ops:
DÖN ARTIK OYUNA..Özlettin kendini

ops: