~~ Kskyasin'e Tarafımdan 5 Ders ~~

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran

Re: ~~ Kskyasin'e Tarafımdan 5 Ders ~~

Mesaj gönderen MORDuMan »

Getto yazdı:
oquzhanxalkanat yazdı:BaK MORDUMAN OquZ NaSıL TıRsDı KoNuYu qeÇiŞDiRiY0...xD
aDaM 8 Bin VuRuYo BeN 3-4 BiN VuRuYoM DiYoDu...xD

Olum ben o adamlar gibi gidip para basıp plus almıyom.Onlar plusuz bir hiç.Oyunda plussuz olupda beni yatırabilecek birini görmedim daha.Birde senini gibi eizkler var tabi pluslu plussuzlara kesilen ezikler :)
kopdum öldüm yarıldım plusun ne faydası var hasarmı arttırıyo zırhmı arttırıyo itemin gücünümü arttırıyoda plusu olmayan kimse beni yatıramaz diyosun anlıyamadım ben hiç bi itemimi plus borçlu değilim maden çekerek elde ettiğim paralarla aldım dizdim üstümü plus maden şansınıda arttırmıyo belirtiyimde =)
ResimResim
MeGaXTuqCe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeGaXTuqCe »

O bana da öyLe yapmstı,smdi daha iyi öğrendim adam gibi kişiLerLe vs atLıp,tatı cıkarLır,Gerisi yaLan kardeşimm
Kullanıcı avatarı
oquzhanxalkanat
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Zirvedekiler

Mesaj gönderen oquzhanxalkanat »

MORDuMan yazdı:
Getto yazdı:

Olum ben o adamlar gibi gidip para basıp plus almıyom.Onlar plusuz bir hiç.Oyunda plussuz olupda beni yatırabilecek birini görmedim daha.Birde senini gibi eizkler var tabi pluslu plussuzlara kesilen ezikler :)
kopdum öldüm yarıldım plusun ne faydası var hasarmı arttırıyo zırhmı arttırıyo itemin gücünümü arttırıyoda plusu olmayan kimse beni yatıramaz diyosun anlıyamadım ben hiç bi itemimi plus borçlu değilim maden çekerek elde ettiğim paralarla aldım dizdim üstümü plus maden şansınıda arttırmıyo belirtiyimde =)
hahaha oğuz harbi saçmaladın + ben urban tora tora zırhı plussuz düşürdüm abisi bunun balla plusla alakası yok tabi plus efsunlu eşyayı 3/1 oranında arttırıyo ama sen yaratık kesmezsen nasıl düşecek onlar plus sadece bölqeye klana ve efsunların düşme şansını yükseltmeye yarıyor bilmiyorsan öqren yani ...xD heeee bi ekliyim qece zırhınıda plussuz düşürdüm KAPAK
ALKANAT
PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe

Tskxdxnakres
Saygı mecburi, sevgi kafana göre.
Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

MORDuMan yazdı:
Getto yazdı:

Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Baristrx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Baristrx »

Getto yazdı:Kskyasin henüz kastığım büyücüme kastığı çarı ile ws teklifi etti.Tamam dedim ve herşeyin başlangıcı ilk ws başladı !..

Moda girdim bekliyorum!..

Ardından mesafe,bırakmadan başla demeden kendi kendine yanıma geldi ve moda girip başladı ''dur böyle ws olamaz dedim''dinlemedi kesti.Daha sonra bana aşağıdaki sözleri sarf etti;

-Adımı kirletme,Bu merandaki tek ultrAslan benim dedi.ßende boş dururmuyum o zaman gel 49'larla ws atlım dedim ve kabul etti !..

Önce beni lodosların arasına çekmeye çalıştı ws için ben fark ettim lodosları gördüm ve kısacası ''çakallık yapma adam gibi geliceksen antrepo arkasına gel ''dedim...

Geldi, wsye başladık.Yine başlamadan daldı ama sorun yoktu mesafe bırakmıştım.Sonuç malum Kskyasin GAME OVER !..

Peki Malum Şahse Ne Dersler Verdim ;

1)49 olmasına rağmen öğrenemediği ws atmayı sayemde öğrendi!..
2)177ler kimseye artistlik yapmaması gerektiğin öğrendi !..
3)Kimin ne olduğunu bilmeden ws teklif etmemesi gerektiğini öğrendi!..
4)Merandaki tek ultrAslan'nın ben odluğmu öğrendi !..
5)Kimin, kimin adını kirlettiğini öğrendi !..

Not;

2.ye ws teklifi kabul etmediği için sadece tek ws oldu!..
kSK Yasinmi ne yasini oda kim la :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön