Yorumlar sizin arkadaşlar

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Yorumlar sizin arkadaşlar

Mesaj gönderen withoutlove »

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası

Re: Yorumlar sizin arkadaşlar

Mesaj gönderen Blade »

selamlar..
yahu tarık efendı. bu kadar basıtmı sanıyorsun sen bu ısı. yonetımı sen bır seyden anlamayan kımın ne halt ettıgını cozemeyecek kadar basıt ve yetersız oldugunu mu dusunuyorsun. sen maden basında benı kesmeden 5 dk once adada 3 kısı pesımdeydınız. ve ben dıger carıma gecerek hatta altını yansıtarak nerede oldugumu gosterdım ve sen susturulmus carın ıle gelerek bana ben klana yazı yazarken dakldın kestın. zaten karsıma asla adam gıbı teke tek cıkamassınız her daım 3 kısı ıle gelırsınız. ben bunu asla sorun yapmıyorum kesılmek ıstemeyen cıkar klandan. bu oyunun dogasında var zaten keseceksın kesıleceksın bunda hayıflanacak bı sey yok. sız sadece en az 3 kısı kesebılırsınız. bunu herkes bılıyor.

gelelım dıger konuya .
sana soruyorum eger bırazcık adamsan bırazcık haysıyetın serefın var ıse soyle bakalım tarık efendı.

''sen bana en az 8 ay once abı bır program var ben kullanıyorum maden cekıyorum kasıyorum sanada kuralım dedın mı demedınmı...?

''Sen bu programı bu senekı fuarda dıger arkadaslara da tanıtıp ogrettınmı ogretmedınmı..?

''Sen sunucuda bu programı kullandın mı kullanmadın mı...?

yukarıda sordugum sorulara Yuregın varsa bırzcık adamsan bırazcık haysıyetın serefın varsa bırazcık ahlaklıysan dosdogru cevap ver.

İşte bak ben buradan cevap verıyorum. Bır kere dahı olsa program kullandıysam kullanımı hakkında bır bılgım varsa 24 tane carım var hepsını bırden sılmessem serefsız ve namussuzum. bır gunden bır gune sunucularda herhangı bır sekılde kufrettıysem cıksın ortaya.

Sımdı sana bır kez daha soruyorum. Kac carın var ve bu carlar ıle kaç defa kufrettıgın ıcın ceza aldın.

Varmı cevap verecek yuregın.

Aynaya baktıgında ne goruyorsun yada aynaya bakabılıyormusun bu kadar laftan sonra.

Tekrar soyluyorum.......

Sunucuda program kullanarak maden cekme ve kasmak SEREFSIZLIKTIR.. AHLAKSIZLIKDIR... EDEPSIZLIKTIR.. HAYSIYETSIZLIKTIR... EMEK HIRSIZLIGIDIR VE PROGRAM KULLANARAK MADEN CEKEN DE YARATIK KASAN DA HIRSIZDIR.

BU PROGRAMI HERKESE TAVSIYE EDEN VE KULLANIMINI OGRETEN KULLANIMINI OZENDIREN DE AYNI KEFEDEDIR.

Sen sunucuda tek kalabılmek ıcın yaptıgın bu manevraların ne anlama geldıgını artık herkes bılıyor. bana yaptıklarının aynını rıdvana da yaptın. O sadece sabırsızdı ve senın tahrıklerıne yıpratma polıtıkana kurban oldu. Fakat ben cocuk degılım ne senın nede senın yardakcılarının tahrıklerıne satasmalarına pabuc bırakacak yasta degılım. bunun sadece bır oyun oldugunu asla unutmadan serefımle namusumla basım dık edebımle oyundan keyıf alarak oynamaya devam edecegım. ne sen nede etrafındakı 6 uye benı yıldıramayacaksınız.
Sanırım artık yonetım de sunucuda kı maden cekerken program kulanımı olayına bır el atacaktır.
Bırde gecen, o kadar pervasızlasıp genelden yazdıgın yazı senın ne oldugunu ve ne olmaya calıstıgını sanırım acıklayacaktır. bu yazımı okuyanlara. bana yazdıgın aynen soyle;
''' bakalım sen yenı bolumler geldıgınde 50 level olabılecekmısın.''
ne kadar komık degılmı.
cok yakında bı cok kısı ısyanını yuksek sesle dıle getırmeye baslayacaktır.
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Alpaslanx »

Ya abilerim gözünüzün yağını yiyeyim şu işi daha fazla uzatmayın.
Allahınızı seviyorsanız , yeter yaa..

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Blade »

Alpaslanx yazdı:Ya abilerim gözünüzün yağını yiyeyim şu işi daha fazla uzatmayın.
Allahınızı seviyorsanız , yeter yaa..

Alpaslan
Selamlar...
Alpaslan kardeşim,
Benım bu gune kadar bu konu hakkında foruma açtığım tek bır konu varmı Allah Aşkına.
Sen tarafsız , guzel ve forum kurdu bir kardeşimsin. bu yazılanlar cizilenler acızlıkten baska bı şey degıldır.
Üzülüyor ve acıyorum hallerıne sadece...
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen withoutlove »

Blade yazdı:selamlar..
yahu tarık efendı. bu kadar basıtmı sanıyorsun sen bu ısı. yonetımı sen bır seyden anlamayan kımın ne halt ettıgını cozemeyecek kadar basıt ve yetersız oldugunu mu dusunuyorsun. sen maden basında benı kesmeden 5 dk once adada 3 kısı pesımdeydınız. ve ben dıger carıma gecerek hatta altını yansıtarak nerede oldugumu gosterdım ve sen susturulmus carın ıle gelerek bana ben klana yazı yazarken dakldın kestın. zaten karsıma asla adam gıbı teke tek cıkamassınız her daım 3 kısı ıle gelırsınız. ben bunu asla sorun yapmıyorum kesılmek ıstemeyen cıkar klandan. bu oyunun dogasında var zaten keseceksın kesıleceksın bunda hayıflanacak bı sey yok. sız sadece en az 3 kısı kesebılırsınız. bunu herkes bılıyor.

gelelım dıger konuya .
sana soruyorum eger bırazcık adamsan bırazcık haysıyetın serefın var ıse soyle bakalım tarık efendı.

''sen bana en az 8 ay once abı bır program var ben kullanıyorum maden cekıyorum kasıyorum sanada kuralım dedın mı demedınmı...?

''Sen bu programı bu senekı fuarda dıger arkadaslara da tanıtıp ogrettınmı ogretmedınmı..?

yukarıda sordugum sorulara Yuregın varsa bırzcık adamsan bırazcık haysıyetın serefın varsa bırazcık ahlaklıysan dosdogru cevap ver.

İşte bak ben buradan cevap verıyorum. Bır kere dahı olsa program kullandıysam kullanımı hakkında bır bılgım varsa 24 tane carım var hepsını bırden sılmessem serefsız ve namussuzum. bır gunden bır gune sunucularda herhangı bır sekılde kufrettıysem cıksın ortaya.

Sımdı sana bır kez daha soruyorum. Kac carın var ve bu carlar ıle kaç defa kufrettıgın ıcın ceza aldın.

Aynaya baktıgında ne goruyorsun yada aynaya bakabılıyormusun bu kadar laftan sonra.

Tekrar soyluyorum.......

Sunucuda program kullanarak maden cekme ve kasmak SEREFSIZLIKTIR.. AHLAKSIZLIKDIR... EDEPSIZLIKTIR.. HAYSIYETSIZLIKTIR... EMEK HIRSIZLIGIDIR VE PROGRAM KULLANARAK MADEN CEKEN DE YARATIK KASAN DA HIRSIZDIR.

BU PROGRAMI HERKESE TAVSIYE EDEN VE KULLANIMINI OGRETEN KULLANIMINI OZENDIREN DE AYNI KEFEDEDIR.

Sen sunucuda tek kalabılmek ıcın yaptıgın bu manevraların ne anlama geldıgını artık herkes bılıyor. bana yaptıklarının aynını rıdvana da yaptın. O sadece sabırsızdı ve senın tahrıklerıne yıpratma polıtıkana kurban oldu. Fakat ben cocuk degılım ne senın nede senın yardakcılarının tahrıklerıne satasmalarına pabuc bırakacak yasta degılım. bunun sadece bır oyun oldugunu asla unutmadan serefımle namusumla basım dık edebımle oyundan keyıf alarak oynamaya devam edecegım. ne sen nede etrafındakı 6 uye benı yıldıramayacaksınız.
Sanırım artık yonetım de sunucuda kı maden cekerken program kulanımı olayına bır el atacaktır.
Bırde gecen, o kadar pervasızlasıp genelden yazdıgın yazı senın ne oldugunu ve ne olmaya calıstıgını sanırım acıklayacaktır. bu yazımı okuyanlara. bana yazdıgın aynen soyle;
ne kadar komık degılmı.
SEN KENDİ DERDİNE YAN HALUK EFENDİ KİMİN NE YAPTIĞI ORTA YERDE BU KADAR BASİT OLMAYAN İŞLER İÇİN ANLAMADIĞIN BİLMEDİĞİN KONULARDA ÇENENİ AÇMA YALNIZLIK ALLAHA MAHSUSDUR SEN YALNIZ KALDIN NEREYE KADAR DAYANACAN İSYAN İSYAN DİYORSUN KİME NEYE İSTAN EDİLECEK HALUK EFENDİ TEPKİ GÖRDÜKCE SAÇMA SAPAN SAFSATALARA SIĞINARAK DEMOGOJİ YAPARAK İNSANLARI ETKİLEYEMEZSİN DÜRÜSTLÜĞÜ NAMUS VE ŞEREFİ SENDEN DAHA İYİ BİLİRİZ SEN KENDİ YAKIN ZAQMANDAKİ AYIBINA BAK İNSAN KANZANAN HALUK VATAN HAİNLERİNE KUCAK AÇIP MAŞA ETMEYE ÇALIŞACAK KADAR ACİZ ADAM

SONRADA İYİ NİYETTEN BAHSEDER İNSANLARI RENCİDE VE TEHDİT EDERSİN BU KADAR AQDAMSIN İŞTE KARŞINDA 5 YAŞINDA ÇOCUK YOK
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Alpaslanx »

SEN KENDİ YAKIN ZAQMANDAKİ AYIBINA BAK İNSAN KANZANAN HALUK VATAN HAİNLERİNE KUCAK AÇIP MAŞA ETMEYE ÇALIŞACAK KADAR ACİZ ADAM

Bu yazıyı çözemedim.Acaba kimden bahsediliyor.Bilen varsa açıklasın bekliyorum.
Maşa edilen şahıs kim ?

Alpaslan

Resim
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Blade »

withoutlove yazdı:
Blade yazdı:selamlar..

gelelım dıger konuya .

Tekrar soyluyorum.......

ne kadar komık degılmı.
SEN KENDİ DERDİNE YAN HALUK EFENDİ KİMİN NE YAPTIĞI ORTA YERDE BU KADAR BASİT OLMAYAN İŞLER İÇİN ANLAMADIĞIN BİLMEDİĞİN KONULARDA ÇENENİ AÇMA YALNIZLIK ALLAHA MAHSUSDUR SEN YALNIZ KALDIN NEREYE KADAR DAYANACAN İSYAN İSYAN DİYORSUN KİME NEYE İSTAN EDİLECEK HALUK EFENDİ TEPKİ GÖRDÜKCE SAÇMA SAPAN SAFSATALARA SIĞINARAK DEMOGOJİ YAPARAK İNSANLARI ETKİLEYEMEZSİN DÜRÜSTLÜĞÜ NAMUS VE ŞEREFİ SENDEN DAHA İYİ BİLİRİZ SEN KENDİ YAKIN ZAQMANDAKİ AYIBINA BAK İNSAN KANZANAN HALUK VATAN HAİNLERİNE KUCAK AÇIP MAŞA ETMEYE ÇALIŞACAK KADAR ACİZ ADAM

SONRADA İYİ NİYETTEN BAHSEDER İNSANLARI RENCİDE VE TEHDİT EDERSİN BU KADAR AQDAMSIN İŞTE KARŞINDA 5 YAŞINDA ÇOCUK YOK
sadece sana sordugum sorulara cevap ver sen. SORDUGUM SORULARA CEVAP VERECEK YUREGIN VARSA SORDUGUM 3 SORUYA CEVAP VER. HIKAYE ANLATMA BANA. SANA SORDUGUM 3 SORUYA EGER YUREGIN VARSA EGER ADAMSAN CEVAP VER BAKALIM TARIK EFENDI VEREBILIYORSAN. bANA KLEVYE DELIKANLILIGI YAPMA Sadece sordugum 3 soruya cevap ver bırazcık haysıyetın bırazcık serefın varsa bırazcık adomasan[/u]sordugum 3 soruya cevap verırsın.

Rıdvan meselesıne gelınce ; rıdvanın nasıl olupta tahrık edıldıgını neden dıslanmaya calıstıgını sımdı daha ıyı anlıyorum.
Sunucu senın tapulu malın degıl. Sunucu 6 program kullanan uyenın ve yan carlarının tapulu malı degıl. bunu yakında program kullananlar kanıtlanıp gereklı yaptırımlar uygulandıgında kım haklı kım haksız gorecegız bakalım.
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Blade »

Alpaslanx yazdı:SEN KENDİ YAKIN ZAQMANDAKİ AYIBINA BAK İNSAN KANZANAN HALUK VATAN HAİNLERİNE KUCAK AÇIP MAŞA ETMEYE ÇALIŞACAK KADAR ACİZ ADAM

Bu yazıyı çözemedim.Acaba kimden bahsediliyor.Bilen varsa açıklasın bekliyorum.
Maşa edilen şahıs kim ?

Alpaslan

Resim
selamlar...
o yazıda tarık efendının vatan haını dedıgı bır zamanlar en ıddalı rakıbı olan rıdvandır kardeşım. Her zamankı gıbı yapmaya calıştıgı da bellıdır. Daha 20 gun once, bu program kullanımı olayı patlak vermeden once abı dedıgı bana, sımdı program kullanımını engellemek ıcın yaptıgım calısmalar nedenı ıle sozde kucuk beynı ıle demogoji yapmaya calışıyor. Fakat onun karsısında cahıl bırı olmadıgı ıcın beyhude haykırıslar bunlar. Once adam gıbı sordugum 3 soruya cevap verebılecek karakter haysıyet sahıbı olabılmelı bır kısı. cevabını dostogru durustce verebılmelı adam dedıgın haysıyet sahıbı ınsan. YANILIYORMUYUM.......
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Kişisel tartışmalara dönen konular kilitlenir / silinir
Bkz: Forum Kuralları

Program konusunun Yönetim tarafından incelemeye alındığını söylememe gerek yok sanırım ;)

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön