Burasıqistanbul adlı kullanıcının açığa vurduğu yüzü
Re: Burasıqistanbul adlı kullanıcının açığa vurduğu yüzü
ana avrat felaket derecede söven kız arkadaşlarım var sövmek erkeklere özgü bi şey değil evrenseldir sövüyo diye erkek olacak diye bi şey yok
Erkekle bayanın yazma sekli kufur etme sekli farklıdır. Siz bir erkekle bayanın kufururnu üyırt edemiyosanız ayrı. Ben de coğu kez sahit oldum kufur ettigine.

Arkadaşlar, ben zaten bir bayan küfür etmez demiyorum, ki zaten küfür etmese bile şu ortamda küfüre maruz kalmak durumunda.
Benim anlamadığım, öncelike
1-Niye küfür ettiği?
2-Kime küfür ettiği
3-Küfür ederkenki amacının ne olduğu?
Eğer bana geçerli bir sebep söyleyemezse, ben artık onu kafama, "terbiyesiz" konumuna oturtmuş olacağım.
Burasıqistanbul, cevabını bekliyorum :?:
Benim anlamadığım, öncelike
1-Niye küfür ettiği?
2-Kime küfür ettiği
3-Küfür ederkenki amacının ne olduğu?
Eğer bana geçerli bir sebep söyleyemezse, ben artık onu kafama, "terbiyesiz" konumuna oturtmuş olacağım.
Burasıqistanbul, cevabını bekliyorum :?:
Hold me and love me ~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
Tartışma çıkardın bi ara parti başkanlarından en iyisi tayyip dedim adımı şeriatçi diye çıakrdın ha birde kızsan bu nasıl bir küfür....aldatmaz2014 yazdı:Bu konuşma tarzı bana ait degıl madenı kaptırdım dıye kımseye küfretmemintikamatesi yazdı:bu arkadaş erkek veya kız bunu biz bilemeyiz ama küfür ettimi durmak bilimiyor arkadaş ediyorda ediyor...
muhtelemen bu konuda küfürlü içerik olduğu için GM ler tarafından kitlenir veya silinir...
ama bu arkadaş birazda tabir bulamıyorum diyecek...
ama bana göre biraz farklı, yılışık birisi birgün madende oturuyoz madeni çekemedim diye bana gelmiş diyor ''la kromusun yarım saatir çekemiyon gitsene'' biraz dengesizlik var kurduğu cümleler bana anlamsız geliyor.
Küfür içerikli resim silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır. Bu tür şikayetlerinizi oyun içinde " Şikayet Et " butonunu kullanarak İKV Desteğe bildirebilirsiniz. İyi forumlar.
RedNight

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
başka ne desin ? tüm küfürler erkeklere mi özgü ?TamTum yazdı:Tartışma çıkardın bi ara parti başkanlarından en iyisi tayyip dedim adımı şeriatçi diye çıakrdın ha birde kızsan bu nasıl bir küfür....aldatmaz2014 yazdı:Bu konuşma tarzı bana ait degıl madenı kaptırdım dıye kımseye küfretmemintikamatesi yazdı:bu arkadaş erkek veya kız bunu biz bilemeyiz ama küfür ettimi durmak bilimiyor arkadaş ediyorda ediyor...
muhtelemen bu konuda küfürlü içerik olduğu için GM ler tarafından kitlenir veya silinir...
ama bana göre biraz farklı, yılışık birisi birgün madende oturuyoz madeni çekemedim diye bana gelmiş diyor ''la kromusun yarım saatir çekemiyon gitsene'' biraz dengesizlik var kurduğu cümleler bana anlamsız geliyor.
Küfür içerikli resim silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır. Bu tür şikayetlerinizi oyun içinde " Şikayet Et " butonunu kullanarak İKV Desteğe bildirebilirsiniz. İyi forumlar.
RedNight
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mitmet yazdı:başka ne desin ? tüm küfürler erkeklere mi özgü ?TamTum yazdı:Tartışma çıkardın bi ara parti başkanlarından en iyisi tayyip dedim adımı şeriatçi diye çıakrdın ha birde kızsan bu nasıl bir küfür....aldatmaz2014 yazdı:Bu konuşma tarzı bana ait degıl madenı kaptırdım dıye kımseye küfretmemintikamatesi yazdı:bu arkadaş erkek veya kız bunu biz bilemeyiz ama küfür ettimi durmak bilimiyor arkadaş ediyorda ediyor...
RedNight
:mrgreen:
- aldatmaz2014
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Hem benımle mıgrat yapmışsın hemde kufurlerımı foto almışın çok guldumTamTum yazdı:Tartışma çıkardın bi ara parti başkanlarından en iyisi tayyip dedim adımı şeriatçi diye çıakrdın ha birde kızsan bu nasıl bir küfür....aldatmaz2014 yazdı:Bu konuşma tarzı bana ait degıl madenı kaptırdım dıye kımseye küfretmemintikamatesi yazdı:bu arkadaş erkek veya kız bunu biz bilemeyiz ama küfür ettimi durmak bilimiyor arkadaş ediyorda ediyor...
RedNight
Burasıqistanbul
- VVhisky
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
(istanbul seni hala sevmiom
IdeLqx Loncası Başkan

Gizlenmiş İçerikGöster
Kapat 
- aldatmaz2014
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Bende senı sevıyomda kımsın :twisted:VVhisky yazdı:))))))) yaw bişi olmaz bi kere harbiden tum kufurler bi erkekleremi ozgu + sen sen değil istanbul sanane be adma kızmıs erkekmıs batıyomu ?
(istanbul seni hala sevmiomDDD )
Burasıqistanbul
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
bu konu hala kitlenmedimi 
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM