YÖNETİM BRAVO!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: YÖNETİM BRAVO!

Mesaj gönderen Kulu »

Bu oyunu ilk büyük TÜRK oyunu diyerek övüyoruz ve onu göklere cıkarıyoruz sadece istedigimiz deger verdigimiz duygulara kisilere saygı göstermeniz cokmu sey istiyoruz.

Yönetimi KINIYORUZ Gerekirse susturulur hatta ban yerim hiç sorun yok ama ATAMIZA Lütfen saygımızı gösterelim Onun yolunda oldugumuzu hatırlatalım. Baska medeniyetlerden baska ülkelerden oynayan bir cok player var onlara gösterelim duydugumuz degerlere ne kdr saygı gösterdigimizi.Bir kerede İKV Özel Kutusunun reklamını yapcanız yere NE MUTLU TÜRKÜM YAZIN cokmu sey istetik acaba.

Siz Gerekeni Yapmasanızda Biz Yaparız.
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kulu »

intikamatesi yazdı:
justine yazdı:10 kasım haftası bayrağı yarıya çekmeyi unutup ; forumda açılan konuyla hatırlayan ;
Yine 10 kasım haftası oyundaki reklam panolarına Atatürk resmi koymayı çok gören ;
Hatta ve hatta forumda bu konularla ilgili açılan başlıkları silen ya da kilitleyen bir yönetimden hala bunu talep ediyorsan fazla iyimsersin derim..
11 kasımda Atatürk resimleri panoları asılmıştır ve Bayrak yarıya indirilmiştir geçikmeli olarak yönetimin Türkiye ' nin manevi değerlerine ne kadar sahip çıkmış olduğuda anlaşılmıştır Atatürk ' e ve bizi yaratan Allah ' a hakaret etmek bence 3 gün, 999 gün ban, sınırsız band gibi cezalar az kalır hesabın silinmesi gibi bir ceza uygulanmalıdır direk uygulanmalıdır :!:

Gecikmeli ne demek ya :S plus bittiginde 1 saat fazla kulanabiliyomusun aa gecikmis k.bakmayın diyolarmı nasıl oyundaki aslıverise önem veriyolarsa bu gibi degerlerede önem verilsin hersey yeri zamanında olsun diyceksin hatasız kul olurmu olmaz orada 1 kul degil 10 20 kul var hepsimi hata yapıyo
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Kulu yazdı:
intikamatesi yazdı:
justine yazdı:10 kasım haftası bayrağı yarıya çekmeyi unutup ; forumda açılan konuyla hatırlayan ;
Yine 10 kasım haftası oyundaki reklam panolarına Atatürk resmi koymayı çok gören ;
Hatta ve hatta forumda bu konularla ilgili açılan başlıkları silen ya da kilitleyen bir yönetimden hala bunu talep ediyorsan fazla iyimsersin derim..
11 kasımda Atatürk resimleri panoları asılmıştır ve Bayrak yarıya indirilmiştir geçikmeli olarak yönetimin Türkiye ' nin manevi değerlerine ne kadar sahip çıkmış olduğuda anlaşılmıştır Atatürk ' e ve bizi yaratan Allah ' a hakaret etmek bence 3 gün, 999 gün ban, sınırsız band gibi cezalar az kalır hesabın silinmesi gibi bir ceza uygulanmalıdır direk uygulanmalıdır :!:

Gecikmeli ne demek ya :S plus bittiginde 1 saat fazla kulanabiliyomusun aa gecikmis k.bakmayın diyolarmı nasıl oyundaki aslıverise önem veriyolarsa bu gibi degerlerede önem verilsin hersey yeri zamanında olsun diyceksin hatasız kul olurmu olmaz orada 1 kul degil 10 20 kul var hepsimi hata yapıyo
ya kardeşim bak saçma gelebilir ama şöyle düşün. bi şişenin 15 tane deliği var hepsini birden kapatabilir misin ? tekini kapatırsın öbüründen fırtar su :D böyle düşün kaç tane işle uğraşıyorlar.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

mitmet sen Allah'ını seversen ciddi konulara yorum yapma..
Sen takıl boş konularda eğlenmene bak..
Yaptığın adam yazmış orda 1 kul yok 20 kul var diye sen hala 15 kapak diyosun..
Bu da sana kapak olsun o zaman..
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

justine yazdı:mitmet sen Allah'ını seversen ciddi konulara yorum yapma..
Sen takıl boş konularda eğlenmene bak..
Yaptığın adam yazmış orda 1 kul yok 20 kul var diye sen hala 15 kapak diyosun..
Bu da sana kapak olsun o zaman..
çok merak ediyorum gerçekten. buradan "şunu yapın bunu yapın" diyenleri o bilgisayara oturtsak, sunuculara bile erişebilecek miyiz ? ya el insaf gerçekten kaç tane şey ile ilgileniyorlar.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Yahu gözlerini herşeye kapadın mı güzel arkadaşım..
Oyunda zaten 3 güne bir o panolardaki reklamlar için güncelleme alınıyor..
Base dosyasındaki bir resmi güncelleme ile değiştirmek çok zor bişey mi sanıyorsun ??
Kendini o kadar küçük görebilirsin ; ama karşındakilere bunu diyemezsin..
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

istediğimiz kadar konuşalım. post kasmaktan başka bi' şey yapamayız. ne sen beni ne de ben seni fikrinden değiştirebilirim. bu seferde güncelleme olcak diye 10 dk. kimse giremeyecek. 10 dk çok küçük bi' süre. ama o 10 dkda kaç konu açılır ben bu kadar parayı boşa mı veriyorum haftada bi' giriyorum onda da bunu mu beklicem gibisinden. bırak da arada biraz hatalar olsun ya

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen onygs1991 »

justine yazdı:Yahu gözlerini herşeye kapadın mı güzel arkadaşım..
Oyunda zaten 3 güne bir o panolardaki reklamlar için güncelleme alınıyor..
Base dosyasındaki bir resmi güncelleme ile değiştirmek çok zor bişey mi sanıyorsun ??
Kendini o kadar küçük görebilirsin ; ama karşındakilere bunu diyemezsin..
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

İlk olarak şunu belirteyim post kasarak elime birşey geçmeyeceğini bildiğimden post kasma bir derdim de yok..
Zaten bak mesaj sayısına bak üyelik tarihine anlarsın..

İkinci olarak "Hiç hata olmasın" "Aman bak gene ,tü kaka yönetim, bi işi de beceremediniz" falan demiyoruz..
Üçüncü olarak ; burada şunu söylemekten çekinenler oldu ben söyleyim : kimisi konu açtı Allah'a küfür eden banlanmadı kimi konu açtı Atatürk'e dil uzattı o neden banlanmadı.. Yönetim bunları banlayacak.. Eli ban tuşuna giderken de titremeyecek ; plus oyuncu mu diye bakmayacak , oyundan haşereleri temizleyecek.. Bu milletin hassasiyetleri vardır ve eğer bu oyun gerçek bir Türk oyunu ise yönetim de bu hassasiyetlere laf ettirmeyecek.. Tek beklentimiz ve temennimiz budur bu konuları açarken..
Ayrıyaten şunu da belirteyim ; Allah Mustafa Kemal Atatürk'ü yarattı da , nefes alıp karnımızı doyurduğumuz toprakları o yüce önder temizlemese düşmandan , Fransız-İngiliz bayraklarının altında sen bugün bildiğin Allah'ı tanır mıydın ?? Hala Atatürk'e dil uzatanları görmezden gelebilirseniz sizlere helal olsun..(Buranın senle alakası yok mitmet)
Burası da benim için sözün bittiği yerdir..
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen onygs1991 »

justine yazdı:İlk olarak şunu belirteyim post kasarak elime birşey geçmeyeceğini bildiğimden post kasma bir derdim de yok..
Zaten bak mesaj sayısına bak üyelik tarihine anlarsın..

İkinci olarak "Hiç hata olmasın" "Aman bak gene ,tü kaka yönetim, bi işi de beceremediniz" falan demiyoruz..
Üçüncü olarak ; burada şunu söylemekten çekinenler oldu ben söyleyim : kimisi konu açtı Allah'a küfür eden banlanmadı kimi konu açtı Atatürk'e dil uzattı o neden banlanmadı.. Yönetim bunları banlayacak.. Eli ban tuşuna giderken de titremeyecek ; plus oyuncu mu diye bakmayacak , oyundan haşereleri temizleyecek.. Bu milletin hassasiyetleri vardır ve eğer bu oyun gerçek bir Türk oyunu ise yönetim de bu hassasiyetlere laf ettirmeyecek.. Tek beklentimiz ve temennimiz budur bu konuları açarken..
Ayrıyaten şunu da belirteyim ; Allah Mustafa Kemal Atatürk'ü yarattı da , nefes alıp karnımızı doyurduğumuz toprakları o yüce önder temizlemese düşmandan , Fransız-İngiliz bayraklarının altında sen bugün bildiğin Allah'ı tanır mıydın ?? Hala Atatürk'e dil uzatanları görmezden gelebilirseniz sizlere helal olsun..(Buranın senle alakası yok mitmet)
Burası da benim için sözün bittiği yerdir..
Tam yerine lafını koymuşsun volkan abi öğretmen adamın hali başka oluyor 8-)
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters

“Genel Sohbet” sayfasına dön