Selamün aleyküm , iyi akşamlar , hepiniz sağolun varolun.
Ama , baştan söylediğim gibi , benim oluşturmaya çalıştığım yada iddialı konuşmayayım , az da olsa değiştirmeye çalıştığım tılsım , olmaya başlarsa , elbette döner gelirim.
Bu muhabbeti başka bir serverde veya oyunda bulamayacağımdan eminim.
Dolayısıyla , ben artık yokum diyebilirim.
Hepiniz kalın sağlıcakla...
Kısa Bir Ara !!! Ama inşaalah çok kısa sürecek...
Re: Kısa Bir Ara !!! Ama inşaalah çok kısa sürecek...
Kardeşim şu konuna cevap yazayımmı yazmayayımmı diye kararsız kaldım.
Sen şimdi bu yazdıklarımı otur düşün ama düşün öyle hemen cevap yazma.
Şimdi bize ben çok düşündüm diyip geyik yapma.
Biraz sıcak olunca kalkıştığın iş resmen şu, Güneşi balçıkla sıvamaya kalkıyorsun. Sonrada ben bunu sıvayamadım ne haliniz varsa görün diyorsun. Sen Tılsım sunucusunda yenisin. Sana daha öncede dedim. Tılsım hiç bir zaman güllük gülüstanlık olmamıştır. Eski Tılsım diye tutturdun durdun. Ne var şu eski Tılsımda anlamış değilim. Bir oyuncu gider diğer bir oyuncu gelir. Önemli olan senin o yeni gelen oyuncuya bakış açındır. Sen yeni geldin diye dışlarsan herhangi bir olayda sen yenisin eskiden şöyleydi diye lafa girersen (bu dediklerim şahsına değil genelleme yapıyorum) yenilenmeyi gerçekleştirmemiz mümkün olmaz.
Arkadaş yazılarını arada okuyorum. Tamam iyi niyetli bir arkadaşsın ama az gerçekçi ol. Proje diye ortaya koyduğun şey birlik ve kardeşlik adı altında çıktı. Bunun neresi proje. Nasılki sen beğenmediğin konulara (hiç karışma hakkın olmadığı halde) gereksiz konu "yönetici kilit" diye ibare koyuyorsan bende senin açtığın konuda kendi kendine özeleştiri yapabilmen açısından "boş konu yönetici kilit" diye yazdım. Profilime bakabilirsin hatta eski foruma girebiliyorsan oradada tarattırabilirsin hiç bir konuya girip bu şekilde yazmamışımdır.
Kusura bakma ama senin yaptığın şu. Dağa küsmüşsün dağın haberi yok. Bence kararını iyice gözden geçir, arkadaş bırak başkalarını sen senin doğru bulduklarını belirtirsin bunu uygulayıp uygulamak belirtmek istediklerini ilgilendirir. sen sana düşen görevi yerine getirmek rahatlığı içerisinde diğer düşüncelerini hayata geçirmenin yollarını aramalısın.
Ne demek bu arkadaşım, bu şekilde bir cümle kurabiliyorsun. "az da olsa değiştirmeye çalıştığım tılsım" adama sorarlar sen kimsinki bizi değiştirmeye kalkıyorsun sana bu sıfatı kim verdi kimden aldın.
Kusura bakmayacaksın bu şekilde bir yaklaşımla bir işe kalkarsan sana bu soruları sorarlar. Sende vereceğin cevaplarla kıvranır durursun.
-"Yok ben bu sunucuda oyun oynuyorum, çok rahatsız oldum o yüzden kendime bu görevi edindim" diye debelenir sonucunda güneşide sıvamadan küsersin.
Arkadaşım, yazdıklarım kırıcı olabilir ama inan bana bu yazdıklarımı biraz düşünürsen bana hak vereceksin. Ben herzaman doğru kişiye doğruları söylediğin zaman çözümlerin daha kolay geleceğini inanan birisiyim.
Şimdi adamın kafasını arttırmadan Tılsımı bıraktım başka sunucuya geçiyorum martavalını git loncanın ve arkadaşlarının yanına oyunu keyifle oynamaya bak. Tılsım gibi sunucu bulamazsın. Yapılabilecek ve uygulanabilecek her konuda destek görebilirsin bunuda unutma.
Kolaylıklar gelsin.
Biraz sıcak olunca kalkıştığın iş resmen şu, Güneşi balçıkla sıvamaya kalkıyorsun. Sonrada ben bunu sıvayamadım ne haliniz varsa görün diyorsun. Sen Tılsım sunucusunda yenisin. Sana daha öncede dedim. Tılsım hiç bir zaman güllük gülüstanlık olmamıştır. Eski Tılsım diye tutturdun durdun. Ne var şu eski Tılsımda anlamış değilim. Bir oyuncu gider diğer bir oyuncu gelir. Önemli olan senin o yeni gelen oyuncuya bakış açındır. Sen yeni geldin diye dışlarsan herhangi bir olayda sen yenisin eskiden şöyleydi diye lafa girersen (bu dediklerim şahsına değil genelleme yapıyorum) yenilenmeyi gerçekleştirmemiz mümkün olmaz.
Arkadaş yazılarını arada okuyorum. Tamam iyi niyetli bir arkadaşsın ama az gerçekçi ol. Proje diye ortaya koyduğun şey birlik ve kardeşlik adı altında çıktı. Bunun neresi proje. Nasılki sen beğenmediğin konulara (hiç karışma hakkın olmadığı halde) gereksiz konu "yönetici kilit" diye ibare koyuyorsan bende senin açtığın konuda kendi kendine özeleştiri yapabilmen açısından "boş konu yönetici kilit" diye yazdım. Profilime bakabilirsin hatta eski foruma girebiliyorsan oradada tarattırabilirsin hiç bir konuya girip bu şekilde yazmamışımdır.
Kusura bakma ama senin yaptığın şu. Dağa küsmüşsün dağın haberi yok. Bence kararını iyice gözden geçir, arkadaş bırak başkalarını sen senin doğru bulduklarını belirtirsin bunu uygulayıp uygulamak belirtmek istediklerini ilgilendirir. sen sana düşen görevi yerine getirmek rahatlığı içerisinde diğer düşüncelerini hayata geçirmenin yollarını aramalısın.
Ne demek bu arkadaşım, bu şekilde bir cümle kurabiliyorsun. "az da olsa değiştirmeye çalıştığım tılsım" adama sorarlar sen kimsinki bizi değiştirmeye kalkıyorsun sana bu sıfatı kim verdi kimden aldın.
Kusura bakmayacaksın bu şekilde bir yaklaşımla bir işe kalkarsan sana bu soruları sorarlar. Sende vereceğin cevaplarla kıvranır durursun.
-"Yok ben bu sunucuda oyun oynuyorum, çok rahatsız oldum o yüzden kendime bu görevi edindim" diye debelenir sonucunda güneşide sıvamadan küsersin.
Arkadaşım, yazdıklarım kırıcı olabilir ama inan bana bu yazdıklarımı biraz düşünürsen bana hak vereceksin. Ben herzaman doğru kişiye doğruları söylediğin zaman çözümlerin daha kolay geleceğini inanan birisiyim.
Şimdi adamın kafasını arttırmadan Tılsımı bıraktım başka sunucuya geçiyorum martavalını git loncanın ve arkadaşlarının yanına oyunu keyifle oynamaya bak. Tılsım gibi sunucu bulamazsın. Yapılabilecek ve uygulanabilecek her konuda destek görebilirsin bunuda unutma.
Kolaylıklar gelsin.
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
İşte üstad yorumu ekledi. Tezcan abi ellerine sağlık.
Alp abi hakikaten sana şunu söyleyeyim bugün Fuar da idik Tılsım gibi bir sunucu yok bunu bugün gözlerimizle gördük.
Gerçekten çok güzel kardeşlerimiz çok saygı değer abilerimiz, ablalarımız varmış bunu bugün bir kez daha gördük.
Bugün Fuar da yaşadığımız o atmosferi görme şansın olsaydı emin ol bu yazılarını sildirirdin.
Fuar a katılan her insanla bire bir konuştuk ve gerçekten ordaki Yönetici arkadaşlarlada yaptığımız konuşmalarda.
Tılsım sunucusunda bir aksilikte olsa bir iyilikte olsa buna şahane bir desteği oluyor.
Tezcan abinin dediği gibi evet bazen hayal dünyasında yaşayıp bir çok olmazı olur yapmaya çalıştık. Bu gerçek.
Burda yazdıklarında gerçekten haklı biz yanlış yerden başladık yanlış kişilerle yola çıktık ve yarı yolda kaldık.
Artık bir çok kırgınlığı yaşadıktan sonra akıllandık ama akıllanırkende bu suçu başkalarında aramayacağız.
Sunucu bunu kabul etmedi demeyecek. Biz yanlış yola baş koyduk diyerek hatamızı kabul edeceğiz.
Bırakıp gitmek bu hatayı yedirememek olur bence. Kalıp hatalarımızdan ders alacağız.
Belki sunucuyu değil ama bazı insanların olumsuzluklarını düzeltebiliriz diyeceğiz.
Aksaklıkları giderebiliriz diyeceğiz. Biz burda dostluğa tav olduk. Biz burda kardeşliğe tav olduk.
Son olarak. Bunu Tüm kalbim ile Söylüyorum.
Tılsım Sunucusu Oyuncusu olduğum için bu gün Fuar da bir kez daha gurur duydum.
Tüm Tılsım sunucusu oyuncularını canı gönülden tebrik ediyorum.
Bugün Fuar da Bir Tılsım Rüzgarı esti hakikaten Yıktı Geçti.
Hepinizi Saygı ile Selamlıyor.
İyi oyunlar, İyi forumlar temenni ediyorum...
Alp abi hakikaten sana şunu söyleyeyim bugün Fuar da idik Tılsım gibi bir sunucu yok bunu bugün gözlerimizle gördük.
Gerçekten çok güzel kardeşlerimiz çok saygı değer abilerimiz, ablalarımız varmış bunu bugün bir kez daha gördük.
Bugün Fuar da yaşadığımız o atmosferi görme şansın olsaydı emin ol bu yazılarını sildirirdin.
Fuar a katılan her insanla bire bir konuştuk ve gerçekten ordaki Yönetici arkadaşlarlada yaptığımız konuşmalarda.
Tılsım sunucusunda bir aksilikte olsa bir iyilikte olsa buna şahane bir desteği oluyor.
Tezcan abinin dediği gibi evet bazen hayal dünyasında yaşayıp bir çok olmazı olur yapmaya çalıştık. Bu gerçek.
Burda yazdıklarında gerçekten haklı biz yanlış yerden başladık yanlış kişilerle yola çıktık ve yarı yolda kaldık.
Artık bir çok kırgınlığı yaşadıktan sonra akıllandık ama akıllanırkende bu suçu başkalarında aramayacağız.
Sunucu bunu kabul etmedi demeyecek. Biz yanlış yola baş koyduk diyerek hatamızı kabul edeceğiz.
Bırakıp gitmek bu hatayı yedirememek olur bence. Kalıp hatalarımızdan ders alacağız.
Belki sunucuyu değil ama bazı insanların olumsuzluklarını düzeltebiliriz diyeceğiz.
Aksaklıkları giderebiliriz diyeceğiz. Biz burda dostluğa tav olduk. Biz burda kardeşliğe tav olduk.
Son olarak. Bunu Tüm kalbim ile Söylüyorum.
Tılsım Sunucusu Oyuncusu olduğum için bu gün Fuar da bir kez daha gurur duydum.
Tüm Tılsım sunucusu oyuncularını canı gönülden tebrik ediyorum.
Bugün Fuar da Bir Tılsım Rüzgarı esti hakikaten Yıktı Geçti.
Hepinizi Saygı ile Selamlıyor.
İyi oyunlar, İyi forumlar temenni ediyorum...
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İyi bir gün geçirdik sanırım
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

Civra yazdı:Kardeşim şu konuna cevap yazayımmı yazmayayımmı diye kararsız kaldım.
Kolaylıklar gelsin.
- xKonsantrasyoNx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
-
- FareAdam Düşmanı
Kanka..Sen Daha iyi bilirsin diyorum ama yine de bir düşün istersen 
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
Tezcan , kardeşim , söylediklerinde sonuna dek haklısın.
Harun gardaşımın da bahsettiği gibi , biz yanlış yerden yanlış adamlarla yola çıktık.
Bunun geçde olsa farkına vardık , hatta Harunla özel görüşmelerimizde defalarca bu konu üzerinde durduk.
Dedim , neyi yanlış yaptık ve sanırım seninde dediğin gibi Harun un da belirttiği gibi biz yola çıkarken , yanlış şahıslarla çıkmışız.
Hatamız buymuş , geçde olsa uyandık.
Haa şimdi derseniz ki , madem öyle gel beraber doğru yolu bulmaya çalışalım.
Bu saatten sonra , dönmem imkansız.
Yani , ne kadar uğraşırsak uğraşalım , yine doğru yolu bulamayacağımıza eminim.
Tılsım sunucusu , sizlerle daha güzel.
Hepinize Allah reel ve sanalda kolaylıklar versin , Herşey gönlünüzce olsun...
Harun gardaşımın da bahsettiği gibi , biz yanlış yerden yanlış adamlarla yola çıktık.
Bunun geçde olsa farkına vardık , hatta Harunla özel görüşmelerimizde defalarca bu konu üzerinde durduk.
Dedim , neyi yanlış yaptık ve sanırım seninde dediğin gibi Harun un da belirttiği gibi biz yola çıkarken , yanlış şahıslarla çıkmışız.
Hatamız buymuş , geçde olsa uyandık.
Haa şimdi derseniz ki , madem öyle gel beraber doğru yolu bulmaya çalışalım.
Bu saatten sonra , dönmem imkansız.
Yani , ne kadar uğraşırsak uğraşalım , yine doğru yolu bulamayacağımıza eminim.
Tılsım sunucusu , sizlerle daha güzel.
Hepinize Allah reel ve sanalda kolaylıklar versin , Herşey gönlünüzce olsun...
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
Alp paşa'M nere böyle yav 
Bir haftadır ne foruam ne oyuna gelebiliyordum sivilde işlerimle uğraşıyorduM bir ara anlatırsam hak verirsin Ama böyle bırakmak etmek kavramı olmuyoR. Bizi bırakmak kolay değel Ama olmuyor işlerimle bir gitmiyor dersen karar senındir. Ama unutma biz burlardayıZ. Her daiM bekleriZ. Selametle PAşa'M kafanı dinle gel deriM.
Bir haftadır ne foruam ne oyuna gelebiliyordum sivilde işlerimle uğraşıyorduM bir ara anlatırsam hak verirsin Ama böyle bırakmak etmek kavramı olmuyoR. Bizi bırakmak kolay değel Ama olmuyor işlerimle bir gitmiyor dersen karar senındir. Ama unutma biz burlardayıZ. Her daiM bekleriZ. Selametle PAşa'M kafanı dinle gel deriM.
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Ah bea kardeşim doğruyu bulmak isteyen kimAlpAykan yazdı: Yani , ne kadar uğraşırsak uğraşalım , yine doğru yolu bulamayacağımıza eminim.
Sana bir olay anlatayım. Oyuna başladığım zamanlarda (İKV ile tanışmamı sağlayan gerçek hayatta tanıdığım bayan) arkadaşım klana girmişti. Banada sende gir diyordu bende ona, birbirlerine dalanları gördüğüm için ya beni keserler bende tahammül edemem buna gerek yok falan diyordum. Şimdi düşünüyorumda nekadar yersizmiş bu davranışım. Gerçek hayattaki kişiliğim oyunda da etkili olacak ister istemez ama şunu düşünemiyordum vereceğim tepki artık benim kontrol edebileceğim bir düzeydeydi. Bu kontrol mekanızması neydi "zaman" hani derler ya herşeyin ilacıdır diye. Çünkü gerçek hayattaki kişiliğimi kötü yönde ortaya çıkaracak yazılar veya hareketler artık belli bir süreçten geçerek 1-2 saniye bile olsa önüme öyle gelebiliyordu. Üstelik bu yazıları (hakaret ve küfür içerikli) okuyup yine belli bir zamanda cevaplama yetkisine sahiptim artık. Söylemek istediğim artık güç sende. Bu gücüde "zaman" dediğimiz bizim gerçek dostumuzdan alıyorsun. Ben yazımda özellikle hemen yazma dedim. Biraz zaman geçsin bak göreceksin herşeye deva olduğunu.
Sunucu değiştirmene gerek yok, inan bana Tılsım halkı Tılsım için her zaman bir araya gelir sen bakma bizim bazen aramızda olan tartışmalara onlar kadı kızındada olur. Zaten olmazsa tabirimi hoşgörün camiden dışarı çıkmayalım.
Tabikide karar senin sonuçta Tılsımda istediğim ortamı bulamadım diyebilirsin, eyvallah.
Bunun doğru olmadığını biliyorum bu sunucuda seni seven seninde sevdiğin insanlar var, onları bırakıp gidebileceğini sanıyorsan bence büyük bir yanılgı içersindesin. daha birçok şey yazabilirim.
Hatta kabusxbaşkanın dediği gibi Civra çok uzun yazıyorsun millet okumuyor o yüzden ne dediğini anlamıyorlar diye
Benim gruptan Taylanında Foruma bakışını biliyorum "Bu kadarda uzun yazılırmı be arkadaş, geç bu yazıyı" deyişini.
Kal sağlıcakla, karar senindir.