KUKLACI LONCALARI

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
jaseen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: KUKLACI LONCALARI

Mesaj gönderen jaseen »

ALAN VARSA BN GELEYİM BNM İÇİN DE İYİ OLUR EÖ DE SIKILDIM .
BebeRuhii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen BebeRuhii »

Bu konuya bir başka bakış açısı ile katılmak istiyorum arkadaşlar.Sunucumuzun en eski ve köklü loncası evet RoA'dır.Ben de bu loncanın hem üyesi ve hem de nacizane yöneticisi olarak gurur duyuyorum.Ancak,Sunucumuzda eski,yeni kurulan loncalar da ikv'nin tanıtılması ve oyunun kalitesinin yükselmesi adına varlığını sürdürmek ve adını duyurmak için büğyük çaba içindeler.Sırf bu bakımdan bile olsa hiç kimse bir lonca için ''Ezik'' yakıştırması yapmamalı,yapamaz da.Hele hele sunucumuza geleli 1 ay olduğunu söyleyen kişinin haddine bile değildir.İkinci bir husus ise;her lonca mensubuna kendi loncası değerlidir ve öyle de olmalıdır.Ama kendi loncasına yüklediği değer bir başka loncayı ''Aşşağılamayı,yok saymayı,v.s'' gerektirmemeli/gerektirmez de.Bir loncanın büyüklüğü sırf elemanlarının çokluğu ile de ölçülmez.Büyük bir lonca olmak için öncelikle sağlam bir iç tüzüğünüz olmalı,oyun içersinde kendini dürüstlüğü ve saygınlığı ile ıspatlamış kişilerden oluşmuş olmalı,arada çok iyi bir abi/kardeş ve sevgi/saygı ilişkisi olmalı,sadece oyun içersinde değil reelde de görüşüp etkinlikler düzenleniyor olması ve dahası bütün bunların sürekliliğinin olması gerekir.Bütün bu saydıklarım sadece daha işin başlangıç aşamasındaki olması gerekenlerdir.Zaten bu şartlara haiz bir lonca artık bundan sonra ''top atsan yıkılmaz!'' seviyesindedir.
Görüldüğü üzere bu kadar zor işi başarıp ve aynı zamanda loncanın sürekliliğini sağlamak herkesin işi değildir.Bu manada burdan bütün lonca yöneticilerini kutluyorum.Başarılarının devamını diliyorum.İş bu sebeple bütün loncalar istinisnasız hepsi çok değerli ,saygındır.en azından ''Ezik'' tabirini haketmiyecek kadar!
Saygılarımla

Beberuhi_Fatihemre__Beberuhişifa
RoA Genel Yetklisi
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

bugune kadar cok oyuncu deqıstırsede ayakta kalabılen tek lonca RoA favorımsınız :D
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

ikilim yazdı:
google yazdı:
YakamozxPaix yazdı:Öncelikle selamlar güzel bir konu açmışsın gördüm ki kuklacıda bir çok lonca açıldı kapandı bunlardan kimileri hala ayakta kimileri ise kapattılar eskilerdende bir çok lonca gördüm ve suan oyunu bıraktılar bahsettiğin loncalar gerçekten çok iyi insanlardan olusan bir lonca bunlara diyecek yok bende Yakamozx loncasının kurucusuyum yazında tuhafıma giden tek birşey oldu oda diğer loncalar ezik demen bu lafını kınıyorum olurda ilerde lonca sistemi geldiğinde sakın ola o ezik loncalara basvurma sana diyecekleri tek sey bu konudaki o laf olacaktır herkeze iyi forumlar

YakamozxPaix

kardeş ben ezik demek istemedim tabiki kuklacıda 5 6 tane lonca yok bunlarda n daha iyi loncalarda vardır .
ben sadece 1 aylık gözlemmımı yazdım.

iyi forumlar...
sa kg
1 yıllık konuyu hortlattın valla helal olsun :shock:
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

atabey yazdı:
ikilim yazdı:
google yazdı:
YakamozxPaix yazdı:Öncelikle selamlar güzel bir konu açmışsın gördüm ki kuklacıda bir çok lonca açıldı kapandı bunlardan kimileri hala ayakta kimileri ise kapattılar eskilerdende bir çok lonca gördüm ve suan oyunu bıraktılar bahsettiğin loncalar gerçekten çok iyi insanlardan olusan bir lonca bunlara diyecek yok bende Yakamozx loncasının kurucusuyum yazında tuhafıma giden tek birşey oldu oda diğer loncalar ezik demen bu lafını kınıyorum olurda ilerde lonca sistemi geldiğinde sakın ola o ezik loncalara basvurma sana diyecekleri tek sey bu konudaki o laf olacaktır herkeze iyi forumlar

YakamozxPaix

kardeş ben ezik demek istemedim tabiki kuklacıda 5 6 tane lonca yok bunlarda n daha iyi loncalarda vardır .

iyi forumlar...
sa kg

:)
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

Şu Ana kadar en köklü ve hiç kapanmayacak bi lonca vardır oda [Raiders Of Anatolia] Çünkü Bazı [TT],bazı[GM]ler ise Raiders Of Anatolia dan çıkmıştır.
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Lostxdewrimci »

atabey yazdı:
ikilim yazdı:
google yazdı:

YakamozxPaix

iyi forumlar...
sa kg
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
unutbeni
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen unutbeni »

Şahx LONCASI UNUTULURMU :lol:

Resim
Resim
Resim
Resim
SEVGİ,SAYGI ADALET İLKEMİZDİR. ==> RESİNYERİ <==
Kullanıcı avatarı
aslann806
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen aslann806 »

Şahx loncası en eski ve köklü loncalarındar biridir. oyuncuları oyunda kişilikleriyle bilinir.
@SL@N

“Genel Sohbet” sayfasına dön