* Daha canavarlar kurulmamış ama hikaye ve çizimler yapılmış
* Bir grup bölgesidir
* Seviyeler gelmiyecektir
* Daha güçlü ve yeni şaheserler olacaktır
* Saten videoda grup bölgelerinden bahsederek çemberlitaşa vurgulanmış
* 3. Grup Bölgesini bekleyiniz.
Tahminlerim Bunlar
Fuardan Çemberlitaş İzlenimi
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Fuardan Çemberlitaş İzlenimi
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Re: Fuardan Çemberlitaş İzlenimi
Acaba ikv dünyası içinde en merak eden soruların bulunduğu çemberlitaşı neden grup bölgesi yaptılar ben olsan hikayeye odaklanırıdm.
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
daha grup bölgesi yapmadılar arkadas tahminini söylüyor sadeceKaraXHayalet yazdı:Acaba ikv dünyası içinde en merak eden soruların bulunduğu çemberlitaşı neden grup bölgesi yaptılar ben olsan hikayeye odaklanırıdm.
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Yok fuara giden çoğu arkadaşdan aldığım bilgilere göre grup bölgesi olacak çoğu kişi bunu söylüyor keşke senin dediğim olsaXxxmanyaxxx1 yazdı:daha grup bölgesi yapmadılar arkadas tahminini söylüyor sadeceKaraXHayalet yazdı:Acaba ikv dünyası içinde en merak eden soruların bulunduğu çemberlitaşı neden grup bölgesi yaptılar ben olsan hikayeye odaklanırıdm.
- cemberlitas
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Just
Benim tahmini gurup bölgesi olmayacağı yönünde.Videodan gördüğüm kadarı ile İstanbul Kıyamet Vakti(Çembelitaş yazıyo)
Şu anda oynadığımız İKV(derindeki sır) yani orda ikv gurup bölgeleri değil ikv çemberlitaş yazıyor.Anlayacağınız yeni lwl ler gelecek...
Şu anda oynadığımız İKV(derindeki sır) yani orda ikv gurup bölgeleri değil ikv çemberlitaş yazıyor.Anlayacağınız yeni lwl ler gelecek...
[YouTube][/YouTube][img][/img]Pozqut
Kod: Tümünü seç
- KaRTaLiZMa
- İri Fare Avcısı
yaratıkların kurulmadığını nerden anladın bilmiyorum ama yaratıklar kurulu olsa bile zaten göstermiyorlar merak etme
sadece 1 2 ipucu yaratık gösteriyorlar tıpkı derindeki sır ve grup bölgeleri gibi bölgelerinde video tanıtımlarındada yaratıkların hepsi gösterilmiyordu
çemberlitaş'ın grup bölgesi olacağını ilk söyleyen kişi belkide benim ama nedense çoğu kişi değil diyor ama bence çok güzel bir bölge ne bölgesi olursa olsun
çemberlitaş'ın grup bölgesi olacağını ilk söyleyen kişi belkide benim ama nedense çoğu kişi değil diyor ama bence çok güzel bir bölge ne bölgesi olursa olsun
Laf kaşarlığı yapmayın len...
Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar
[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar
[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
[GM]Şekerpare'nin açıklamasına dayanarak söylüyorum kesinlikle grup bölgesi olarak gelecektir..KaraXHayalet yazdı:Yok fuara giden çoğu arkadaşdan aldığım bilgilere göre grup bölgesi olacak çoğu kişi bunu söylüyor keşke senin dediğim olsaXxxmanyaxxx1 yazdı:daha grup bölgesi yapmadılar arkadas tahminini söylüyor sadeceKaraXHayalet yazdı:Acaba ikv dünyası içinde en merak eden soruların bulunduğu çemberlitaşı neden grup bölgesi yaptılar ben olsan hikayeye odaklanırıdm.
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
-
- FareAdam Düşmanı
Bunlar tahmin değil, ben sizen Cumartesinden beri söylüyorum. İçinde Çemberlitaş yazısı geçen her konuya yazdım bunu ama dinleyen yok. Fuarda Gorgar bize bizzat açıkladı. En sonunda 1. ağızdan açıklamayı yaptı.