tanıyomusunuz bu eziği
<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>
tanıyomusunuz bu eziği
kanka yapabiliyosan sen yap olmuyor. resim boyutları büyük.kFygFb yazdı:Olum o boyut nasıl bir boyut
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... mg&h=d29f1 al yap .
- kurtlarxrdrya
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
SERDARBEY yazdı:
tanıyomusunuz bu eziği
ayyyy ayyy bayılıcam aksam aksam ortasını bulamadıkk amann serdar artık dokunma ltfn ben haledicem en kısa znmda olmadı hasan face'den al resimleri yükle kankam
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..
www.kurtloncasi.com

www.kurtloncasi.com
konuya Mühür Lütfenkurtlarxrdrya yazdı:SERDARBEY yazdı:
tanıyomusunuz bu eziği
ayyyy ayyy bayılıcam aksam aksam ortasını bulamadıkk amann serdar artık dokunma ltfn ben haledicem en kısa znmda olmadı hasan face'den al resimleri yükle kankamgene yapamadım saolsun yardım istedim ama o bndende beceriksiz cıktı=P bosuna forumu kirlleti uyus=P (nese sende saol serdar ne kadr beceremesen de
![]()
)
HelalkFygFb yazdı:
- kurtlarxrdrya
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
SERDARBEY yazdı:konuya Mühür Lütfenkurtlarxrdrya yazdı:SERDARBEY yazdı:
tanıyomusunuz bu eziği
ayyyy ayyy bayılıcam aksam aksam ortasını bulamadıkk amann serdar artık dokunma ltfn ben haledicem en kısa znmda olmadı hasan face'den al resimleri yükle kankamgene yapamadım saolsun yardım istedim ama o bndende beceriksiz cıktı=P bosuna forumu kirlleti uyus=P (nese sende saol serdar ne kadr beceremesen de
![]()
)
![]()
![]()
sen hala yatmadınmı hadii hımm kızyorum forumu kirlettin resmen resimlerimide küccücük yapıssın zaten:@ kızgnım sana nesem konuyu uzatmaya gerek yok HASAN HALLEDİ VER KUZUM YAH=(
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..
www.kurtloncasi.com

www.kurtloncasi.com