biz bu lafa lülülülü die gülüyoruzeRaGorn yazdı:Sonuçta Betayız![]()
![]()
FuarA mı Gitmek ŞART ???
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FuarA mı Gitmek ŞART ???

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
leviathan yazdı:bkz: çakma betaxPrince yazdı:bende gitmedim fuara ama artık betayım ♥
Levi Nerdeydin görmedim bugun fuarda seni gecen sene gelmişdin hatırladıgım kadarıyla ... bu sene gelirken bi kaç recetede getirde alayim
CCMM & MMCC

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

- aldatmaz2014
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Pff bırakın bu betayım ayaklarını ya beta olunca ne oluyor oyunu 4 yıldır oynayan o betaların çogu sımdı 2 aylık oyuncuya kesılıyor hanı bazı ınsan 1 saatte okur anlamaz bazı ınsanlar 5 dk da okur anlar hesabı 
Burasıqistanbul
aldatmaz2014 yazdı:Pff bırakın bu betayım ayaklarını ya beta olunca ne oluyor oyunu 4 yıldır oynayan o betaların çogu sımdı 2 aylık oyuncuya kesılıyor hanı bazı ınsan 1 saatte okur anlamaz bazı ınsanlar 5 dk da okur anlar hesabı
Ne alaka ne maydanoz .. Beta hesap olmakla ilgisi yok bunun beta isimiyle yazılı olan kişiler uzun süreli oynadıkları bellidir.. beta carı olan birisi eger basından bu yana oynuyorsa Guvenilirdir..beta dan bu yana oynayan kişi profesyoneldir....SİDMİ 2 GUNLUK ADAMLARA item veririsin Bİ ANDA ADAM OLURLAR ... ama beta car kullannan adam ZATEN ADAM GİBİ ADAMDIR .. buna gerek kalmaz... yani 2 gunluk veletlerden daha fazlasıdır beta Umarım anlamışssındır .
CCMM & MMCC

- leviathan
- FareAdam Düşmanı
CCMMZero yazdı:leviathan yazdı:bkz: çakma betaxPrince yazdı:bende gitmedim fuara ama artık betayım ♥
Levi Nerdeydin görmedim bugun fuarda seni gecen sene gelmişdin hatırladıgım kadarıyla ... bu sene gelirken bi kaç recetede getirde alayim=
kardeşim ben geçen sene de gelmemiştim fuara bu sene de gelemedim biraz uzak kaçıo bana ve biraz da tuzlu o yüzden aslında 15 19 aralıkta olsaydı istanbulda olacağım o tarihte mutlaka gelirdim ve reçete var bi kaç tane ama artık üretmek çok saçma reeçte ile

leviathan yazdı:CCMMZero yazdı:leviathan yazdı:bkz: çakma betaxPrince yazdı:bende gitmedim fuara ama artık betayım ♥
Levi Nerdeydin görmedim bugun fuarda seni gecen sene gelmişdin hatırladıgım kadarıyla ... bu sene gelirken bi kaç recetede getirde alayim=
kardeşim ben geçen sene de gelmemiştim fuara bu sene de gelemedim biraz uzak kaçıo bana ve biraz da tuzlu o yüzden aslında 15 19 aralıkta olsaydı istanbulda olacağım o tarihte mutlaka gelirdim ve reçete var bi kaç tane ama artık üretmek çok saçma reeçte ileeskiden ne güzel malzeme+1 m 2 m ya da en eskiden mal+1 apa
1 krip hey gidi günler hey
sen nerelerdesin gözükmüyorsun hiç oyunda ? bıraktın mı yoksa ?
CCMM & MMCC

- leviathan
- FareAdam Düşmanı
valla ben de çok isterdim gelmeyi ama işte kısmet değilmiş. o şifre unutulurmu hiç ya bi kenara yazsaydın keşke. senin gibi oyunculara ihtiyacımız var, bebe doldu serverCCMMZero yazdı:leviathan yazdı:CCMMZero yazdı:leviathan yazdı:bkz: çakma betaxPrince yazdı:bende gitmedim fuara ama artık betayım ♥
kardeşim ben geçen sene de gelmemiştim fuara bu sene de gelemedim biraz uzak kaçıo bana ve biraz da tuzlu o yüzden aslında 15 19 aralıkta olsaydı istanbulda olacağım o tarihte mutlaka gelirdim ve reçete var bi kaç tane ama artık üretmek çok saçma reeçte ileeskiden ne güzel malzeme+1 m 2 m ya da en eskiden mal+1 apa
1 krip hey gidi günler hey
sen nerelerdesin gözükmüyorsun hiç oyunda ? bıraktın mı yoksa ?
yok ya bırakmadımda sifemi unuttum
dogum tarihini filan da guvenlkik icin baska baska bişe yapdım
eee 10 12 haneli sifre giriyodum unutmamak elde degil
gelseydin iyi olurdu yaw

telefona yazmısdım da telefon bozuldu felaket o zaman basldı zaten
**wala fuara bi geldim zaten hani derler ya yel esiyo aynen o sekil hic kimse yok :S yeni nesil hepside eskilerden adam bulmak cok zordu yani bugun gitmedim zaten dun kimse yokduysa bugun de kimse olmaz dedim haklıda cikdim haberlerini aliyorum kimse gidmemiş .. eskiden daha iyiydi yaw cenkler.dogan abiler filan gecen sene fuarda cete gibiydik 10 12 kisi gittik fuara
CCMM & MMCC