ilkönce bana karaktersiz diyeceğine aynaya bak adam ol efendi ol ağızını bozmaAl işte bir karaktersiz daha...
Değil değil Hüseyin öyle değil eminim değil...
Hırsızlara gün doğdu Caldıkları charların isimleri değişti
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Hırsızlara gün doğdu Caldıkları charların isimleri değişti
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Aynaya bakıyorum ve herhangi bir sorun olduğunu göremiyorum...Dangerxbdrobere yazdı:ilkönce bana karaktersiz diyeceğine aynaya bak adam ol efendi ol ağızını bozmaAl işte bir karaktersiz daha...
Değil değil Hüseyin öyle değil eminim değil...
Zaten gerekli üslubu hak etmeyen bir insan dışı varlığa gösterdim...
Senin çapın ne ki Olcay'a laf atıyorsun?
Demek Olcay hırsızmış, benim de peşimden vaktinde kanka kanka diye koşuyordun...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
demekki senin gözün körmüş aynaya bakıpta göremediğin + kanka kanka diye konuşan kişi değilm öle konuşan arkadaşımdır arkadaşımın ismini ver dersen ardaAynaya bakıyorum ve herhangi bir sorun olduğunu göremiyorum...
Demek Olcay hırsızmış, benim de peşimden vaktinde kanka kanka diye koşuyordun...
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
- Xhokkabazsin
- Şarapçı'nın Sırdaşı

(Yorum yapmayın demişsin ama bir açıklama yapmanı bekliyorum İsmail.Dangerxbdrobere yazdı:demekki senin gözün körmüş aynaya bakıpta göremediğin + kanka kanka diye konuşan kişi değilm öle konuşan arkadaşımdır arkadaşımın ismini ver dersen ardaAynaya bakıyorum ve herhangi bir sorun olduğunu göremiyorum...
Benim loncaya ayrılacağım en son hafta netleşti.Ben Hercomes ve Bdrobere yüzünden loncadan ayrıldım.Onlar gelmese idi şuan imzamda Fianxkable yi görecektin !)
Erdemin Olcayla sorunu su 2 cumleden ıbaret

- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı

valla pek bısı anlamadım. Anladıgım tek sey olcayın hırsızlıkla suclanması ben sahsen oyle bırsey yapAcagına ınanmıyorum. ve bu tur seylerın forum uzerınden paylasılmasınıda sıddetle kınıyorum. Oyuna yenı baslayan ınsalar uzerınde sucladıgın kısıler aleyhıne olumsuz yonde ızlenım bırakıyorsun. yuz yuze halletmek en makul olanı.
ayrıca konunun Fianna adı ıle tartısmaya veya munakasaya donusmemesınıde rıca edıyorum. bu ısmı tartısmalardan uzak tutalım lutfen.
SAYGILARIMLA.....
SNOWMURDERER
ayrıca konunun Fianna adı ıle tartısmaya veya munakasaya donusmemesınıde rıca edıyorum. bu ısmı tartısmalardan uzak tutalım lutfen.
SAYGILARIMLA.....
SNOWMURDERER
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
Ben burada kimseye çaldı veya çalmadı diye bir şey demiyorum. Ortada çalınmış bir çar var ve o çar hakkında olan büyük gelişmeler bizden neden saklanıyor :?:
Niçin alınan fotolar veya görülen bilgiler bize değilde başkalarına aktarılıyor :?:
Niçin bana yalan söyleniyor :?: ;
Olcay bana neden yalan söyledin ;
Hani siz sen arda. hüso, murat , özgür kp ksıyordunuz. Duyduklarıma göre sen ve hüso 5 ay önce fln kp kasmışsınız ama albay çalınanı 2 ay fln oluyor bu yalan niye :?:
Sen benim çarımın çalındığını nerden öğrendinde hemen şifreni değiştiriyorsun :?: Ben oyuna girmeden yani albay ın çalındığını bilmeden önce bunun hiç kimsenin bilmemesi gerekiyordu ama sen nerden biliyorsun da çarımın çalındığını kendi şifreni değiştirebiliyorsun :?: bu soruyu sana sorduğumda güvenlik dedin neyin güvenliğini alıyorsun ve alacağını nerden biliyordun :?: ve kp kasma olayı dedin onlar senle şifre paylaşmamdan rahatsız oldu dedin niçin :?:
Niçin bana Serisavaşçı'nın çaldığına dair çektiğin 2 fotoyuda yollamadın :?: Niçin önce o fotoların bana yollanması yerine Berk'e yolladın :?: Niçin o fotolar siliniyor :?:
Niçin çarımın çalındığı gün sorduğumda o senin çırağın Mustafa'nın senle aynı msn yi kullandığını ve bana OYUNU BİLMEDİĞİNİ söledin. Ama meğersem oyunu biliyormuş senin çırak ... Ben ona oyundan hesaplaşacaz diyince o neyi , niçin ve nasıl hesaplaşacağımızı nerden biliyordu da bana bekliyecem dedi :?: ve sana bi foto paylaşayım ;

Buradan yazan kişi senin çırağın Mustafa dimi olcay :!:
Ve herkes neden bizi salak yerine koymaya çalışıyor. Biz sizin mahalle arkadaşı olduğunuzu bilmiyor muyuz sanki :!: :!: :!:
Olcay işte senin suçların bunlardan ibaret :!: :!: :!:
Eğer o çarı ben çalmadım diyorsan , kime çaldırdığını veya istemedende olsa oyundan ben sanıp şifre verdiğini veya o şifreyi aldığında yanında kim vardı ise niçin bizle paylaşmıyorsun niçin :?:
Bu soruların cevaplarının hepsini tek tek istiyorum
Niçin alınan fotolar veya görülen bilgiler bize değilde başkalarına aktarılıyor :?:
Niçin bana yalan söyleniyor :?: ;
Olcay bana neden yalan söyledin ;
Hani siz sen arda. hüso, murat , özgür kp ksıyordunuz. Duyduklarıma göre sen ve hüso 5 ay önce fln kp kasmışsınız ama albay çalınanı 2 ay fln oluyor bu yalan niye :?:
Sen benim çarımın çalındığını nerden öğrendinde hemen şifreni değiştiriyorsun :?: Ben oyuna girmeden yani albay ın çalındığını bilmeden önce bunun hiç kimsenin bilmemesi gerekiyordu ama sen nerden biliyorsun da çarımın çalındığını kendi şifreni değiştirebiliyorsun :?: bu soruyu sana sorduğumda güvenlik dedin neyin güvenliğini alıyorsun ve alacağını nerden biliyordun :?: ve kp kasma olayı dedin onlar senle şifre paylaşmamdan rahatsız oldu dedin niçin :?:
Niçin bana Serisavaşçı'nın çaldığına dair çektiğin 2 fotoyuda yollamadın :?: Niçin önce o fotoların bana yollanması yerine Berk'e yolladın :?: Niçin o fotolar siliniyor :?:
Niçin çarımın çalındığı gün sorduğumda o senin çırağın Mustafa'nın senle aynı msn yi kullandığını ve bana OYUNU BİLMEDİĞİNİ söledin. Ama meğersem oyunu biliyormuş senin çırak ... Ben ona oyundan hesaplaşacaz diyince o neyi , niçin ve nasıl hesaplaşacağımızı nerden biliyordu da bana bekliyecem dedi :?: ve sana bi foto paylaşayım ;

Buradan yazan kişi senin çırağın Mustafa dimi olcay :!:
Ve herkes neden bizi salak yerine koymaya çalışıyor. Biz sizin mahalle arkadaşı olduğunuzu bilmiyor muyuz sanki :!: :!: :!:
Olcay işte senin suçların bunlardan ibaret :!: :!: :!:
Eğer o çarı ben çalmadım diyorsan , kime çaldırdığını veya istemedende olsa oyundan ben sanıp şifre verdiğini veya o şifreyi aldığında yanında kim vardı ise niçin bizle paylaşmıyorsun niçin :?:
Bu soruların cevaplarının hepsini tek tek istiyorum
En son eray tarafından 05 Ara 2010 08:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü

Bence bunu yapan ne hüseyin ne olcay
Neden diyeceksiniz şöyle iza edeyim;
Çalmak isteyen adam her koşulda çalar
KGB Spy programları ne güne duruyor;İnternettn indirdiği bir dosya sayesinde tüm çarlarını çalabilir o hırsız
Casus programlarıyla aynı internet kafeden ulaşabilir onun yazılımına sonrada çarına
İlla şifre verdiği birinimi suçlayacaksınız
Bunuda bir düşünün
Sizi birbirinize düşürerek izini kaybettiyor sizi çelişkide bırakarak kim oldğunu bulmanızı zorlaştırıyor
Doğum günü tarihi ile bu oyunda ne çarlar çalınıyor bi bilseniz
Onun için birbirinizi suçlamayı bırakında şu veledin kim olduğunu bulmaya bakın
Neden diyeceksiniz şöyle iza edeyim;
Çalmak isteyen adam her koşulda çalar
KGB Spy programları ne güne duruyor;İnternettn indirdiği bir dosya sayesinde tüm çarlarını çalabilir o hırsız
Casus programlarıyla aynı internet kafeden ulaşabilir onun yazılımına sonrada çarına
İlla şifre verdiği birinimi suçlayacaksınız
Bunuda bir düşünün
Sizi birbirinize düşürerek izini kaybettiyor sizi çelişkide bırakarak kim oldğunu bulmanızı zorlaştırıyor
Doğum günü tarihi ile bu oyunda ne çarlar çalınıyor bi bilseniz
Onun için birbirinizi suçlamayı bırakında şu veledin kim olduğunu bulmaya bakın

Niçin daha önceden değilde şifreyi verdikten 4 gün sonra raşit :?: Sakın tesadüf fln deme bana mantık olarak cevabını ver bana :?: Üye adımı ve şfiremi nerden bulacakki çalacak :?: Hadi buldu diyelim bunu niçin daha önce çalmadı illaha suçu başkasına mı atmak gerek dediğin gibi çalan adam her türlü koşulda çalarsa niçin daha önceden çalmadıda şimdi :?:
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü

İşte olcayın üstüne suçu yıkmak için 4 gün sonra
Seni veya olcayı yakından tanıyan bir kişi olabilir bu
Benim şüphelendiğim biri var istersen msnden konuşalım
Seni veya olcayı yakından tanıyan bir kişi olabilir bu
Benim şüphelendiğim biri var istersen msnden konuşalım

Ve şunuda eklemek istiyorum ;
Niçin bu mahalle arkadaşı olan Hüso ve Olcay birbirlerine suçu yıkmaya çalışıyorlar :?: yoksa Tskxhxalbay ı çaldıklarında item paylaşırken mi küsüştülerde bölee birbirlerine suçu yıkmaya çalışıyorlar :?:
Son bi ihtimal var olcay ın çırağı ile onuda sonra paylaşacam :!: :!: :!:
Niçin bu mahalle arkadaşı olan Hüso ve Olcay birbirlerine suçu yıkmaya çalışıyorlar :?: yoksa Tskxhxalbay ı çaldıklarında item paylaşırken mi küsüştülerde bölee birbirlerine suçu yıkmaya çalışıyorlar :?:
Son bi ihtimal var olcay ın çırağı ile onuda sonra paylaşacam :!: :!: :!:
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA