arkadaşlar sahsen oyuna bakınca herkezin durumunun şahser üretmeye yatkın olmadığı ap acık ortada bana kalırsa şaheser getirilsin (herhangi bir görev ödülü olarak) şaheser gelince mesela şöyle olsun öncelikle ejder asanın yerini doldurmamalı çünkü millet onc paralar harcadı bir sürü vakit harcadı maden başında
Benim önerdiğim şahser ise mesela ejder asayı ele alalım ejder asaya benzeyen bir asa ama aralarında efsun farklılıkları olsun örneğin ejder asanın hasarının ve kritiğinin yarısı kadar ama kudret rejenerasyonu aynı kalması çok iyi olur en azından kudret sorunu ortadan kalkar bütün şaheserlere bu uygulana bilir onun yarısı özellikde yeni bir şaheser hadi şaheser demiyelimde şaheserin bir alt versiyonu diyelim mor itemler gibi nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum bu arada lütfen kendi şahsıma eleştiride bulunmayın
Ejder asaya benzer asalar Sığınaklardamevcut zaten. 112.ooo büyü hasarlı ve bilmem kaç kritik şansı olan asalar mevcut. Ashab üretemeyen şifacılar için Motorin kardeişmizden mor renkli İbni sinalı asalar düşmekte Savaşçılarada arsenikli bişeyler düşmekte ama çok kullanışlı değil. Ben senin yerinde olsam bölgelerden çıkmam.
Aslında evet ord haklısın ama benim kastım şu büyü rejenerasyonu nedeniyse şu junona çok iksir harcıyoruz bide herkezde 400 ml yokki ejder alsın eline ya da ecel alsın tank olsun gibi bir lüksü olmuyor
Reymond yazdı:Aslında evet ord haklısın ama benim kastım şu büyü rejenerasyonu nedeniyse şu junona çok iksir harcıyoruz bide herkezde 400 ml yokki ejder alsın eline ya da ecel alsın tank olsun gibi bir lüksü olmuyor
illa 400m harcayacaksın diye bi kural yok. yat madene
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!