Merhaba arkadaşlar,
Ben zamanında İKV'yi betasında deneyip, 2 yıl kadar oynadıktan sonra hesabının çalınması sonucu bırakmış bir oyuncuyum.Oyun nerelere gelmiş diye 1 ay önce siteye baktım.Ve müthiş bir gelişme olduğunu farkettim.Daha sonrasında aşağıda haberlerin slayt şeklinde geçtiği bir bölüm gözüme çarptı.2. bölümde bir video var.İzledim, gayet güzel olmuş.Ve arkadan bir fon müziği çalıyor.Acaba fon'da çalan şarkıyı öğrenebilir miyim?Neden hesabın yeni açılmış görünüyor demeyin.Nedense eski isim ve şifremle giremedim. :S
İKV Ana Sayfa Video
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV Ana Sayfa Video
C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base\audio\music\istanbulda
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Peki buraya yükleyebilir misiniz?Çünkü oyunu yüklemek istemiyorum da. 
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Sağol dostum.Sanki maziden hatırlar gibiyim seni ama.Oyun içindeki nickim Bluejean'di.Hatırlarsın belki. 
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

yalan olmasın ilk defa duydumoguzk37 yazdı:Sağol dostum.Sanki maziden hatırlar gibiyim seni ama.Oyun içindeki nickim Bluejean'di.Hatırlarsın belki.

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!