Yöneticiler baksın bu sefer yazdıklarıma
Yöneticiler baksın bu sefer yazdıklarıma
Ben bu oyundan yararlanmak için istanbullu mu olmam lazım neden biz de orda ki kutulardan alamıyoruz her vilayet e oynayan kişi kadar gönderilebilir aslında neden böyle bişe yapmıyonuz da sadece istanbuldakiler yada imkanı olup da oraya gidenler alıyo biz napalım peki. buna bi çözm bulunmasını istiyorum şahsım adına değil sadece, istanbula imkanı olmayıp gidemeyen arkilerim adına da söylüyorum. yok biz sadece fuar da satcaz bu meretleri diosanız her sene başka il de yapın o zman fuar ı. madur kalmasın kimse.
MeTaNiZe
"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
Re: Yöneticiler baksın bu sefer yazdıklarıma
yada kargo olsun gelemeyenler de kargoyla alsınlar maliyeti 5 10 neyse fazla olsun ne var yani
MeTaNiZe
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim sana hak veriyorum ama birde şöyle düşün ? Parası olan var olmayan var o zaman plusda olmasın alamayan var alabilen var ? Sen plus alabiliyorsun diye alamayanlara birşey demiyorsun onlardan ayrıcalıklı oluyorsun ama fuara gelemeyince haksızlık diyorsun onları neden savunmuyorsun ? Fuara gelebilen var gelemeyen var .
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
allah aşkına 20 milyon kimse vereemicek mi oynayan kişinin pc si de vardır mutlaka neti de var ki oynuyo ve 20 TL kadar parayı bir araya getiremiyo mu almayan var de şuna alamayan değil. Bide bu yönden düşün
MeTaNiZe
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Real Living Real War
arkadaslar az sabredın bu kutular basta buyuk sehırler olmak uzere dagıtılacak ama su fuarın bıtmesını bekleyın bence ben boyle dusunuyorum herkeze bu fırsat verılecek dıye dusunuyorum bu kutuları pııyasaya yayıp satma oranını yukseltcekler bunu dusunmusler yada dusunuyolardır az bekleyelım hemen ısyana gecmeyelım bence hıc olmadı ımza gunlerı ayarlayıp dagıtabılerle az sabır...
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Kardeşim o zaman gelemeyen deil gelmeyen de plus alcak paran varda otobüse binicek paran yok mukaropy yazdı:allah aşkına 20 milyon kimse vereemicek mi oynayan kişinin pc si de vardır mutlaka neti de var ki oynuyo ve 20 TL kadar parayı bir araya getiremiyo mu almayan var de şuna alamayan değil. Bide bu yönden düşün
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia
1 plus için neden 3 plus parası vercem ki ????
MeTaNiZe
Bence bunlar buluşma hatırası tarzında olacaktır, giden alır gidemeyen kalır. Fakat bu düşünce çok yanlış, ben bir ara 3 tane almayı bile düşündüm fakat kimse kusura bakmasın ben oraya gidebilmek için 30 TL parayı gözden çıkartamam.30 TL+orda aç duramazsın yiyeceklerin+kutu derken ne oldu, hani bu oyunda para tuzağı yoktu ? Reklamını öyle yapmayı biliyorduk ! Bugüne dek ben hep yönetimi savundum, hep haklı yönlerinden bakmayı denedim, beni tanıyanlar çok iyi bilirler bunu fakat artık bunun bir açıklaması yok, bu etkinlik bir süreliğine yapılıyorsa bunu kaçırmak istemeyenler için en azından kargo ile teslimat seçeneği olmalıydı, her gelişen sektör gibi İKV de artık maddiyata dayanmaya başladı bu belki biraz olmalı, birşey diyemem, oyun büyüdükçe masrafları da büyüyecektir yahut daha yüksek kalite için daha yüksek fiyatlar ödenmelidir ama bu konuda herkese eşit davranılmalıdır bu da bir gerçek.Cordelio yazdı:arkadaslar az sabredın bu kutular basta buyuk sehırler olmak uzere dagıtılacak ama su fuarın bıtmesını bekleyın bence ben boyle dusunuyorum herkeze bu fırsat verılecek dıye dusunuyorum bu kutuları pııyasaya yayıp satma oranını yukseltcekler bunu dusunmusler yada dusunuyolardır az bekleyelım hemen ısyana gecmeyelım bence hıc olmadı ımza gunlerı ayarlayıp dagıtabılerle az sabır...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
belki dost bildiklerimiz kargo parası + ikv kutu parasını hemen yollayıp almasını istediğimizde ewt deseydi bunlar olmayacaktı zaten kimseyle yüzz göz olmayacaktık. zarar a da uğratmıyoz. anlamadım gitti zaten
MeTaNiZe
Ben dün Fuardaydım ve 2 Kutu aldım gidiş-dönüş param 22tl tuttu 30 lira plus yemek Burger desen bir 10 lirada oraya
62 lira VE BEN İSTANBULDA OTURUYORUM
)

@@@@@@@PardusxYnkee @@@@@@@@