Fuardan video Çemberli taş
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: Fuardan video Çemberli taş
arkadaşlar bugunde fuardaydım bizzat sordum mevlüt dinç ve özgür soner(zwartan) e yeni lvller gelecek lonca ise 59 lvlden daha sonraymış bilginiz olsun konuşmaları videoya bile aldım çaktırmadan 
Ben kürşad abinin yalancısıyım. oyunun duayeniymiş adam
öyle dedi yani bilemiyorum
öyle dedi yani bilemiyorum
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Koymanı bekliyoruzMuRaTPoLaT yazdı:arkadaşlar bugunde fuardaydım bizzat sordum mevlüt dinç ve özgür soner(zwartan) e yeni lvller gelecek lonca ise 59 lvlden daha sonraymış bilginiz olsun konuşmaları videoya bile aldım çaktırmadan
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
tamam o bölümünü koycam birde soru soruyorlardı 10 sorudan 9 unu biliyordum beni seçmediler ama son soruda sivri adanın diğer adını sordular ona kaldırdım bilemedim sivri adanın diğer adı ne 
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Hayırsız adaMuRaTPoLaT yazdı:tamam o bölümünü koycam birde soru soruyorlardı 10 sorudan 9 unu biliyordum beni seçmediler ama son soruda sivri adanın diğer adını sordular ona kaldırdım bilemedim sivri adanın diğer adı ne
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
[DEV]Gorgar'ın cevapladığı soruÇemberlitaş yeni grup bölgemiz, çok daha zorlu olacak
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Yalan borcum yok demişdimsmartenes yazdı:[DEV]Gorgar'ın cevapladığı soruÇemberlitaş yeni grup bölgemiz, çok daha zorlu olacak
İş iyice karıştı Murat arkadaşımız bizzat sormuş MEvlüt Dinç'e yeni seviye demiş.Smartens sormuş Gorgara GRup bölgesi demiş.
Karar sizin.Bence grup bölgesi olmasının imkanı yok çünki 2 yılı aşkındır yeni seviye gelmedi yeni eşya gelse ne olacak 1.
2-GRup bölgesi(Online oyunlar genelinde Zindan(Guild) denir) dediğin genişleme paketi içinde gelir yan görevdir her online oyunda böyledir.Eğer çemberitaş GB olursa İKV çok oyuncu kaybeder bundan eminim.
2-GRup bölgesi(Online oyunlar genelinde Zindan(Guild) denir) dediğin genişleme paketi içinde gelir yan görevdir her online oyunda böyledir.Eğer çemberitaş GB olursa İKV çok oyuncu kaybeder bundan eminim.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
buyrun bu söylediklerinden hemen önce lonca sistemi konuşulmuştur lonca sistemi ve akçenin çemberlitaştan sonra olacağını Sölüyor konuşmanın başını çekemedim
Murat kardeşim videon onay bekliyor vimeodanMuRaTPoLaT yazdı:
buyrun bu söylediklerinden hemen önce lonca sistemi konuşulmuştur lonca sistemi ve akçenin çemberlitaştan sonra olacağını Sölüyor konuşmanın başını çekemedim
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon