zenginin malı zühürdün cenesini yorarmış beylerScalgar yazdı:Sobee'nin taktiri epe yi 999m e almayı düşünüyorum..
Bono ve para aktarımı !
Re: Bono ve para aktarımı !
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
999m e eşya aLmak.
Ha tamam o zaman
Ha tamam o zaman
200m koydum 200m50bini kabul etmedi en fazla 200m kabul etti.Scalgar yazdı:Örnek olarak verdim 225m den fazla koyulmuosnmz35 yazdı:Scalgar yazdı:Evet arkadaşlar eskiden olduğu gibi bono alıp istediğimiz zaman istediğimiz kadar direk koyup alışveriş edebiliyorduk..
Şimdi ise pahalı birşey alıcaz diyelim 999m onu nasıl alışverişe koymayı düşünüyorsunuz ? bonoları kaldırdınız bari alışverişe 999m koyulsun.. !
999m mı :shock:
oyun tarihinde kaç kişi o parayı gördü acaba :roll:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Tılsım kurulduğu günden beri eziğim ve ezik devam ediyorumsnmz35 yazdı:zenginin malı zühürdün cenesini yorarmış beylerScalgar yazdı:Sobee'nin taktiri epe yi 999m e almayı düşünüyorum..
Nothing
Arkadaş nasıl yaptıysan bizede söylermisin?Ezik ezik dolaşmaktan yoruldum.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

- xKonsantrasyoNx
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Önce Banyoya giriyon bir Boy abdesti alıp çıkıyon
Ondan Sonra pcnni başına oturup Vahiyi bekliyon ne zaman inerse senin charada 999m para oluyor
Ondan Sonra pcnni başına oturup Vahiyi bekliyon ne zaman inerse senin charada 999m para oluyor

:mrgreen: :mrgreen: Ogün öldürcen mi sen beni ya :mrgreen:xKonsantrasyoNx yazdı:Önce Banyoya giriyon bir Boy abdesti alıp çıkıyon![]()
Ondan Sonra pcnni başına oturup Vahiyi bekliyon ne zaman inerse senin charada 999m para oluyor![]()

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Tövbe et lan o ne.
Tamam seneye ben Beyaz Köşk'te FanArt'tan alacağım.İlk kez katılacağım ve alacağım.Sen bekle ben sana satarım.Ha bu arada apdestsiz gezmiyoruz zaten.
Tamam seneye ben Beyaz Köşk'te FanArt'tan alacağım.İlk kez katılacağım ve alacağım.Sen bekle ben sana satarım.Ha bu arada apdestsiz gezmiyoruz zaten.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa