Yasakask hile ve emek hırsızlıgı?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Yasakask hile ve emek hırsızlıgı?

Mesaj gönderen StylxStyl »

Yasakask denılen arz char yıne hıle yıne bır oyunun hatası.... Neden ılgılenecek bır gm bıle yok oyunda.... Bu arada neden bu hile ve benzeri hata durumları arz olan kişilerde oluyor... Ve bu hile veya emek hırsızlıgı olan konular neden 3 gun susturma ıle sınırlı kalıyor cezalarınız emınımkı daha fazla olursa kımsenın bu sekılde oyunun ıcınde dolasacagına ınanmıyorum... GM arkadaşlar sizleri bu konuda biraz olsun ilgili olmanıza davet edıyorum bu sadece ılk degıl yaklasık 4 uncu basımıza gelıyor... İlgilenebilirseniz eminim tılsım sunucusu LODOS klanı GM lerden daha memnun kalıcak... Bu konu ile ilgili daha acık bilgileri eminimki fuarda sizinle daha ayrıntılı konusacağız eger oyunda bir hile bulunmussa bunun onune gecın ve durdurun eger yapamıyorsanız cezalarınız daha fazla olsun emnımkı elınızden gelır ve yaparsınız....
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Yasakask hile ve emek hırsızlıgı?

Mesaj gönderen Thexwanted »

Hem teşla kurun adamı kesmek ıcın sonrada o sızı eksınce emeek hırsızı olsun oylemı bırakın bu işleri. 30 lods adamı kvalıosunuz. sonrda emek hırsızı oluo kesınce :D Arkadsım aynısı banada oldu guncellemeden sonnra duzelır merak etme
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen StylxStyl »

Arkadaş konusman normal dımı senınde bır arz olarak... Kp alıp alıp oyunda kalırsan buna ne denır baska ... Tabi sizin için hersey yolunda kp geliyor bol bol ıkıde destege atarsınız bısı olmaz... Banlanmak olsa oyuna bıle gırmezsınız korkudan... bu konuda barı sen acıklama yapma... hata olmamıs bırı yapsa eyw ama sen yapma...
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stylxkcalb »

adam mılletı kessın kımse tesla kurmasın dımı =)

dost yada arkdstır bunlar arka cıkcak tabı ne cvp verıyosun sen bunlara :D

acıkca ortada hersey fazla soze gerek yok...
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Thexwanted yazdı:Hem teşla kurun adamı kesmek ıcın sonrada o sızı eksınce emeek hırsızı olsun oylemı bırakın bu işleri. 30 lods adamı kvalıosunuz. sonrda emek hırsızı oluo kesınce :D Arkadsım aynısı banada oldu guncellemeden sonnra duzelır merak etme

Madem oyun hatasi bu hatali cara neden giriyor durumu destege bildirsinki basi agrimasin hem su yazdiklarin cok sacma bence oyunda iki klan var bunlar kardes kardes gezin diye acilmis klanlar degil bir birine oyunda dusman klan bunlar yani ben arz görürüm keserim sen lodos görürsün kesersin yani neden kesiyorsun diyemezsin ha su var arkadasin lodos dur bulasmazsin oda sana bulasmaz ama sonucta bir oyun sen onu kesersin o seni oyunun formati bu ne kadarda milet bunu anlamasada yok isim var yok kp vercektim bunlari ben takmiyorum acikcasi sadece kp kasilan belli yerler var orada bulasmam adama yolda gördugume dalarim gören bana da dalsin sonra demesin ben sana dalmamistim felan en basit örnagi adami kestim bölgeden hirsiz diyen oldu iki ayagin gitmis ins iki kolun da gider diyenide dagdaki terör ü savunanida görduk ben de sinirime yenik dustum ve bir kez bölgeden ana baci sövdum ama cok pisman oldum sövdugume degil ama anasina sövdugume pisman oldum ... yani kisaca arz gördumu indircen :D
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
xXMELEKveSEYTANx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xXMELEKveSEYTANx »

Resim
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Belliki Oyunun Bir Açığı Var Ve Yönetim Bu Açığa El Atmıyor,,
Ya Bu Açığın Kapatılmasından Doğacak Bir Sorun İle Karşılaşacaklarından Çekiniyorlar Yada Daha Başka Bir Sebep Var..
Evet Birde İşin Enteresan Yanı Neden Bu (SÖZDE) Oyun Hatası Sadece Arzlarda Oluyor???
Resim

xXFENOMENXx
Leaderjack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Yasakask hile ve emek hırsızlıgı? GM ilgi alanı...

Mesaj gönderen Leaderjack »

fazla kurcalamayın sonra bu konunun üstüne gidenler banlanır filan yönetimin konulara cvp verme tarzı bu şekilde oluyorda bazen
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Bu bir hile değil geçici bir oyun hatasıdır. Bu gibi durumlarda en kısa sürede ulaşabiliyorsanız oyun içerisinde bir GM yada yöneticiyle irtibat kurmanız ve durumu aktarmanız gerekmektedir. Eğer oyun içerisinde ulaşamıyorsanız, son çare olarak forum üzerinden konu açarak bildirimde bulunabilirsiniz. Hasar almayan oyuncunun bu durumda problemli olan karakterini kullanmaması gerekmektedir. Nezdinizde tüm kullanıcıların dikkatine.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Leaderjack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Leaderjack »

“Genel Sohbet” sayfasına dön