ashab hk.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ashab hk.
ashaba baktığımda pek işe yarar bi silah göremedim kudret hariç. üretenlere soruyorum. gerçekten değer mi?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: ashab hk.
Değer Kesinlikle ...
Zaten ws lerde Zehir Hasarı Veriyo + Kudret + Şifa Bilgisi Bunlar Kilit Noktaları GB lerinde İse Şifa Bilgisi Ve Kudret Açısından Çok İşe Yarıyor Kısacası Kesinlikle Değere
Zaten ws lerde Zehir Hasarı Veriyo + Kudret + Şifa Bilgisi Bunlar Kilit Noktaları GB lerinde İse Şifa Bilgisi Ve Kudret Açısından Çok İşe Yarıyor Kısacası Kesinlikle Değere

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
değil. 336eRaGorn yazdı:Ashab'ın İyileştirme büyüleri Kaç ? 336 bin Değilmi ?

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
ashab şifacılar için en iyi silahdır kudret rejenerasyonu + iyileştirme + hasar zehir bulunmaz 3 lü bu
...
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
Ashab iyidir...
Junon'u kudret iksirsiz kestiğim oldu o derece yani...
Junon'u kudret iksirsiz kestiğim oldu o derece yani...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
tamam da hasar benim ne işime yarayacak grup bölgelerinde klanda felan ? vs atarken desek, bende ashab var + cent set var diyelim. çift direnç açtı bi de tüm puanlarını zehire yatırdı ne olacakDavuTT yazdı:ashab şifacılar için en iyi silahdır kudret rejenerasyonu + iyileştirme + hasar zehir bulunmaz 3 lü bu![]()

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
Açmaz... kafadan 70 kudreti kalır (Ya öyle olursa ya böyle olursa istiyorsun ki öyle bi yetenek olsun öyle bi item olsun hiç bi açığık noktası olmasın.)mitmet yazdı:tamam da hasar benim ne işime yarayacak grup bölgelerinde klanda felan ? vs atarken desek, bende ashab var + cent set var diyelim. çift direnç açtı bi de tüm puanlarını zehire yatırdı ne olacakDavuTT yazdı:ashab şifacılar için en iyi silahdır kudret rejenerasyonu + iyileştirme + hasar zehir bulunmaz 3 lü bu![]()
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
direnci %64 olacak bırak da versin 30 kudretiSxtoluene yazdı:Açmaz... kafadan 70 kudreti kalır (Ya öyle olursa ya böyle olursa istiyorsun ki öyle bi yetenek olsun öyle bi item olsun hiç bi açığık noktası olmasın.)mitmet yazdı:tamam da hasar benim ne işime yarayacak grup bölgelerinde klanda felan ? vs atarken desek, bende ashab var + cent set var diyelim. çift direnç açtı bi de tüm puanlarını zehire yatırdı ne olacakDavuTT yazdı:ashab şifacılar için en iyi silahdır kudret rejenerasyonu + iyileştirme + hasar zehir bulunmaz 3 lü bu![]()

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
Eh madem öyle cent item giyme...
Ama Ashab dediğim gibi çok iyidir her zaman için...
Full Funditorres setim var ve her yerde çok rahat ediyorum...
Ama Ashab dediğim gibi çok iyidir her zaman için...
Full Funditorres setim var ve her yerde çok rahat ediyorum...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...