mynet üyeliğinin askıya alınması
mynet üyeliğinin askıya alınması
arkadaşlar benim mynet üyeliğim askıya alındı.üyelik adımı ve şifremi biliyorum ama doğrum tarihimin sadece yılını biliyorum gün ve ayını bilmiyorum nasıl askıdan kurtarabilirim üyeliğimi?
- byprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: mynet üyeliğinin askıya alınması
çoğu kişi bunu "sıkar"byprens yazdı:kendi doğum gününü bilmiyorsun sanada ilginç geldimi
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
evet ben de rastgele bişeyler yazmıştım ama yılı hatırlıyorum günü ve ayı hatırlamıyorum.gün ve ay 12x30 dan 360 kombinasyon eder denemeye başladım ama daha 9. sunda hatalı deneme sayısına ulaştınız daha sonra tekrar deneyiniz dedi...mitmet yazdı:çoğu kişi bunu "sıkar"byprens yazdı:kendi doğum gününü bilmiyorsun sanada ilginç geldimi
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
360 değil 368 eder. 8 tane ay 31 günmustangtr yazdı:evet ben de rastgele bişeyler yazmıştım ama yılı hatırlıyorum günü ve ayı hatırlamıyorum.gün ve ay 12x30 dan 360 kombinasyon eder denemeye başladım ama daha 9. sunda hatalı deneme sayısına ulaştınız daha sonra tekrar deneyiniz dedi...mitmet yazdı:çoğu kişi bunu "sıkar"byprens yazdı:kendi doğum gününü bilmiyorsun sanada ilginç geldimi
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Mynet ile iletişime geçmeyi deneyin. Faks vb. yollar işe yarıyor.
telefon açsam mynete veya mail atsam yardımcı olabilirler mi sizce üyelik adımı ve şifremi biliyorum.askı denen saçmalığı kaldırmaları için.yoksa 0 368 kombinasyonu denemek zorunda mıyım.