Evet arkadaşlar eskiden olduğu gibi bono alıp istediğimiz zaman istediğimiz kadar direk koyup alışveriş edebiliyorduk..
Şimdi ise pahalı birşey alıcaz diyelim 999m onu nasıl alışverişe koymayı düşünüyorsunuz ? bonoları kaldırdınız bari alışverişe 999m koyulsun.. !
Bono ve para aktarımı !
Bono ve para aktarımı !
Nothing
Re: Bono ve para aktarımı !
Scalgar yazdı:Evet arkadaşlar eskiden olduğu gibi bono alıp istediğimiz zaman istediğimiz kadar direk koyup alışveriş edebiliyorduk..
Şimdi ise pahalı birşey alıcaz diyelim 999m onu nasıl alışverişe koymayı düşünüyorsunuz ? bonoları kaldırdınız bari alışverişe 999m koyulsun.. !
999m mı :shock:
oyun tarihinde kaç kişi o parayı gördü acaba :roll:
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Örnek olarak verdim 225m den fazla koyulmuosnmz35 yazdı:Scalgar yazdı:Evet arkadaşlar eskiden olduğu gibi bono alıp istediğimiz zaman istediğimiz kadar direk koyup alışveriş edebiliyorduk..
999m mı :shock:
oyun tarihinde kaç kişi o parayı gördü acaba :roll:
Nothing
999m in 999 a bölümümnün 10 katını gördüm en fazla daha 
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Tek seferde alacağımız bir item zaten en fazla 100 milyondur oyunda. O da sunucularda çok nadir bulunan şeylerdir. Bölünebilen şeyleride parça parça alırsan sorun kalkar ortadan.
Patiklipenguen
-
yusuferkam
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
shift tuşuna basınca 5 bin veriyor Ctrl 500 bin bide 5 m birden verilsin sorun ortadan kalkar Ör:z tuşuna basıp para vermeye basınca direk 5 m versin
Piskanfour
Piskanfour
Hmm.Onu alan biri satıcakmı acaba ?
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
"yuh!" o teşkilatta en fazla 150 ediyor ya tılsımda o kadar az mı var epeScalgar yazdı:Sobee'nin taktiri epe yi 999m e almayı düşünüyorum..
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mitmet yazdı:"yuh!" o teşkilatta en fazla 150 ediyor ya tılsımda o kadar az mı var epeScalgar yazdı:Sobee'nin taktiri epe yi 999m e almayı düşünüyorum..
bencede