Herkese Merhaba.Ben oyunun kadim oyuncularından biriyim.Adımı vermek istemiyorum çünkü biliyorum ki beni çekemeyen 2-3 kişi olabilir illaki anlaşacak değiliz onlarla o yüzden şimdilik bu yeterli.Eğer sorunuz olursa bana danışabilirsiniz ekstra olarak.
IKV Oyun içi oturumu mu bu hafta sonu açmayı planlıyorum hadi kısmet
Bana her türlü;
Oyun Hatası,Data Hatası,Harita,Materiyal,Maden,Tarihçe,Karakter danışabilirsiniz.Ama mümkünse fiyat danışmayın çünkü piyasada misal 50m ye giden bişeye 50m diyemem o sizin vereceğiniz fiyattır.
selamlar selim abi ben Mchakany tanıdın? sen bni nerden tanıdın dersen bu kadar çok şeyi bilen bi sen vardın bide şevket hayranıydın kaçmaz bendee
neyse sana bişe sorcaktım abi yeni çar açtım isimi yazarken Mcmorgan yazacaktm lag oldu bişi oldu klavye ye bastım "Mcmorgan," die oldu ismi net gitti ondan sonra 1 gün giremedim girincede çar gitmiş silinmiş yerine başka bi tane açılmış falan bi bilgin varmı ?
Tremexhaqan yazdı:selamlar selim abi ben Mchakany tanıdın? sen bni nerden tanıdın dersen bu kadar çok şeyi bilen bi sen vardın bide şevket hayranıydın kaçmaz bendee
neyse sana bişe sorcaktım abi yeni çar açtım isimi yazarken Mcmorgan yazacaktm lag oldu bişi oldu klavye ye bastım "Mcmorgan," die oldu ismi net gitti ondan sonra 1 gün giremedim girincede çar gitmiş silinmiş yerine başka bi tane açılmış falan bi bilgin varmı ?
öncelikle sanada selamlar Hakancığım.Evet doğru bende de böyle bi hadise olmuştu hatırlarsan 2007'de Ancak karakter ile oyuna girdiğimizde bu karakterimizin ", ! ? #" gibi işaretler otomatikman silinmektedir.Hesabının çalınmasına üzüldüm.En yakın zamanda görüşmek dileği ile..
Sana sorum madenlerle ilgili olacak. Madenler bildiğin üzere ortalama 4 dk.'da cıkıyorlar. Fakat bazen 6-6.50-3.50 gibi dakikaları değişebiliyor. Bunun sebebini , ikincil olarak "şans faktörü" denen bir tezim var kendimce. Bu faktör oyunu oynadıkça yada oyun hesabı etkin olmadıkça doluyor, belirli bir kısımdan sonra sınırı geçiyor ve saf maden yada item vb. şeyler düşerek tekrar limitin altına iniyor. Yani oyun karakterin şans faktörünü dengeliyor. Bu tezim hakkındaki görüşlerini almak isterim.
Kolay gelsin..
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Sana sorum madenlerle ilgili olacak. Madenler bildiğin üzere ortalama 4 dk.'da cıkıyorlar. Fakat bazen 6-6.50-3.50 gibi dakikaları değişebiliyor. Bunun sebebini , ikincil olarak "şans faktörü" denen bir tezim var kendimce. Bu faktör oyunu oynadıkça yada oyun hesabı etkin olmadıkça doluyor, belirli bir kısımdan sonra sınırı geçiyor ve saf maden yada item vb. şeyler düşerek tekrar limitin altına iniyor. Yani oyun karakterin şans faktörünü dengeliyor. Bu tezim hakkındaki görüşlerini almak isterim.
Kolay gelsin..
Evet ilk soruna cevabım şu elbetki;bildiğimiz üzere bizler gibi madenlerinde seviyeleri var senin dediğin bu hipotez buna dayanır.ilk 20.seviye madenler ortalama 7 dk.lık bir zaman dilimi içerisinde 20-35.kademe madenler ortalama 10 dakikalık zaman dilimi içerisinde geriye kalanları ise 12 ve üstü olarak değerlendirilir.
Şans Faktörü dediğin şey aslında şudur,Dostum Mchakany abisi ve zamanında bilmem bilirmisiniz Sonsuzlukxleydi var idi.biz bu 4 şahıs şunu keşfettik eğer bir madeni misal Ametist..Eğer o madeni o yoldan geçerken çekmiş hiç umursamadan çekmiş gibi bi ruh haliyle denersen bilmiyorum artık nasıl oluyor ama oluyor %75 şansın oluyor madenin efsunlu olması..Ancak şans faktörü diye adlandırdığın terimin oyun ile bir ilgisi yoktur.Bu sadece bir varsayım olarak görülür.
Kolay gelsin..
Evet ilk soruna cevabım şu elbetki;bildiğimiz üzere bizler gibi madenlerinde seviyeleri var senin dediğin bu hipotez buna dayanır.ilk 20.seviye madenler ortalama 7 dk.lık bir zaman dilimi içerisinde 20-35.kademe madenler ortalama 10 dakikalık zaman dilimi içerisinde geriye kalanları ise 12 ve üstü olarak değerlendirilir.
Şans Faktörü dediğin şey aslında şudur,Dostum Mchakany abisi ve zamanında bilmem bilirmisiniz Sonsuzlukxleydi var idi.biz bu 4 şahıs şunu keşfettik eğer bir madeni misal Ametist..Eğer o madeni o yoldan geçerken çekmiş hiç umursamadan çekmiş gibi bi ruh haliyle denersen bilmiyorum artık nasıl oluyor ama oluyor %75 şansın oluyor madenin efsunlu olması..Ancak şans faktörü diye adlandırdığın terimin oyun ile bir ilgisi yoktur.Bu sadece bir varsayım olarak görülür.
Dediğin doğrudur ama bence tamamen psikolojik bir olay... Aslında sen yoldan geçerken çektigin madenler cogunlukla saf cıkmaz ama 1 kere cektiğin için umursamazsın... Maden başında sureklı durunca ve o sure uzadıkca sana yoldan gecerken cekmek daha şanslı olarak gorulebilir...Olay bundan ibarettir... Şentürk un soylediğine gelince... Demek istediğin şu sanırım...
Madene oturdunuz beklıyorsunuz diyelim...
Eğer maden çekerken sure tuttunuz diyelim...
Cıkma suresı yaklaşık 5 dk diyelim..
Eğer saf maden cıkacaksa bu sure yaklasık 2 katına cıkıyor...
Oyle olunca da buyuk ihtimalle saf maden cıkıyor...
Anlatmak istediği buydu sanırım...
Kolay gelsin..
Dediğin doğrudur ama bence tamamen psikolojik bir olay... Aslında sen yoldan geçerken çektigin madenler cogunlukla saf cıkmaz ama 1 kere cektiğin için umursamazsın... Maden başında sureklı durunca ve o sure uzadıkca sana yoldan gecerken cekmek daha şanslı olarak gorulebilir...Olay bundan ibarettir... Şentürk un soylediğine gelince... Demek istediğin şu sanırım...
Madene oturdunuz beklıyorsunuz diyelim...
Eğer maden çekerken sure tuttunuz diyelim...
Cıkma suresı yaklaşık 5 dk diyelim..
Eğer saf maden cıkacaksa bu sure yaklasık 2 katına cıkıyor...
Oyle olunca da buyuk ihtimalle saf maden cıkıyor...
Anlatmak istediği buydu sanırım...
bu konuyla biraz daha yakından ilgilenmek istersen Bu çemberlitaş la ilgili bi konu başlatmıştım onun arasına kaynamış en son sayfada görebilirsin nasıl geldiklerini madenlerin..
Öncelikle yaptığın bu iş için Teşekkürederiyorum !..
Sanasorum madenler hakkında olcak, Ben topaza iki günlük bir süre içerisinde oturdum ve 107 topazda ancak 2 Mavi Topaz çekebildim.Topazları kaçırmıyorum mavi topaza geliyor topla diyorum ve kabul etmiyor ve bu işi saatlere vurmuş kişiler gelip en fazla 3. çekişinde maviyi çekiyor.He belki sağ tıklamayı yetiştirmiş topla yetiştiremiyorum desem 1değil 2değil 7den fazla bu olayla karşılaştım.Mademki bizim çekme sayımıza gör ayarlanmış birşey ise bu o zaman bu adam nasıl 3. çekişinde alıyor ?..
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
Getto yazdı:Öncelikle yaptığın bu iş için Teşekkürederiyorum !..
Sanasorum madenler hakkında olcak, Ben topaza iki günlük bir süre içerisinde oturdum ve 107 topazda ancak 2 Mavi Topaz çekebildim.Topazları kaçırmıyorum mavi topaza geliyor topla diyorum ve kabul etmiyor ve bu işi saatlere vurmuş kişiler gelip en fazla 3. çekişinde maviyi çekiyor.He belki sağ tıklamayı yetiştirmiş topla yetiştiremiyorum desem 1değil 2değil 7den fazla bu olayla karşılaştım.Mademki bizim çekme sayımıza gör ayarlanmış birşey ise bu o zaman bu adam nasıl 3. çekişinde alıyor ?..
bu karakterin çekme sayısı değil bunun 2 hipotez ile açıklaması var ama şimdilik senin anlayacağın (matematiksel olanı biraz uzun) O madenin çekilme sayısına bağlı atıyorum Mavi Topaz 22.çekilişinde çıkıcak sen 21 kere çektin onu senden sonra gelen 22.yi çekti işte o yüzden ona çıkar..