Taksim'e nasıl giderim ?? [TEK KONU]
Re: Taksim'e nasıl giderim ?? [TEK KONU]
oha bu kadar in bini bn bodrumda yapsam garanti 30 40 lira param gider :? bi dolmuş o kadar uzaklığa 8 liraya gidio :evil:
...
hee dolmuş dedim çünkü daha hayatımda hiç şehir içi otobüse binmedim buradaki caddelere otobüs giremez :lol:
...
- eZeLxeysanxd
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
DavuTT yazdı:hee dolmuş dedim çünkü daha hayatımda hiç şehir içi otobüse binmedim buradaki caddelere otobüs giremez :lol:
biLiyoRuz adas 3 TekeRLekLi pisikLet İLe dagLaRı DasLarı asıYon ... ! QQ yoksuLu bu sehiRmi goRdu :mrgreen: :ugeek:
:mrgreen: :mrgreen:
Dilencilerxdavar Ucube / Ucubee / RoyaLxosiris
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ
:mrgreen:

ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ

Jσкєя
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
[/i][/b]eZeLxeysanxd yazdı:
DavuTT yazdı:hee dolmuş dedim çünkü daha hayatımda hiç şehir içi otobüse binmedim buradaki caddelere otobüs giremez :lol:
biLiyoRuz adas 3 TekeRLekLi pisikLet İLe dagLaRı DasLarı asıYon ... ! QQ yoksuLu bu sehiRmi goRdu :mrgreen: :ugeek:
:mrgreen: :mrgreen:
:lol: Valla 10 liraya rahat git gel yaparsın 3 otobs değiştirmeyle.

Vatan caddesinden aktarmasız gidebilir miyiz? Otobüs tam olarak nerede indiriyor
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
Vatan caddesinden aktarmasız gidebilir miyiz derken VATAN CADDESİ'nde bineceksen 89-T 89-C ve bir çok taksim otobüsü geçiyor.Ordan herhangi birine binersen gidersin

- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
otobüsün aslında son durakları ilerde adını şimdi çıkaramadım ama ben gidince meydanda ineceğim son duraksa taksimin biraz ilerisi ama son durakları TAKSİM olarak geçiyor.

arkadaşlar avrupa yakasından gitmeyi düşünen warmı 
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı