Bilgisi olan ??
Bilgisi olan ??
Arkadaşlar galiba yeni eklentiler yeni bölgeler yeni kıyafetler geliyormus. Çemberlitas paketi die birşey duydum. Bu konuda tam bir bilgisi olan söyleyebilirmi ?

- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Bilgisi olan ??
aBreLLia yazdı:Arkadaşlar galiba yeni eklentiler yeni bölgeler yeni kıyafetler geliyormus. Çemberlitas paketi die birşey duydum. Bu konuda tam bir bilgisi olan söyleyebilirmi ?
Çerberlitaş dite bir eklenti evet geliyor.Ben fuara gitmedim ama fuardaki görüntülere bakıyorum ordaki ekranlarda yayınlanıyor....
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
gelicek evet ,
ama yakın bir zamanda gelicek diye beklemeyin !
zira herkes şaheserlerini daha yeni üretti bunun etkisinin düşmesi herkesi ayağa kaldırır
bu şaheser için gece gündüz uğraşan var
zira herkes şaheserlerini daha yeni üretti bunun etkisinin düşmesi herkesi ayağa kaldırır
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Katılıyorum ama yeni bölge acılacak "çemberlitaş" olarak yai itemlerde bi etki yapmaz su an için ... itemlerin değişmesi seviye artması gerçekleşirse mevcut olur..Theanswer3 yazdı:gelicek evet ,
SerdarUSTA
- CevapAnahtari
- İskele Babası
Hadise şu İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş eklentisi.Bu eklentiyle beraberinde Karaköy ve Beyoğlu'nun da geleceği söylentileri var ancak kesin bir cevap veremem.İKV COMPEX FUARI'nda bir video gösterildi İKV logosu ancak derindeki sır yazısı yerine Çemberlitaş yazıyordu.Bu değişim paketi belki yeni seviyeleri beraberinde getirebilir.aBreLLia yazdı:Arkadaşlar galiba yeni eklentiler yeni bölgeler yeni kıyafetler geliyormus. Çemberlitas paketi die birşey duydum. Bu konuda tam bir bilgisi olan söyleyebilirmi ?
İKV CEVAP ANAHTARI...
IKV TADINDA CEVAPLAR...
HAYAT CEVAPLARIYLA GÜZELDİR...
IKV TADINDA CEVAPLAR...
çemberli taş geldiğinde miğrat sığınak tarzı grup bölesi olursa o bölgede düşüncem ceket ve ayakkabı düşürülcek o bölgedende zira aklıma başka bişi gelmiyor

- CevapAnahtari
- İskele Babası
merandamısın sn halaMORDuMan yazdı:çemberli taş geldiğinde miğrat sığınak tarzı grup bölesi olursa o bölgede düşüncem ceket ve ayakkabı düşürülcek o bölgedende zira aklıma başka bişi gelmiyor
İKV CEVAP ANAHTARI...
IKV TADINDA CEVAPLAR...
IKV TADINDA CEVAPLAR...
Arkadaşlar hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Fakat ne zaman gelecegini söyleseler iyi olurdu biz ona göre üretim , item fala yapardık yani...