Üyeliğim çalındı

Diğer kategorilerde bulunmayan ve özel olduğuna inandığınız İKV ile ilgili çalışmalarınız
sanalkorsan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Üyeliğim çalındı

Mesaj gönderen sanalkorsan »

merhaba acaba yardımcı oalcak birileri varmı mynet üyeliğim vardı oyuna giriyordum oyundaki .... biri hesabımı çaldı lütfen biri yardımcı olsun bu tip hırsızları barındırmasınlar bu oyunda

oyundaki karakter adım sanalkorsan ve 32. seviyedeydim meteor bölgesinde biri bana bi link verdi ve o linke girdim şifremi kendi ellerimle çaldırdım :):) boş anıma denk geldi çok dikkat ederdim bu tip konularda ama büyük konuşmamak gerekirmiş bunu öğrendim verdiği link buydu kesinlikle kimse bu sitedeki kullanıcı bilgileri bölümüne bilgilerini girmesin bari başkaları yanmasın...

[Yasaklı Bağlantı]

acaba oyun yöneticileri bu duruma müdahale edermi ????
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Üyeliğim çalındı

Mesaj gönderen TWTY »

Mynet üyeliğimin şifresini kaybettim ne yapabilirim?

Mynet üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Mynet olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. Üye adınızı, doğum tarihinizi giriniz ve resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz. Üye olurken saptadığınız güvenlik sorusuna vermiş olduğunuz yanıtı Gizli Soruya Yanıtınız alanına giriniz. Yeni Şifreniz alanına saptamış olduğunuz yeni şifrenizi giriniz. Yeni Şifrenizi Tekrarlayın alanına şifrenizi tekrar giriniz. Resimde görmüş olduğunuz doğrulama kodunu giriniz. Tamam'a tıklayarak şifrenizi değiştiriniz. Bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Bu yöntem ile Mynet üyeliğinize ait şifrenizi alamazsanız hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0 212) 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek üyeliğinize ait şifrenizi talep edebilirsiniz. Mynet bu hizmeti sadece , herhangi bir zaman dilimi içinde, Plus Paket satın almış müşterilerine sağlamaktadır.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları

“Diğer” sayfasına dön