KUSURA BAKMAYIN KARDEŞLER SİZE DĞİL YANİ :evil:
OLMAZ BU KADAR BEN BIRAKIOM YETER...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
OLMAZ BU KADAR BEN BIRAKIOM YETER...
YAW BEN SABAH GİRDİM ÇARA KASIODUM AKŞAM GELDİM ÇAR SOYULMUŞ OLMAZ BÖYLE YHA PANT BİLGE İDİ BUZ GÖZLÜK VARDI BİLGE ELDİVEN VARDI BİLGE CEKET VARDI 54M NAKİT PARA WARDI HEPSİ SOYULMUŞ NE İNSAFSIZ ADAMSINIZ ZEVKİNE OYNADIĞIM OYUNUN İÇİNE ETTİLER ARTIK BEN BIRAKIOM 54M PARA GİT YHA OLMAZKİ KARDEŞİM O KADAR 46 LEWEL YAPTIM BOŞA GİTTİ O ÇALAN ADAM O ÇARI TEPE TEPE KULLANSIN Bİ TARAFINADA ......
ops: :? 
Re: OLMAZ BU KADAR BEN BIRAKIOM YETER...
Adına üzüldüm kardeşim ama senin şifreni bilen biridir evde yada cafede şifreni gören biridir yoksa diğer türlü çalınması mümkün değildir.
gelelim oyunu bırakma kısmına ne kadarda bırakıyorum dersen de yine devam edeceksin buna eminim sadece yapman gereken oyunu nerede oynuyorsan kendi pc,sin değilse dikkatli ol derim klavyede ne yazdıysan yazdıklarını kaydeden onca program var tekrar geçmiş olsun kardeşim selametle eğerde bırakacaksan ...
gelelim oyunu bırakma kısmına ne kadarda bırakıyorum dersen de yine devam edeceksin buna eminim sadece yapman gereken oyunu nerede oynuyorsan kendi pc,sin değilse dikkatli ol derim klavyede ne yazdıysan yazdıklarını kaydeden onca program var tekrar geçmiş olsun kardeşim selametle eğerde bırakacaksan ...
>>>>>>>>>>>>>>>Wanted<<<<<<<<<<<<<<<<<
Geçmişolsun.Benimde zamandında 4 çar çalındı ayrıca bir zaman öncede 3 itemim çalındı.Bende çarım çalındığında oyunu bırakmıştım ama geri döndüm seninide geri dönemem dileğiyle.Reelde Başarılar...
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

-
- Acemi Savaşçı
iyi de ben evde tek bilgisayar var sade ben oynuyorum nasıl çalıolar anlamıom yaw ama sizde saolun
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
iktxgeneralss yazdı:iyi de ben evde tek bilgisayar var sade ben oynuyorum nasıl çalıolar anlamıom yaw ama sizde saolun
Tek pc olamsıyla ne alaka hoş benimde öyle.Adam sana Keylogger atıyor.Senin mail numaranda veya IP numaranda tüm şifrelerine ulaşıyor.
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

Cafeyle felan alakası yok ben evden çalıyorum xDsevenesor yazdı:Adına üzüldüm kardeşim ama senin şifreni bilen biridir evde yada cafede şifreni gören biridir yoksa diğer türlü çalınması mümkün değildir.
adam işi bilio bendensin :mrgreen: :mrgreen:Baristrx yazdı:Cafeyle felan alakası yok ben evden çalıyorum xDsevenesor yazdı:Adına üzüldüm kardeşim ama senin şifreni bilen biridir evde yada cafede şifreni gören biridir yoksa diğer türlü çalınması mümkün değildir.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
bişemı ısmarlıonTokerx yazdı:adam işi bilio bendensin :mrgreen: :mrgreen:Baristrx yazdı:Cafeyle felan alakası yok ben evden çalıyorum xDsevenesor yazdı:Adına üzüldüm kardeşim ama senin şifreni bilen biridir evde yada cafede şifreni gören biridir yoksa diğer türlü çalınması mümkün değildir.