Madalya Ne işe Yarıyo?
-
muymut1
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Madalya Ne işe Yarıyo?
arkadaşlar bu gün beyazköşkte bi adam madalya alıyodu 50binden tanesi sınırsız sonra birisi daha pahalıya satın çünkü grup bölgesinde çantanızda ne kadar çok madalya varsa şayer çıkma olasılığı 99 oluyomuş dedi biraz araştırdım ve buldum birisi daha bu forumda adamın dediklerini destekliyodu bu işin doğrusu ney?
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Madalya Ne işe Yarıyo?
fuardaki yayınlanan videoda madalya isi geçiyor ama bende daha çözemedim
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Madalya Ne işe Yarıyo?
muymut1 yazdı:arkadaşlar bu gün beyazköşkte bi adam madalya alıyodu 50binden tanesi sınırsız sonra birisi daha pahalıya satın çünkü grup bölgesinde çantanızda ne kadar çok madalya varsa şayer çıkma olasılığı 99 oluyomuş dedi biraz araştırdım ve buldum birisi daha bu forumda adamın dediklerini destekliyodu bu işin doğrusu ney?
Tamamen alakasız benim bir karakterimde madalya oranı kadar item var yarısıda mor ben bu kouyu bizzat görüştüm tamamen şans ile alakalı bir durum....
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan