:ugeek:Titxdelikurt yazdı:Maden hilesi yapan biri zıpladı hemen.Melankolik yazdı:Yeni mi tanıdın titleri yargıç
Titx loncası hakkında bilinmesi gerekenler ==>
Re: Titx loncası hakkında bilinmesi gerekenler ==>
Titlerle alıp veremediğniz ne anlamıyorum
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Titxdelikurt yazdı:1. Konunun muhatapları Zehiriso ve Titxumut' tur.
2. Loncamız üyelerinden birini yapmış olduğu yanlış davranış, kural hatası, hile yada etik olmayan
her türlü davranış neticesinde gerekli inceleme yapılır ve uygun bir yaptırım uygulanır.
3. Zehiriso adlı arkadaşımız, Umut' un kendisinden 90 M + 1 Ad. Şelit karşılığı Tit önadlı olmayan bir
karakterini sattığını 5 dk. sonra geri aldığını beyan etmiş fakat iddiasını ispat edememiştir.
4. Karakter alım ve satımı oyun kurallarına ve lonca kurallarımıza aykırıdır, Umut arkadaşımız iddialar ispat edilene
yada iddialar çürütülene kadar TİT Loncasından uzaklaştırılmıştır.
5. İKV Destek e gerekli müracaat yapılmış olup iddia incelenmektedir, iddia edilen oyun kurallarına aykırı hareket gerçekleşmiş ise zaten Zehiriso ve Umut adlı arkadaşlarımızın karakterleri BAN' lanacaktır.
6. Banlanma gerçekleştiğinde iddiaların doğru olduğu ispat edildiğinde Zehiriso adla arkadaşımızın 90 M + 1. Ad. şeliti
loncamız tarafından tazmin edilecektir.
7. Eğer iddia edildiği gibi kural dışı bir hareket mevcut değil ise Titxumut Ailemize geri dönecektir.
8. İki kişi arasında yapılan oyun kurallarına aykırı hareketten dolayı TİT Ailesi olarak olayı kabullenmemiz mümkün olmamakla birlikte her iki tarafça da yapılan yanlıştan dolayı Zehiriso adlı oyuncunun zararını karşılamak gibi bir mecburiyetimiz olmamasına rağmen, sadece ve sadece kendimize olan saygımız, TİT adının lekelenmemesi ve dürüstlüğümüzün bir örneği olması açısından oyun kurallarına aykırı hareket etmesine rağmen mağdur olduğunu iddia eden Zehiriso adlı oyuncunun mağduriyetini gidermek çabasındayız...
8. OYUNDA KARAKTER ALIM VE SATIMI YASAKTIR VE SUÇTUR, EĞER BÖYLE BİR ALIŞVERİŞ OLAYI OLDUYSA BUNDA KABAHAT TİT LONCASININ DEĞİL EMEK SARFETMEDEN YEMEK YEMEK İSTEYEN ZEHİRİSO ADLI KARAKTERDEDİR.
Kimse iyi niyetimizi sorgulamasın, sizler giderken bizler dönüyorduk.
İyi forumlar.
Söz Sereftir Diyorum Sadece. O Kadar Erkeksin ya Hani Sözünde Dur Bütün Sancak Halkı Ne Halt olduğunu çok iyi biliyor burada kimseye iyi aile çocuğu ayakları yapıpta kendini güvenilir haline getirmeye kalkma caban boşa gider. Dediğim gibi ilk önce Sözünde dur. Söz Sereftir Namustur Ama Adamlara Tabi Sana göre değil..
Selametle..
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
boşwerin uğraşmayn baksanıza yaptığım yorum bile silinmiş. Kendi çapında eğlensin dursun bu tİT ler. 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- eZeLxeysanxd
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Küfürlü içerik silinmiş forum hesabınız 7 gün yasaklanmıştır.
TWTY
TWTY
Dilencilerxdavar Ucube / Ucubee / RoyaLxosiris
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ
:mrgreen:

ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ

Jσкєя
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
İddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir, kaldı ki Titxumut adlı arkadaşımız karakter alım satım işine adı karıştığı için üzerindeki şaibe aydınlanana kadar loncamızdan uzaklaştırılmıştır, konuyu açan şahıs Tit loncası tarafından Sancak Sunucusuna deşifre edilmiş bir hilebaz ve terbiyesizdir, eski karakteri Cccxreis olup, incelemeler ve şikayetler neticesinde yönetim tarafından süresiz BAN cezası ile cezalandırılmıştır.
Zehiriso adlı oyuncuya gelince, iddiasını ispatlar yada bizlerin müracaatı ile yapılacak olan incelemede haklı olduğu ortaya çıkar ise TİT Loncası olarak anılan kişi kabahatli de olsa zararı tazmin edilerek, loncamıza yakışır bir biçimde örnek bir davranış göstererek mağduriyeti giderilecektir.
Karakter almak ve satmak oyun kurallarına aykırıdır, kurallara aykırı hareket etmiş hiç kimse burada mağdur olduk oyunu oynamasın, üç kuruşa beş köfte olmaz, emeğinizle karakter açın kasın, şifrenizi kimse ile paylaşmayın emin olun, para ile satın aldığınız karakterden ziyade alın teri ve emeğinizle kastığınız en ezik karakter bile sizin için Sunucunun en iyi karakteri olacaktır...
İyi forumlar.
Zehiriso adlı oyuncuya gelince, iddiasını ispatlar yada bizlerin müracaatı ile yapılacak olan incelemede haklı olduğu ortaya çıkar ise TİT Loncası olarak anılan kişi kabahatli de olsa zararı tazmin edilerek, loncamıza yakışır bir biçimde örnek bir davranış göstererek mağduriyeti giderilecektir.
Karakter almak ve satmak oyun kurallarına aykırıdır, kurallara aykırı hareket etmiş hiç kimse burada mağdur olduk oyunu oynamasın, üç kuruşa beş köfte olmaz, emeğinizle karakter açın kasın, şifrenizi kimse ile paylaşmayın emin olun, para ile satın aldığınız karakterden ziyade alın teri ve emeğinizle kastığınız en ezik karakter bile sizin için Sunucunun en iyi karakteri olacaktır...
İyi forumlar.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Oyunda kiminle maden yarşına girip de kazanablmişim bunu bir araştır tamam?Titxdelikurt yazdı:Maden hilesi yapan biri zıpladı hemen.Melankolik yazdı:Yeni mi tanıdın titleri yargıç
Bak 33 olmuşsun hala iftira atıyosun günahtır be birader
Kanıtlamazsan adam değilsin.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
Byefsane yazdı:xD Vallaha bi fotoya koptum erqenekoncu ile ne alakası var xD onu enrden anladın lafı qeçiştirmek için evet demiş xD
Gecen klandan ergenekon yurdun adı dıye bagrıodu
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
Küfürlü içerik silinmiş forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
TWTY
TWTY
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Yorumunda ettiğin küfürleri Annene edebilirsin ama loncamızdaki hanımefendiler Ailendeki bayanlar gibi değiller, o nedenle seçtiğin kelimelere dikkat et...
Yönetim den ricam konuyu kilitlememeleri, yoksa TİT Loncası Yönetim ile işbirliği içerisinde, yönetim tarafından destekleniyor şeklinda abuk subuk yorumlar yapılmaya başlıyor...
Geceninyargıcı adlı Cccxreis adlı ahlak yoksunu na gelince, hesabında 1 level karakter açılıp küfür edildiğinden dolayı SÜRESİZ Ban cezası aldığını iddia etmektedir, 7-8 Yaşlarında ki bir çocuk bile buna ağzını bırakıp başka yerleri ile güler
Süresiz BAN Cezası sadece va sadece Oyun Kurallarına aykırı hareket, TCK' aykırı hareket ve Anayasal haklara aykırı hareketten dolayı verilir.
Takdir Sancak Halkının... İyi forumlar.
Yönetim den ricam konuyu kilitlememeleri, yoksa TİT Loncası Yönetim ile işbirliği içerisinde, yönetim tarafından destekleniyor şeklinda abuk subuk yorumlar yapılmaya başlıyor...
Geceninyargıcı adlı Cccxreis adlı ahlak yoksunu na gelince, hesabında 1 level karakter açılıp küfür edildiğinden dolayı SÜRESİZ Ban cezası aldığını iddia etmektedir, 7-8 Yaşlarında ki bir çocuk bile buna ağzını bırakıp başka yerleri ile güler
Takdir Sancak Halkının... İyi forumlar.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !