samedsedir06 yazdı:Kardes mesela canımız azaldı kacma gıbı bı olay var demı ıksır fılan hersey var sa guzel olur:D yanı kacma derken bayaga uzaklara kacmak degıl oralarda bıryere sıgınma gıbı ...
Pvp nin yapıldığı meydanın sınır dışına çıkıp savaş kurallarını ihlal etmediğiniz sürece istediğiniz köşeye kaçıp saklanabilirsiniz
Sonuçta hayatta kalma mücadelesi olucak yani
Beste yazdı:Gırmıs OLdugun Bu YoLda ALLAH Once Sabır Sonra SevenLerınLe yardım eTsın Masum GuzeL bıseyLEr cıkacaga Benzıyor BekLıyorum bende SabırsızLıkLa..
AmisosEmmi yazdı:Öncelikle bu güzel projeyi düşünenlere teşekkür.
Bu anladığım kadarı ile bilinen VS turnuvalarının çok daha ötesinde bir savaş.
Daha önce Kan kapanı etkinliğine benzer kişiler arası yapılacak bir etkinlik.
Bu şekil bir etkinliğin büyük bir heyecan ve hayatta kalma mücadelesine dönüşeceği ve bu etkinliğe katılanların çok fazla zevk alacağı bir an ve güzel bir anı olacağını düşünüyorum.
İşlerim ve yaşadığım problemler dolayısı ile oyuna ve foruma gerekli zamanı ayıramamaktan dolayı katılamayabilirim
Ancak katılamasam bile bu etkinliğe gerekli maddi ve manevi her türlü desteği sağlayacağımı bilmenizi isterim.
İsmimin yazılmasını inşallah sorun olmaz müsait olursam etkinlikte bulunacağımı bildirmek isterim.
İnşallah her gün farklı bir proje ve hergün farklı bir etkinlik ile Tılsım ın isminden daha fazla bahsedilmesini Tüm Tılsım halkı olarak başaracağız...
AmisosEmmi yazdı:Öncelikle bu güzel projeyi düşünenlere teşekkür.
Bu anladığım kadarı ile bilinen VS turnuvalarının çok daha ötesinde bir savaş.
Daha önce Kan kapanı etkinliğine benzer kişiler arası yapılacak bir etkinlik.
Bu şekil bir etkinliğin büyük bir heyecan ve hayatta kalma mücadelesine dönüşeceği ve bu etkinliğe katılanların çok fazla zevk alacağı bir an ve güzel bir anı olacağını düşünüyorum.
İşlerim ve yaşadığım problemler dolayısı ile oyuna ve foruma gerekli zamanı ayıramamaktan dolayı katılamayabilirim
Ancak katılamasam bile bu etkinliğe gerekli maddi ve manevi her türlü desteği sağlayacağımı bilmenizi isterim.
İsmimin yazılmasını inşallah sorun olmaz müsait olursam etkinlikte bulunacağımı bildirmek isterim.
İnşallah her gün farklı bir proje ve hergün farklı bir etkinlik ile Tılsım ın isminden daha fazla bahsedilmesini Tüm Tılsım halkı olarak başaracağız...
Cok İlgin Bir Şey....!!
Neden zoruna mı gitti
Karakter Adı :AmisosxxAmartis Sunucu : TıLsım.. LonCa : Amisos KLan : LoDoS.. KarakTer : Savaşçı
Mehmet harika fikirlerin var .. ben beta dönemine yetişemedim .. malum eziğim o yüzden.. ama fikir üretimi ve paylaşımında bulunabilirim turnuvaya katılmak bir maraton şeklinde olursa daha eğlenceli olur diye düşündüm bir pentatlon gibi bir kaç hedef gösterilir ve gözlemci eşliğinde bu hedefler başarılırsa turnuvaya katılmaya hak kazanılır .. mesela tek başına bronza gitmek veya iflise gitmek gibi ... tek başına şah kobrayı kesmek veya merana gitmek gibi
bunları yapabilen hayatta kalma mücadelesi vereceği büyük çarpışmaya girme hakkını kazanabilir
buda biraz ezik birinden nacizane fikir
aqLamaBebeq yazdı:Mehmet abi herşey güzel hoş...Ancak ödül biraz az geldi türüne göre en iyi item setini hediye edilebilir(Savaşçı=Yücelen Halit Girmenç Büyücü=Bilge Kağan Cevriye Şifa=İbni sina Cevriye set gibisinden olsa daha iyi olur gbime geliyor) :ugeek: :idea:
Sen yazıyı okumuşsunda en son ne yazmışım bi dikkat etseydin ya azcık
Dip Not: Yukarda anlattıklarım sadece hayal ürünüdür örnek vermek amaçlı!
Hele bi başlasın toplanan para miktarına göre ödülde okadar katlanır ve değerlenir
hayal ürünü mü xD senin düşündüklerin gerçek sayılır abi saçma bişey düşündüğünü görmedim ... ama sert çıkıştın yaw
Sfenks yazdı:Mehmet harika fikirlerin var .. ben beta dönemine yetişemedim .. malum eziğim o yüzden.. ama fikir üretimi ve paylaşımında bulunabilirim turnuvaya katılmak bir maraton şeklinde olursa daha eğlenceli olur diye düşündüm bir pentatlon gibi bir kaç hedef gösterilir ve gözlemci eşliğinde bu hedefler başarılırsa turnuvaya katılmaya hak kazanılır .. mesela tek başına bronza gitmek veya iflise gitmek gibi ... tek başına şah kobrayı kesmek veya merana gitmek gibi
bunları yapabilen hayatta kalma mücadelesi vereceği büyük çarpışmaya girme hakkını kazanabilir
buda biraz ezik birinden nacizane fikir
Güzel fikir bunu bende düşündüm daha da düşünmekteyim
Hayırlısı bakalım planlamaya devam ediyorum çok güzel bir şeyler çıkıcak ortaya hayırlısı :
aqLamaBebeq yazdı:Mehmet abi herşey güzel hoş...Ancak ödül biraz az geldi türüne göre en iyi item setini hediye edilebilir(Savaşçı=Yücelen Halit Girmenç Büyücü=Bilge Kağan Cevriye Şifa=İbni sina Cevriye set gibisinden olsa daha iyi olur gbime geliyor) :ugeek: :idea:
Sen yazıyı okumuşsunda en son ne yazmışım bi dikkat etseydin ya azcık
Dip Not: Yukarda anlattıklarım sadece hayal ürünüdür örnek vermek amaçlı!
Hele bi başlasın toplanan para miktarına göre ödülde okadar katlanır ve değerlenir
hayal ürünü mü xD senin düşündüklerin gerçek sayılır abi saçma bişey düşündüğünü görmedim ... ama sert çıkıştın yaw
Yok ya estağfurullah ne sert çıkması sadece açıklama yaptım ben