Yeni Bölge Hakkında Merak Ettikleriniz[Tek Konu]
Re: Yeni Bölge Hakkında Merak Ettikleriniz[Tek Konu]
Pardon bu silinirse iyi olur.
En son ExCaLuBoR tarafından 02 Ara 2010 18:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."
Eşkiya
Eşkiya
Buda tahminimce yeni şaheserlerin resmi kalite iyi değil ama belli oluyor sanırım büyücünün ki cok hosuma gitti
Savaşçınınki pek gözükmüyor ama yapıcak bişey yok

"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."
Eşkiya
Eşkiya
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Beğenmedim zırhlar kötüolmuş bence :|ExCaLuBoR yazdı:Buda tahminimce yeni şaheserlerin resmi kalite iyi değil ama belli oluyor sanırım büyücünün ki cok hosuma gittiSavaşçınınki pek gözükmüyor ama yapıcak bişey yok
![]()
Zırhları çözemedim savaşçınınki aynı gozukuyor ama şifacıda bi gariplik var gibiXxxChesTeRxxX yazdı:Beğenmedim zırhlar kötüolmuş bence :|ExCaLuBoR yazdı:Buda tahminimce yeni şaheserlerin resmi kalite iyi değil ama belli oluyor sanırım büyücünün ki cok hosuma gittiSavaşçınınki pek gözükmüyor ama yapıcak bişey yok
![]()
Eşkiya
Eşkiya
Zırhları çözemedim savaşçınınki aynı gozukuyor ama şifacıda bi gariplik var gibiXxxChesTeRxxX yazdı:Beğenmedim zırhlar kötüolmuş bence :|ExCaLuBoR yazdı:Buda tahminimce yeni şaheserlerin resmi kalite iyi değil ama belli oluyor sanırım büyücünün ki cok hosuma gittiSavaşçınınki pek gözükmüyor ama yapıcak bişey yok
![]()
Eşkiya
Eşkiya
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Onların insan olduğu ne malûm?ExCaLuBoR yazdı:Buda tahminimce yeni şaheserlerin resmi kalite iyi değil ama belli oluyor sanırım büyücünün ki cok hosuma gittiSavaşçınınki pek gözükmüyor ama yapıcak bişey yok
![]()
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Okadarıda bariz bellixDarkiMMortaLx yazdı:Onların insan olduğu ne malûm?ExCaLuBoR yazdı:Buda tahminimce yeni şaheserlerin resmi kalite iyi değil ama belli oluyor sanırım büyücünün ki cok hosuma gittiSavaşçınınki pek gözükmüyor ama yapıcak bişey yok
![]()
Eşkiya
Eşkiya
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Ortadaki zırh Karakter Büyücü.. Çünki elinde asa var farkettiyseniz sağdaki Şifacı bence soldaki ise Savaşcı çünki zırh aynı şimdikinin aynısı .. ve savaşcının eLinde satır var..
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kızıl vücut...Bu mahlûklar ana sitede bulunan videodaki silahlı kişilere benziyor.Genç Bilgililer'in gazabına uğramayız umarım.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Satır değil o satır gibi uzun ve cok daha büyük bişey ama kabloları felanda var teknolojik yaniXxxChesTeRxxX yazdı:Ortadaki zırh Karakter Büyücü.. Çünki elinde asa var farkettiyseniz sağdaki Şifacı bence soldaki ise Savaşcı çünki zırh aynı şimdikinin aynısı .. ve savaşcının eLinde satır var..
Eşkiya
Eşkiya