Evet çok kolay neymi Bu bir şans istanbulda doğmak evet
4 senedir bu oyundayız İstanbulda olan epe hatıra aldı epe hatıra gibi setler 2 milyara satılır 1 kez fuara gelip 5-6 çarını şahaeserlersn 2 milyar oyun parası az değiL Ve Peki DoğuDa Veya Güneyde yakın olupta imkanları gelemicek binlerce kişiye yapılan haksızlığı soruyorum istanbulta oturana epe verip buluşma verip zengin ettiniz ŞimDi De İsİm HaKKı WeRiYoRsNz Biz Betayız Başkalarıda Büyük nick açabilecek İstanbulda oturmak bu oyuna 4 sene vermekten 10 kat daha önemli birşeymisize bunu soruyorum bu oyunu oynıyan 7 yaşındakide 77 yaşındakide eşit olmalı eşit ve adaletli bir oyunu Veya bize adalet ile ilgili güncelleme/konu /haber getireceniz gün ne zaman olacak?
isim Değiştirme Listesini koymak zoramı geldi
Allah Akıl Mantık vermiş
Saolun ejderler şaheserler aktarılmıyor ee artık aktarılsa aktarılmasa fuara giden çaldığı çarla oynar ozaman nadide ve şahaeser aktarılmamasına neden sevinelim
LiSTe KoYMaK ZorunDaSınıZ KmSeNiN ÇaLInaN Emeğinin yok Olmasına Neden olma hakkınız yok Çalıntı Çar Dönemini getirdiniz artık çalıntı çarlar soyulmadan oynanabilcek !
OyunDa Güçlü Olmanın Bir Yolu Emeksiz :)
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
OyunDa Güçlü Olmanın Bir Yolu Emeksiz :)

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı

Re: OyunDa Güçlü Olmanın Bir Yolu Emeksiz :)
Şu konuyu hala gurur meselesi yapıyosunuz.ismini öyle yapsa ne olcak sanki !

- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

e Biraz Gözünüzü açın
oyunda kayıp ejderli şahaeserli çalınıtptak ullanılmayan 100 lerce karakter var
Siz büyüklü Küçüklü Açıklamasını yapmadan önce herkez Gene Büyük Kalan harfler küçük açılcak sanıyordu ama genede yoğunluk oluyor bunun sebebi ne?
Fuara Gİdenlern Arasında ister 100 ister 1000 ister 1 hırsız olucaktır ve O Fuarda en az Bir Kişi ...Lık ypmak İçin gelecektir
! ! ! !
Bunca İnsana Neden Bukadar Zülüm Ve Kötülük yapıyorsunuz İKV YÖNETİMi Bu İnsanlar Size Ne yaptı destek verdi Plus aldı kontöre kıydı kutu alın dediniz kuTu aldı
Elinde imkanı olmıyanlar oldu mobil ödeme geldi onlrda aldı sevindiler Size destek vermek için bukdr Fedakar oldular emek verdiler bu oyuna
İşTe SeVGili Türkiyemizin Bursa/Balıkkesir/Diyarbakır/çanakkale /Ankara Ve sayamıcam İlinden Oynuyan İnsanlarımızın Size VerDiği Değer
Oyunda Sabahladılar
Kutu aldılar
Plus aldılar
4 Sene emek verdiler
Tüm yaptığınız saçmalıklara boyun eğdiler
Haksız yere atılan banlara rağmen size destek verip oynadılar
Gururla oynadılar türk oyunu dediler
Ve Karşılığını Siz Verdiniz teşekkürler
Ama Siz Başka Şehirde Oturana Karşlık olarak
Çalınan Çarların Kullanımlası
Birinin onların çarı ile ejder ile hava atması
Emeksiz Kazanç
Beta Oyunculara Haksızlık
istanbulda oturanlara epe bluşma hatıra vs. Verip Zengin etmek
Gurup Bölgelerine 10 dk sınırı Koymak
Ölüm Oyunlarında oturan kişilere Boyun Eğmek
4 SeNesini veren bir adama küfür ederler anasına bacısına ve o sadece mal der sus yer
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Bukadarmı Nefret ediyorsunuz oyunculardan size ne yaptılar bunun cevabını werin artık
ŞimDi Konuyu Kitlersiniz
Zaten Cevap Vermeye Yüzünüz olsa her konu kitlenmezdi..
oyunda kayıp ejderli şahaeserli çalınıtptak ullanılmayan 100 lerce karakter var
Siz büyüklü Küçüklü Açıklamasını yapmadan önce herkez Gene Büyük Kalan harfler küçük açılcak sanıyordu ama genede yoğunluk oluyor bunun sebebi ne?
Fuara Gİdenlern Arasında ister 100 ister 1000 ister 1 hırsız olucaktır ve O Fuarda en az Bir Kişi ...Lık ypmak İçin gelecektir
! ! ! !
Bunca İnsana Neden Bukadar Zülüm Ve Kötülük yapıyorsunuz İKV YÖNETİMi Bu İnsanlar Size Ne yaptı destek verdi Plus aldı kontöre kıydı kutu alın dediniz kuTu aldı
Elinde imkanı olmıyanlar oldu mobil ödeme geldi onlrda aldı sevindiler Size destek vermek için bukdr Fedakar oldular emek verdiler bu oyuna
İşTe SeVGili Türkiyemizin Bursa/Balıkkesir/Diyarbakır/çanakkale /Ankara Ve sayamıcam İlinden Oynuyan İnsanlarımızın Size VerDiği Değer
Oyunda Sabahladılar
Kutu aldılar
Plus aldılar
4 Sene emek verdiler
Tüm yaptığınız saçmalıklara boyun eğdiler
Haksız yere atılan banlara rağmen size destek verip oynadılar
Gururla oynadılar türk oyunu dediler
Ve Karşılığını Siz Verdiniz teşekkürler
Ama Siz Başka Şehirde Oturana Karşlık olarak
Çalınan Çarların Kullanımlası
Birinin onların çarı ile ejder ile hava atması
Emeksiz Kazanç
Beta Oyunculara Haksızlık
istanbulda oturanlara epe bluşma hatıra vs. Verip Zengin etmek
Gurup Bölgelerine 10 dk sınırı Koymak
Ölüm Oyunlarında oturan kişilere Boyun Eğmek
4 SeNesini veren bir adama küfür ederler anasına bacısına ve o sadece mal der sus yer
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Bukadarmı Nefret ediyorsunuz oyunculardan size ne yaptılar bunun cevabını werin artık
ŞimDi Konuyu Kitlersiniz
Zaten Cevap Vermeye Yüzünüz olsa her konu kitlenmezdi..

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Bu adam haklı.Doğru söylüyor.Anlatmak istediği kısaca şu;
Mesele bizim ejder asalı yada herhangi bir şeheserli eşyamız var diyelim ve oçarı çaldılar.Tamam eskiden soyulmalara karşı şaheserle aktarılamıyordu.Fakat yeni sistem gelince ad değişeceği için biz asla ejder asayıda çarımızıda alamayacağız bulamayacağız.Bu konuda haklı.Ama şu konuda iyi ben BETAda oynuyordum sonra bıraktım.Yeniden başladığımda şifremi unutmuşdum
Mesele bizim ejder asalı yada herhangi bir şeheserli eşyamız var diyelim ve oçarı çaldılar.Tamam eskiden soyulmalara karşı şaheserle aktarılamıyordu.Fakat yeni sistem gelince ad değişeceği için biz asla ejder asayıda çarımızıda alamayacağız bulamayacağız.Bu konuda haklı.Ama şu konuda iyi ben BETAda oynuyordum sonra bıraktım.Yeniden başladığımda şifremi unutmuşdum
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!