Öncelikle Merhabaşar;
Yaklaşık 40-45 Dk önce Bizim Burada Elektirikler Gitti fakat 2 dk Sonra Geldi. Yaklaşık 35 Dk'dır Deniyorum Mynet Üyeliginde Karakterlerim Fakat ID Şifre Giriş Paneli gelmiyor + Bide Mynet'in Sitesinede baglanamıyorum.
Bi Bilgisi Olan Varmı Diger ÜyelikLer Giriş Kısmı Acılıyor Bi Bakarmısınız yav ?
La Post Kasıcak Başka Bi Konu Bulamadınız mı ya İnsan Gibi bişey Yazdık Yazmadımıza Pişman Ettiniz ya Ne Adamlar Var Arkadaş Şunlara Bak Bide Soytarı gibi Kilitleyin Şu Konuyu Ya Başlarım İkv'sinede...
Hitokiribattosai yazdı:La Post Kasıcak Başka Bi Konu Bulamadınız mı ya İnsan Gibi bişey Yazdık Yazmadımıza Pişman Ettiniz ya Ne Adamlar Var Arkadaş Şunlara Bak Bide Soytarı gibi Kilitleyin Şu Konuyu Ya Başlarım İkv'sinede...
Baktım giriyor işte kozalak herif seni anlayışın kıtsa biz napalım post kasıyormusuz he baksana 100 lere vurmus zaten mesaj sayısı dimi
Davut pazarı bekleyecen
Hayat BasittirSeçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
Hitokiribattosai yazdı:La Post Kasıcak Başka Bi Konu Bulamadınız mı ya İnsan Gibi bişey Yazdık Yazmadımıza Pişman Ettiniz ya Ne Adamlar Var Arkadaş Şunlara Bak Bide Soytarı gibi Kilitleyin Şu Konuyu Ya Başlarım İkv'sinede...
Baktım giriyor işte kozalak herif seni anlayışın kıtsa biz napalım post kasıyormusuz he baksana 100 lere vurmus zaten mesaj sayısı dimi
Davut pazarı bekleyecen
Belli Kasmadıgınız İçin Baktım Diosun Mal Mal Cvp Yazıosun Embesillik Var sanırım Soyunda..? İşde Senın Cıkdıgın Yerede Kozalak Tıkarım Cıkdıgına Cıkmadıgına Pişman olursun Kasmadıgından Vurmuşdur 1oo'lere Post'un...
İşte kişiliğini hemen belli ettin velet Kötü söz sahibine aittir şimdi hemen su yukarda yazdıgını kendi aile bireylerinde hayal ediyorsun söz sana ait oldugu için nasıl hosuna gittimi :geek: :ugeek: :mrgreen:
Hayat BasittirSeçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."