Yönetimi ayakta alkışlıyorum.bravo tebrikler aferin.daha ne diyelim ATAMıza küfür ediyolar adam 3 gün susturuluyor 4.gün ayni tempoda devam ARTIK YETER! ESKİ CEZALAR GELSİN! İLK SUSTURMA 1 GÜN 3 GÜN 1 HAFTA 1 AY 2 AY V.S... GİBİ DEVAM ETSİN.3 GÜN YETERSİZ.
LÜTFEN AZICIK KAALE ALIN BİZİ :S
YÖNETİM BRAVO!
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
YÖNETİM BRAVO!
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
- justine
- FareAdam Düşmanı
Re: YÖNETİM BRAVO!
10 kasım haftası bayrağı yarıya çekmeyi unutup ; forumda açılan konuyla hatırlayan ;
Yine 10 kasım haftası oyundaki reklam panolarına Atatürk resmi koymayı çok gören ;
Hatta ve hatta forumda bu konularla ilgili açılan başlıkları silen ya da kilitleyen bir yönetimden hala bunu talep ediyorsan fazla iyimsersin derim..
Yine 10 kasım haftası oyundaki reklam panolarına Atatürk resmi koymayı çok gören ;
Hatta ve hatta forumda bu konularla ilgili açılan başlıkları silen ya da kilitleyen bir yönetimden hala bunu talep ediyorsan fazla iyimsersin derim..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
11 kasımda Atatürk resimleri panoları asılmıştır ve Bayrak yarıya indirilmiştir geçikmeli olarak yönetimin Türkiye ' nin manevi değerlerine ne kadar sahip çıkmış olduğuda anlaşılmıştır Atatürk ' e ve bizi yaratan Allah ' a hakaret etmek bence 3 gün, 999 gün ban, sınırsız band gibi cezalar az kalır hesabın silinmesi gibi bir ceza uygulanmalıdır direk uygulanmalıdır :!:justine yazdı:10 kasım haftası bayrağı yarıya çekmeyi unutup ; forumda açılan konuyla hatırlayan ;
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
/alkış yeni bi cezalandırma yönetmeliği hazırlanıp en kısa sürede uygulamaya konulması çok yerinde olur. Cezalar 3 gün 1 hafta 2 hafta ..... diye katlanarak gidelibilir ve susturulma hiç bir işe yaramıyor. Küfür sansürü koyulsun dicem de olmaz her yazdığın şey ***** oluyo o da hoş olmuyor.intikamatesi yazdı:11 kasımda Atatürk resimleri panoları asılmıştır ve Bayrak yarıya indirilmiştir geçikmeli olarak yönetimin Türkiye ' nin manevi değerlerine ne kadar sahip çıkmış olduğuda anlaşılmıştır Atatürk ' e ve bizi yaratan Allah ' a hakaret etmek bence 3 gün, 999 gün ban, sınırsız band gibi cezalar az kalır hesabın silinmesi gibi bir ceza uygulanmalıdır direk uygulanmalıdır :!:justine yazdı:10 kasım haftası bayrağı yarıya çekmeyi unutup ; forumda açılan konuyla hatırlayan ;
Ne alaka diceksiniz ama Eğitime yeteri kadar önem vermeyen toplumların sonu işte bu. İkv yi türkiyenin dört bir yanından farklı kültür, hatta dil hatta din den insan oynuyor. Ve gördüğümüz gibi insanlar arasında çok falza karışıklık tartışma çıkıyor İLK başvurulan yol ne yazikki küfretmek çünkü adam başka birşey bilmiyor. Her köye okul açarak her yıl üniversiteye kaç kişi girmiş diye gösterilen saçma sapan grafikleri göstererek ne yazikki eğitimde ilerlenmiyor. SONUMUZ HAYROLA.
SAYGILARIMLA Sehrazatxuqur (kendi halinde bir insan)
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
volkan abi belki sesimiz duyulur da olur ki vicdanları sızlar birşeyler yaparlar diye açtım...justine yazdı:10 kasım haftası bayrağı yarıya çekmeyi unutup ; forumda açılan konuyla hatırlayan ;
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
- justine
- FareAdam Düşmanı
Dostum vicdanları sızladığı anda yapacakları şeyi söyleyim mi sana ; KONUYA KİLİT
:|

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
ne yazık ki öyle olacak galibajustine yazdı:Dostum vicdanları sızladığı anda yapacakları şeyi söyleyim mi sana ; KONUYA KİLİT:|
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
-
- Sahaf Yardımcısı
Daha ne bekliyorsunuz böyle bir yönetimden...
Böyle taraflı olan bir yönetimden...
İşlerine gelen şeyleri ancakk yazarlar cizerler Bunlar.....
Anca İkv destege meseaj at....
lPlus paket satabilmek icin yapmadıkları şey yok...
kİ ve hale sizlerde bu oyuna destek oluyorsunuz .....
Böyle taraflı olan bir yönetimden...
İşlerine gelen şeyleri ancakk yazarlar cizerler Bunlar.....
Anca İkv destege meseaj at....
lPlus paket satabilmek icin yapmadıkları şey yok...
kİ ve hale sizlerde bu oyuna destek oluyorsunuz .....
Banlanan veya ceza verilen bir oyuncunun çoklugu oyunun populeritesini düşürür.bu MMO Oyunlarının Genelinde böledir ... bir yönetici Haklı olarak ''kufur edenlerin hepsinde 999 gun cezayı basdıgında ne olur biliyormusun IKW de oyuncu kalmaz .. buda Oyun Yonetiminin işine gelmez ... 1-3-5-7 gibi gunlerde ceza veriyolarki adam Akıllansın die .. ama adam akıllanmıyorsa .. ''SENİN yapacagin sey '' ATATÜRKÜN BUYUKLUGUNU O Şahsiyetsize göstermen lazim ...sende bir osmanli torunu ve atatürkçü bir genç isen '' ATATÜRK''düşmanı olan bu kişilerin küfürlerini gonder durmadan bikmadan .. emin ol o kufur etmekden bıkmaz ama bir gun yonetim kadrosundaki GM lerde bunu gorecek ve banlayacaklar ... peki bu adam banladıkdan sonra yeniden bi hesap acıp bu kufuru edemezmi gayette eder .. Önemli olan o küfür eden şahsiyetsizleri,kişiligi bozuk olanlarin beyinlerine işleyebilmek ve onlari ATATÜRKÜ anlatabilmekde yatar .. KARANLIGA ISIK TUTMAZSAN KARANLİKDAN CIKAMAZSIN arkadas ... ben unıversitede daha daha nicelerini gordum adamı sen görsen ASARSIN o derece ama bunlari dikkate alma ..SADECE ONU CEK konus adam gibi konus eger sanada kufur ediyorsa birak kendi haline zaten akıntıya karsı yüzemez---Cengiz
CCMM & MMCC

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
doğru demişsin de adamlar laftan anlamıyor kiCCMMZero yazdı:Banlanan veya ceza verilen bir oyuncunun çoklugu oyunun populeritesini düşürür.bu MMO Oyunlarının Genelinde böledir ... bir yönetici Haklı olarak ''kufur edenlerin hepsinde 999 gun cezayı basdıgında ne olur biliyormusun IKW de oyuncu kalmaz .. buda Oyun Yonetiminin işine gelmez ... 1-3-5-7 gibi gunlerde ceza veriyolarki adam Akıllansın die .. ama adam akıllanmıyorsa .. ''SENİN yapacagin sey '' ATATÜRKÜN BUYUKLUGUNU O Şahsiyetsize göstermen lazim ...sende bir osmanli torunu ve atatürkçü bir genç isen '' ATATÜRK''düşmanı olan bu kişilerin küfürlerini gonder durmadan bikmadan .. emin ol o kufur etmekden bıkmaz ama bir gun yonetim kadrosundaki GM lerde bunu gorecek ve banlayacaklar ... peki bu adam banladıkdan sonra yeniden bi hesap acıp bu kufuru edemezmi gayette eder .. Önemli olan o küfür eden şahsiyetsizleri,kişiligi bozuk olanlarin beyinlerine işleyebilmek ve onlari ATATÜRKÜ anlatabilmekde yatar .. KARANLIGA ISIK TUTMAZSAN KARANLİKDAN CIKAMAZSIN arkadas ... ben unıversitede daha daha nicelerini gordum adamı sen görsen ASARSIN o derece ama bunlari dikkate alma ..SADECE ONU CEK konus adam gibi konus eger sanada kufur ediyorsa birak kendi haline zaten akıntıya karsı yüzemez---Cengiz
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters