Yeni Gelecek Olan Bölge Çemberlitaş
- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Yeni Gelecek Olan Bölge Çemberlitaş
Cemberlıtaş agah efendi nin yanında bir kanalizasyon kapagı seklınde olucak girişi(bence).Çunku arkadasım bana göstermişti...
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Yeni bir konu açmadan önce bu konular hakkında başka konular varmı kontrol etsen iyi olurdu.
viewtopic.php?f=46&t=43937
Çemberlitaş ile ilgili bilgileri bu forumda da paylaşırsan sevinirim. Fuar'da gösterildi mi ?
Çemberlitaş ile ilgili bilgileri bu forumda da paylaşırsan sevinirim. Fuar'da gösterildi mi ?
2009-2013
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yeniçeri Loncası
JouRney yazdı:Yeni bir konu açmadan önce bu konular hakkında başka konular varmı kontrol etsen iyi olurdu.
Kardeş yanlış anlama ama niye yeni bölgeler ile açılan konular senin konundan devam edilsin diye bi zorunluk yaratıyosun ki ? Bırak isteyen istediği konuyu açsın . Bu yazdığın ilk değil 4-5 kişiyede aynını yazdın fazla kasma kendini yaw
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
JouRney yazdı:Yeni bir konu açmadan önce bu konular hakkında başka konular varmı kontrol etsen iyi olurdu.
Arkadaşım Fuarda Yeni Gelecek Olan BÖlge Çemberlitaş Videoları Çıkmıştır. Onun İçin Böyle bi Konu Açtım. En Yakın ZAmanda Videoyuda Sizlerle Paylaşacağım.
İyi Günler.
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
Bu konu hakkında fazla Tartışırsanız Asıl bu konu kapatılabilir.Bunun için Bitirmenizi istiyorum.
Herkezin kendi öz fikri olabilir.Arkadaş konusundada devam etmesini isteyebilir.Düzenli birşey olsun diye.
Sonuçta hepiniz Daha iyi Bir İKV düşünüyorsunuz dimi ?
Herkezin kendi öz fikri olabilir.Arkadaş konusundada devam etmesini isteyebilir.Düzenli birşey olsun diye.
Sonuçta hepiniz Daha iyi Bir İKV düşünüyorsunuz dimi ?
Açsınlar kardeş bişey demiyorum.. Hani Yeni Genişleme Paketi bölgelerle alakalı olduğu için oraya yönlendirdim suç mu yani :roll: Zaten forum yetkilileri bu arkadaşın açtığı tarzda konuları benim Konuma topluyor. Öyle yaparlar zaten görürlerse... Yani herkes yeni bölgeler hakkında birsürü konu açacağına tek bir konu açsın daha iyi.BLackGezz0 yazdı:JouRney yazdı:Yeni bir konu açmadan önce bu konular hakkında başka konular varmı kontrol etsen iyi olurdu.
Kardeş yanlış anlama ama niye yeni bölgeler ile açılan konular senin konundan devam edilsin diye bi zorunluk yaratıyosun ki ? Bırak isteyen istediği konuyu açsın . Bu yazdığın ilk değil 4-5 kişiyede aynını yazdın fazla kasma kendini yaw
2009-2013
jurney de haklı bi taraftan tabiJouRney yazdı:Açsınlar kardeş bişey demiyorum.. Hani Yeni Genişleme Paketi bölgelerle alakalı olduğu için oraya yönlendirdim suç mu yani :roll: Zaten forum yetkilileri bu arkadaşın açtığı tarzda konuları benim Konuma topluyor. Öyle yaparlar zaten görürlerse... Yani herkes yeni bölgeler hakkında birsürü konu açacağına tek bir konu açsın daha iyi.BLackGezz0 yazdı:JouRney yazdı:Yeni bir konu açmadan önce bu konular hakkında başka konular varmı kontrol etsen iyi olurdu.
Kardeş yanlış anlama ama niye yeni bölgeler ile açılan konular senin konundan devam edilsin diye bi zorunluk yaratıyosun ki ? Bırak isteyen istediği konuyu açsın . Bu yazdığın ilk değil 4-5 kişiyede aynını yazdın fazla kasma kendini yaw![]()
çemberlitaşmıymış şimdi yeni bölgeee ????
Sound ©

- Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
- İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
MÜJDE YENİ BÖLGE ÇEMBERLİTAŞ BEYLER HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN !!
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
journey kardeş böyle bi konu açılmasa emin ol 100 kişiden sadece 5 i senin konuna girip bakardı 30 sayfa olmuş..bence daha doğru bi hareket yapmış arkadaş..şimdi önemli olan şey acaba nerden girilecek bu bölgeye
büyük ihtimal tren garından olabilir eminönündeki uçakın ordan. ya da şah kobra demiş bazı arkadaşlar orası da olabilir 

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- emretuncbilek
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
peki beyler fanart ta dereceye girenler hakkında bir bilginiz varmı, eğer çektiyseniz onlarıda koyarmısınız meraklar giderilsin