Yeni Gelecek Olan Bölge Çemberlitaş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Yeni Gelecek Olan Bölge Çemberlitaş

Mesaj gönderen astalavista »

Cemberlıtaş agah efendi nin yanında bir kanalizasyon kapagı seklınde olucak girişi(bence).Çunku arkadasım bana göstermişti...
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Yeni bir konu açmadan önce bu konular hakkında başka konular varmı kontrol etsen iyi olurdu.

viewtopic.php?f=46&t=43937

Çemberlitaş ile ilgili bilgileri bu forumda da paylaşırsan sevinirim. Fuar'da gösterildi mi ?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

JouRney yazdı:Yeni bir konu açmadan önce bu konular hakkında başka konular varmı kontrol etsen iyi olurdu.

Çemberlitaş ile ilgili bilgileri bu forumda da paylaşırsan sevinirim. Fuar'da gösterildi mi ?

Kardeş yanlış anlama ama niye yeni bölgeler ile açılan konular senin konundan devam edilsin diye bi zorunluk yaratıyosun ki ? Bırak isteyen istediği konuyu açsın . Bu yazdığın ilk değil 4-5 kişiyede aynını yazdın fazla kasma kendini yaw :)
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Gizlilik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Gizlilik »

JouRney yazdı:Yeni bir konu açmadan önce bu konular hakkında başka konular varmı kontrol etsen iyi olurdu.

Arkadaşım Fuarda Yeni Gelecek Olan BÖlge Çemberlitaş Videoları Çıkmıştır. Onun İçin Böyle bi Konu Açtım. En Yakın ZAmanda Videoyuda Sizlerle Paylaşacağım.

İyi Günler.
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Bu konu hakkında fazla Tartışırsanız Asıl bu konu kapatılabilir.Bunun için Bitirmenizi istiyorum.

Herkezin kendi öz fikri olabilir.Arkadaş konusundada devam etmesini isteyebilir.Düzenli birşey olsun diye.

Sonuçta hepiniz Daha iyi Bir İKV düşünüyorsunuz dimi ?
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

BLackGezz0 yazdı:

Kardeş yanlış anlama ama niye yeni bölgeler ile açılan konular senin konundan devam edilsin diye bi zorunluk yaratıyosun ki ? Bırak isteyen istediği konuyu açsın . Bu yazdığın ilk değil 4-5 kişiyede aynını yazdın fazla kasma kendini yaw :)
Açsınlar kardeş bişey demiyorum.. Hani Yeni Genişleme Paketi bölgelerle alakalı olduğu için oraya yönlendirdim suç mu yani :roll: Zaten forum yetkilileri bu arkadaşın açtığı tarzda konuları benim Konuma topluyor. Öyle yaparlar zaten görürlerse... Yani herkes yeni bölgeler hakkında birsürü konu açacağına tek bir konu açsın daha iyi. ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
SoundR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SoundR »

JouRney yazdı:
BLackGezz0 yazdı:

Açsınlar kardeş bişey demiyorum.. Hani Yeni Genişleme Paketi bölgelerle alakalı olduğu için oraya yönlendirdim suç mu yani :roll: Zaten forum yetkilileri bu arkadaşın açtığı tarzda konuları benim Konuma topluyor. Öyle yaparlar zaten görürlerse... Yani herkes yeni bölgeler hakkında birsürü konu açacağına tek bir konu açsın daha iyi. ;)
jurney de haklı bi taraftan tabi :D

çemberlitaşmıymış şimdi yeni bölgeee ????
Sound ©

Resim

• Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
  • İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

MÜJDE YENİ BÖLGE ÇEMBERLİTAŞ BEYLER HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN !!
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen leviathan »

journey kardeş böyle bi konu açılmasa emin ol 100 kişiden sadece 5 i senin konuna girip bakardı 30 sayfa olmuş..bence daha doğru bi hareket yapmış arkadaş..şimdi önemli olan şey acaba nerden girilecek bu bölgeye :) büyük ihtimal tren garından olabilir eminönündeki uçakın ordan. ya da şah kobra demiş bazı arkadaşlar orası da olabilir :)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
emretuncbilek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen emretuncbilek »

peki beyler fanart ta dereceye girenler hakkında bir bilginiz varmı, eğer çektiyseniz onlarıda koyarmısınız meraklar giderilsin ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön