GeOpHaLıN PaRaSı EmE YeTmeDi....

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: GeOpHaLıN PaRaSı EmE YeTmeDi....

Mesaj gönderen Vandervaart »

Geophal yazdı:
Vandervaart yazdı:
volkan yazdı:
Sanal parayla adam olunmuor geopal =)) ama sen bunu anlayacak yaşta deilsin =)
ARTIK ANLARDA BELKI AKLI BASINA GELIR UCTUR LONCAMIZI SATIN ALICAK AMA LAFA GELINCE FOTOLARDADA GORUNUYOKI LAFA GELINCE AGIZ POSET AMA ICRAATA GELINCE /KAC

Choosensxwanted

Eşşeğe ne yaparsan yap yine eşşektir=)) İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur=)) Bu Çocuk deişmez elden gelen bişe yok =)

Senıde Gorduk Can Defol Gıt aynanın Karsısında Sıvılcelerını Patlat GErızekalı Ergen.

Allah'ın bir lütfu bu sivilceler.Ama bunlar yüzünden bana karşıt olan yok kızlı erkekli.=)) Kız arkimizde var problem olmuor.Ama tabi sende foto koycak yürek olmadığından millete karışırsın sefil seni=)).. SANAL parana güvenme önemli olan yürektir.Sende daha resmini koycak yürek yok ben seni reelde görsem seni korkudan altna sıçıttırırım =)
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hadise8787 »

dediğim gibi konuyu değiştirmeyin bu arada korkusuzxbüyücü oyunu bıraktım diyip başka çarlar açmıştır isimlerini söyleyimi ?? geoya gelelim o lafları bölgeden söylemiştin bi çok kişi şahit oldu . burda kendi acizliğini örte emde kaybetiğin paralrı ver bide ws dedim kaçtın yazı orda dün aynen bölgeden şöyle dedim varsa baba yiğit gelsin çarına ws ataıyorum meranın en güçlüsü benim vve sadce relaxefendy diye biri karşılık verdi oda 3*0 yenildi geo adam olsaydında dün hayır güçlü değilsin deseydin ?????
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Her ne Kadar Aramızda Tadsızlıklar Çıksa da Choosens Ekibini Gösterdikleri Başarıdan ve Bazı Gerçekleri Su Yüzüne Çıkardıkları İçin Tebrik Ederim . .

Yapılan Yorumlardaki Gerçeklerin Çoğu Şu Ana Kadar Gözardı Ediliyordu . Bu Açıdan Gereksiz Bir Konu oLmadığını Düşünüyorum . . Bazıları maLesef Yenilgiyi Yediremeyince Bahaneler Uydurmaya Başlıyor ŞekiL A da Görüldüğü Gibi . . =) Tekrardan Tebrikler . .

İyi Forumlar . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
volkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen volkan »

Benım burdakı amacım kıseyı kotuleyıp zor duruma dusrumek deıl.Ama geophal adlı karakterın bole dawranısları benı bu yapılanalra zorladı.Bu konu ıkı haftadır aramızdakı goruzmelerle bılınıyodu.Neyın nasıl olacagınıda bılıyodu.Ama dusunmedeıgı tek sey vardı oda emı kaybetmek sanırım.

Dıger bı konuya gelınce...Burda sadece suclu rolunde Geophal yok.Kholpashalıx loncasıda bu olayın ıcınde.Meranda saglam ve degerlı bır lonca olarak gorulen bu loncanın herseyı yok sayıp bole hıc bır sey olmamıs gıbı dawranması ınanın uzucu.
Kı loncanın lıderlerı ve onde gelen ısımlerı oradaydı.Dusme olayına gelınce gecenlede Khollarla Choosensxler em yapmıslar bır sıfa ve bır savascımzıın dusutugu emı 4 kısı tamamlayan Choosensx ler adı gecen lonca trafından asalanıp kucuk dusurulmustu.Ama bu olayda tek bır eksı olayımız olmadı kı gecen emde Kholların kacarak emı terk etıgı gorulurken bız son dakkay kadar 4 kısı mucadel etık.Yanı yukarıda adı gecen lonca serefıyle savasıp onuruyla oynamayı adıce kacmaya tercıh etmıslerdır...

Hak edene hak ettıgı gıbı..... Choosensxwanted
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

volkan yazdı:Benım burdakı amacım kıseyı kotuleyıp zor duruma dusrumek deıl.Ama geophal adlı karakterın bole dawranısları benı bu yapılanalra zorladı.Bu konu ıkı haftadır aramızdakı goruzmelerle bılınıyodu.Neyın nasıl olacagınıda bılıyodu.Ama dusunmedeıgı tek sey vardı oda emı kaybetmek sanırım.

Dıger bı konuya gelınce...Burda sadece suclu rolunde Geophal yok.Kholpashalıx loncasıda bu olayın ıcınde.Meranda saglam ve degerlı bır lonca olarak gorulen bu loncanın herseyı yok sayıp bole hıc bır sey olmamıs gıbı dawranması ınanın uzucu.
Kı loncanın lıderlerı ve onde gelen ısımlerı oradaydı.Dusme olayına gelınce gecenlede Khollarla Choosensxler em yapmıslar bır sıfa ve bır savascımzıın dusutugu emı 4 kısı tamamlayan Choosensx ler adı gecen lonca trafından asalanıp kucuk dusurulmustu.Ama bu olayda tek bır eksı olayımız olmadı kı gecen emde Kholların kacarak emı terk etıgı gorulurken bız son dakkay kadar 4 kısı mucadel etık.Yanı yukarıda adı gecen lonca serefıyle savasıp onuruyla oynamayı adıce kacmaya tercıh etmıslerdır...

Hak edene hak ettıgı gıbı..... Choosensxwanted
Bravo size be hakiketen bravo.Kholpashalix miş peh geophalmıs peh siz kimsiniz ulan kalkmıs sizin bir yerleriniz.Ağır konusacam biraz.Siz ne kdr adi insanlarsınız.Kendinizi hep üstün görüyorsunuz.Lodosları hep küçük düşürmeye çalısıyorsunuz.Ama sunu söyleyim geTOPhal mısın nesin.Her ne haltsan.Sen kholpashali loncasıyla birçok kez em girdin lodoslarda biri düşüncee farklı maglup edince.Ordan dalga geçmiyi,asalayıcı sözlerini ne çabuk unuttun HIYAR getophal.EE şimdi size oldu aynı sey.Hemen uydur bahaneni #@!?.adi.pislik.İnsan ol insan.Senin bütün arkan arkadaşların hepsini Allah bilir para vermişsindir.Ondan sahte dostluklar kazanmısındır.Geophal malıı herşey para demek değil.Senin baban denen o herifin işi gücü yok olum da olum diye diye sımartmıs heralde.Baba parasıyla bu oyunda bi yerlere geldin hiç konusma.Arkana arklarına güvenme.Sen adi birisin.#@!? insan bir TEBRİK EDER.Tebrik etmeyi bilmiyosun YENİLGİYİ HAZMEDEMİYORSUN.MAL OĞLU MAL.hadi erkeksen cevap ver bakalım tebrik et su choosensleri nerdeeee sen anca baba parası yersin İt.
Reader
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Hydrogenx »

Foruma ve oyuna +13 kuralı getirmeliler degilse bu şekilde sorunların üstesinden gelinmesi çok zorlaşır. Eminim ki o zaman daha seviyeli tartışmalar olur.
Kanımca mesaj yerine ulaştı;

İyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Hydro o laf banaydı sanırım.Evet kendimi tutamadım ve düşündüklerimi biraz sertte olsa buraya yorum olarak söyledim.Gerektiğinde bizde seviyeli tartışma yapmayı biliriz.Ama gerektiğinde bu geophal denen şahsın bu kelimelere ihtiyacı vardı kendisine bir çeki düzen vermesini bilsin.Yeter artık ama.
Reader
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Kendini ne zannediyorsa artık.Hadi çıksın gelsin burda bir seviyeli tartışma yapalım.Hadi gel hodri meydan.
Reader
Kullanıcı avatarı
KHoLPaSHaLiXLe0
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KHoLPaSHaLiXLe0 »

Öncelikle selamlar
Genelde bu tür gereksız konulara cevap yazmam fakat loncamızın adı gectıgı ıcın bişeyler karalayım.
Kendilerini oyuna fazlasıyla kaptıran bu arkadasların heyecanını anlıyorum. :)
Fakat bızım ıcın sıradan onlar ıcınse olaganüstü olan em karşılasmasında Geophal yani hüseyin kardesımın davetıne ıcabet eden ben ve Loayı Kholpashali loncası olarak genellemesını anlayabılmıs degılım :)
Çünkü bundan yaklasık 1 ay öncesinide Choosens loncası ile em musabakası yapmıstık ve ıkı tarafta tam kadro katılmıstı.
Skorda yanlıs hatırlamıyorsam 42-19 yenmıstık.
Ve asla bunun reklamını ne forumda nede oyunda yapmadık cunku bu bızım ıcın sıradan bi durumdu. :)
Ama bu arkadaslar dün bolge bolge dolasıp yalnızca loncamızdan 2 kısı ıle katıldıgımız Em musabakasını Kholpashali Loncasını yendık dıyerek her zaman kı gıbı ismimiz üzerinden prim yapmaya calıstılar Gerçi ciddiye alıp cevapta vermedık ya neyse... :) Hatta olayı abartıp Arz klanına gırdıler ordan gerekli cevapları alıp sinirlenerek ayrıldılar. :)
Kısacası Meran sunucusu sizide tanıyor bizide kimin ne oldugu zaten ortada daha fazla yazmak istemiyorum.
Son olarakta eğer Lonca olarak bızımle em musabakası yapmak ısterseniz Hemen yarın 500 milyonuna yapalım.
Ortaya kaybedek bişeyler koyalımkı kazanmanın anlamı olsun degıl mı ?
:)
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...

KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Öncelikle selamlar
Genelde bu tür gereksız konulara cevap yazmam fakat loncamızın adı gectıgı ıcın bişeyler karalayım.
Kendilerini oyuna fazlasıyla kaptıran bu arkadasların heyecanını anlıyorum. :)
Fakat bızım ıcın sıradan onlar ıcınse olaganüstü olan em karşılasmasında Geophal yani hüseyin kardesımın davetıne ıcabet eden ben ve Loayı Kholpashali loncası olarak genellemesını anlayabılmıs degılım :)
Çünkü bundan yaklasık 1 ay öncesinide Choosens loncası ile em musabakası yapmıstık ve ıkı tarafta tam kadro katılmıstı.
Skorda yanlıs hatırlamıyorsam 42-19 yenmıstık.
Ve asla bunun reklamını ne forumda nede oyunda yapmadık cunku bu bızım ıcın sıradan bi durumdu. :)
Ama bu arkadaslar dün bolge bolge dolasıp yalnızca loncamızdan 2 kısı ıle katıldıgımız Em musabakasını Kholpashali Loncasını yendık dıyerek her zaman kı gıbı ismimiz üzerinden prim yapmaya calıstılar Gerçi ciddiye alıp cevapta vermedık ya neyse... :) Hatta olayı abartıp Arz klanına gırdıler ordan gerekli cevapları alıp sinirlenerek ayrıldılar. :)
Kısacası Meran sunucusu sizide tanıyor bizide kimin ne oldugu zaten ortada daha fazla yazmak istemiyorum.
Son olarakta eğer Lonca olarak bızımle em musabakası yapmak ısterseniz Hemen yarın 500 milyonuna yapalım.
Ortaya kaybedek bişeyler koyalımkı kazanmanın anlamı olsun degıl mı ?
:)

Hadi bea ordan yenmişler işte=)

“Genel Sohbet” sayfasına dön